Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#19261 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 July 2012 - 06:08 PM

Meni naprimer kar ni jasno, kaj vse vam gre na živce, ko odprem temo za to...res svašta, no... pa ne grem tega komentirat

Potem se pa lahko držiš istega načela tudi v Spovednici.

Drugače pa se opravičujem, ampak SALLY, če sem jo prizadela ali kaj podobnega. Se pa tudi zelo strinjam z zadnjim postom od Špele. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19262 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 11 July 2012 - 09:21 PM

Meni je pa najtezje spreminjati sebe, seveda se da, to zagotovo. Spreminjanje jedra razumem kot spreminjanje avtomatiziranega obnasanja, stvari, ki so ti bile zaradi okolice, v kateri si zivel, polozene v zibko. Jaz se sedaj, ko tocno vem, kaj delam narobe in sem z bilznjimi stvari ze tudi velikokrat predebatirala, v kriticnem trenutku, ko mi zavre kri, tezko odreagiram mirno, razumsko. Pomaga, kot je napisala Špela, sirjenje obzorij, racionalizacija, namesto prevec custvenih odzivov.
Rada bi prisla tako dalec, da mi niti kri ne bi zavrela, bomo videli.

Pomaga tudi podpora bliznjih. Nekoga, ki "miri" vpletene, isce kompromise, poti, ki jih sam nisi sposoben videti.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#19263 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 12 July 2012 - 04:54 PM

Sally, v bistvu si bila vljudna in odločna, jaz v vsem tvojem pisanju nisem zaznala niti malo grobosti. Mislim wtf, a to folk res zameri? Meni je dosti bolj nasilno in nevljudno, da te nekdo z nečim posiljuje, čeprav poveš, da tega ne želiš. Pa jaz se ne bi sekirala, ker nisi ti tista, ki veliko ljudi prizadene, ampak je njihov problem, da so za vsako najmanjšo neumnost prizadeti.
  • 0

#19264 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 15 July 2012 - 07:14 PM

Preveč sem se najedla, pa mi je zdaj slabo. Bah pa to kuhanje za eno osebo. VEDNO si pripravim preveč. :down:
  • 0

#19265 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 25 July 2012 - 07:46 AM

Najraje bi se pretepla!!!! Ma pred ene pol leta bi rabla batine, da bi se vzela k sebi. Celo leto, celo faking leto sem glumila, kafetkala, delala, bluzila, še malo glumila in mešala luf, namesto da bi napisala tiste gnile seminarske in naredila izpite. Valda ne, zdaj pa živčka im švicam tu, seveda si pustim najtežje izpite za na konec, in na zadnji rok. Ni zanimivo, če ni ful pritiska. Diplomo pišem, se učim ko največji majmun, namesto da bi uživala in lenarila zdaj. :verymad: O tem kaj bom počela še eno leto, če mi ne uspe naredit izpitov raje sploh ne razmišljam. :cry:
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#19266 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 25 July 2012 - 07:30 PM

Tasika, zgleda, da si se za en cas ze nauzivala in nalenarila. : ) Upam, da se ti izide!
  • 0

#19267 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 26 July 2012 - 10:40 AM

Skorajda. Hvala. :)
  • 0

[Napoleon]

#19268 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 August 2012 - 01:15 PM

Kupla sem zobno ščetko in zobno pasto in dala 9.56 :AJEBEŠ: WTF se dogaja s temi cenami??
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#19269 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 02 August 2012 - 04:50 PM

ahhhh :wub2:
  • 0

#19270 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 07 August 2012 - 03:41 PM

Ne vem kaj mi je. Ful sem depresivna, brez volje, niti se mi ne da vstat od računalnika. Imam namen en workout naredit pa sem tak brez volje, kot še nikoli nisem bila. Pa stanovanje moram počistit pa še 100 drugih stvari opravit. Joj, zakaj me vedno muči ta podopustniška depresija.
  • 0

#19271 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 10 August 2012 - 07:44 AM

Ravno sem sredi pakiranja, in seveda sem probala kopalke kako mi sploh stojijo. What a mistejka tu mejka!!! Cela sem napihnjena in zatečena, joške mi bo razneslo, itak sem zgledala grozno. :wacko: Naj bo že čimprej m. da mine to.
  • 0

[Napoleon]

#19272 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 10 August 2012 - 07:47 AM

Ravno sem sredi pakiranja, in seveda sem probala kopalke kako mi sploh stojijo. What a mistejka tu mejka!!! Cela sem napihnjena in zatečena, joške mi bo razneslo, itak sem zgledala grozno. :wacko: Naj bo že čimprej m. da mine to.

: D Sicer pa sočustvujem, jaz sem tudi v "pričakovanju".
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#19273 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 10 August 2012 - 08:21 AM

same here...zamuja mi že 10 dni (ne, nisem noseča Posted Image), križ me boli za popizdit...sem morala vzeti nekaj proti bolečinam. Trenutno si grejem termofor, da mi vsaj malo ublaži vse skupaj. Naj se že ulije. Lepo prosim :(
  • 0

#19274 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 10 August 2012 - 07:17 PM

:console:
  • 0

#19275 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 12 August 2012 - 11:56 AM

Popizdla sem. Ravno sma prišla iz Umaga, in se mi za dve uri pač ni dalo na parkirplacu dvignit one mini rampice al kak se temu reče. Pridema nazaj in valda se je en kurac lepo sparkiral gor. Pod streho, blizu apartmajev, zakaj bi se obremenjeval s tem, če je to morebiti privat parkirišče. Vlečno službo bi poklicala če bi lahko.
  • 0

[Napoleon]

#19276 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 August 2012 - 12:07 PM

Zaparkiraj ga. :whistling:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19277 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 August 2012 - 01:00 PM

:lol: kaka faca si ti meni
  • 0

#19278 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 12 August 2012 - 01:15 PM

:)

Zaparkiraj ga. :whistling:

Sem ga htela, ampak s tem zaparkiram še oba parkirišča zraven. :verymad:
  • 0

[Napoleon]

#19279 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 August 2012 - 02:33 PM

Predri mu gumo.
Saj ne. :butl:
  • 0
Viens, reste ici!

#19280 petraaaaa

petraaaaa

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts

Posted 26 August 2012 - 05:14 PM

Spovedujem se, da mi gre zadnje čase ena prijateljica pošteno na jetra in bi jo najraj nekam poslala ... Saj ni slaba in ni neumna punca drugače in lepo, da je zadovoljna s sabo ter samozavestna ... Ampak je že kar preveč polna sebe in nabildana z egom. Odkar jo poznam, mi je že ene 1598nnn-krat rekla, kako je ona vesela, da ima velike joške, kako je vedno lahko vsakega tipa dobila z njimi, da so njen sakramenski adut ... In vsak dan poslušam "Glej, on tip me je prečekiral ...". In take mi goni pr 23 letih style_emoticons/default/hmm.gif Ok no, saj že vem na pamet te njene adute, ne rabi mi takih stvari vsak dan trobit. Nisem pa edina, ki ji take trobi nonštop.

mam isto kolegico sm d je moja stara 17, decembra bo 18
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users