Posted 02 June 2012 - 09:01 PM
Meni gre na živce ljubosumnost, neprivoščljivost in zagrenjenost ljudi. Če si iskren, odprt, neobremenjen, strasten, je vse narobe. Bog ne daj, da se ti odpre kakšna sanjska priložnost...zakaj si ona to zasluži, ker je glupa, radodajka, grda... Saj zato se pa določenim ljudem nič ne odpira, ker so tako zavrti in se ubadajo s kritiziranjem drugih. Ponosna sem na to kar sem, da lahko in znam užiti življenje, da iskazujem ljubezen brez problemov. Smisel je res ljubiti in imeti se rad. Nekateri se pač prebijejo nekam s pametjo, pridnostjo, nekateri imajo srečo, se znajdejo drugače. Tudi lepota in očarljivost zelo pomagata. In če nobenemu ne škoduješ, kdo ti ima pravico soditi? Kaj ti pomaga biti neka načitana intelektualka, polno prebranih knjig in seveda na tekočem, gledanjem nekomercialnih filmov, znanje in pisanje slovenščine imeccabile, gdaš na svet racionalno in kritično, če pa nimaš tistega filinga in srčnosti. Jaz mogoče gledam na svet s srcem in s premalo kritike, lahko izpadem tudi glupa in naivna, ampak se sploh ne sekiram.