Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1901 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 January 2008 - 11:56 AM

Sahara, nekje na spletu, parv tako na tej strani so njihove ocene.

Nimam sicer OH, a Curls rock sta za moje pojme čisto povprečna, preplačana kemična izdelka, ki lepo dišita. Za ta denar ali celo manjši, dobiš dosti bolj kvalitetne stvari!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1902 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 January 2008 - 12:01 PM

QUOTE(Adriane @ 18. 1. 2008 - 11:56) View Post

Nimam sicer OH, a Curls rock sta za moje pojme čisto povprečna, preplačana kemična izdelka, ki lepo dišita. Za ta denar ali celo manjši, dobiš dosti bolj kvalitetne stvari!

Jaz pa ga mam, O&H namreč, in lahko rečem, da ju niti ne moreš primerjat, ker ta za skodrane, sta tako kot je Adriane napisala čist navadna, slabša kot npr. Glis kur (po mojem mnenju). Torej čisto nič posebnega (nista slaba, ampak za to ceno prižakuješ vendarle malo več), pa še zame preveč agresivna...sem dobila prhlaj down.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1903 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 January 2008 - 12:03 PM

tle nism nikjer najdla ocene za curls rock. ok, hvala! kaj pa je npr. bolš? zj bi si res rada neki ful kvalitetnega kupla, da si mal lase opomorejo od barvanja. sj na koncu bom vrjetn res o&h kupla, sam rada bi še kakšne druge ideje, ker tole brez akcije kr drago pride.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1904 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 January 2008 - 12:04 PM

Ja, to je res. Tigi ima nekaj izredno kvalitetnih zadev, pa tudi nekaj zeeeelo povprečnih in brezveznih. Medtem, ko je Oatmeal & Honey dvojček dobesedno senzacionalen, je Curls Rock dvojček totalno brezvezen in ga odsvetujem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1905 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 January 2008 - 12:05 PM

ok, hvala!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1906 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 January 2008 - 03:39 PM

Mene zanima če je kaka razlika v kvaliteti med Smooth and Shine in Spritz and Shine. Men zgleda enako, razen tega da je eno krema drugo pa na šprico.
  • 0
Memento mori.

#1907 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 January 2008 - 01:26 PM

Ja, baje je ta krema boljša po sestavi.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1908 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 20 January 2008 - 04:34 PM

Ok, hvala rea.
  • 0
Memento mori.

#1909 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 January 2008 - 09:21 PM

Ja, pa baje se tudi kar se tiče efekta, krema obnese precej bolje kot sprej. Tak mi je vsaj frizerka rekla, ona vedno uporablja kremo Smooth & Shine, nikoli spreja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1910 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 20 January 2008 - 09:36 PM

Torej ostanem pri kremi, fala. tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#1911 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 31 January 2008 - 03:26 PM

nisem brala prejšnih debat v tejle mapi sam me pa zanima če Oatmeal&Honey Shampoo kaj pomaga??
saj potrebujem eno tako zadevco za lasje..pa bi rada kkšn odgovor,za tiste k mate kakšne izkušnje s tem šamponom

zelo sem vam hvaležna,če bi mi katera povedala...

lp,sara
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#1912 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 January 2008 - 03:35 PM

Kakšne lase pa imaš? Napisala si samo, če kaj pomaga ... pri čem? Prhljaju, razdraženem lasišču, suhih laseh...? Ta šampon je sicer prvotno namenjen suhim in poškodovanim lasem in res zelo nežno (a vendar temeljito) očisti, pa lase pusti nekako nahranjene in mehke, ampak če imaš zelo suhe lase, šampon vsekakor ne bo dovolj - njegova glavna naloga je še vedno čiščenje, medtem ko so za negovanje regeneratorji/maske.
  • 0

#1913 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 31 January 2008 - 03:45 PM

14 dni nazaj sem se poštrihala,in konice mi je malo odprlo,drugače pa so lasje suhi,šele po 3 dneh ko so bolj mastni so to kar hočem (se navlažijo..)ne vem kako ti povedat,recimo na otip so suhi po 3 dneh ko pa je las masten pa so božanksi sam z mastno glavo ma ne morem host po svetu so pa tudi brez volumna,pa tko poškodovano zgledajo,

drugače pa imam tanke in zelo goste lase

upam da me malo razumeš kakšni so,pa če maš kaj izkušen če bi mi malo pomagala prosim smile.gif

hvala ti!

lp,sara
  • 0
IPB Image

#1914 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 January 2008 - 03:56 PM

Jaz bi ti za šampon še bolj kot Tigi Oatmeal&Honey priporočala Lavera šampon z mlekom vrtnic, ali pa z mangovim mlekom. Tle spodaj imaš linke od ocen:

http://www2.lepa-si....?showtopic=8248

http://www2.lepa-si....showtopic=11103

Pa nabavi kakšen res dober regenerator, recimo Tigi Oatmeal & Honey, ali pa od cenejših alternativ masko Nive Protein Repair, ali kakšno od Gliss Kur (Total Repair ali Oil Nutritive). Nanašaj po pranju na dobro ožete in sfrotirane lase, posebej debelo nanesi na konice in pusti učinkovat pol ure (lahko tudi dlje), nato temeljito speri. S takšno nego boš lepo navlažila in nahranila lase, kar bi se moralo na laseh po kakšnih dveh mesecih zelo dobro poznat.
  • 0

#1915 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 31 January 2008 - 03:59 PM

o DiLeMa ti si res najboljša!
bom poskusila kar si mi svetovala!
  • 0
IPB Image

#1916 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 January 2008 - 04:14 PM

Ja, ti kar sprobaj, pa poročaj potem, kako se bo obneslo. =)
  • 0

#1917 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 31 January 2008 - 07:13 PM

Ne morem verjet, hehehe laugh.gif laugh.gif laugh.gif Danes pride mama do mene pa me ful tko previdno vpraša, da čigavi so tisti veliki šamponi (Tigi Brunette Godess dvojčka). In potem mi je tko ful nedolžno priznala da že dva tedna tudi ona koristi moj dragocen šampon in balzam, hehe. Je rekla, da je čist navdušena nad vonjem in učinkom in da naslednji nakup časti ona. Ji moram še kak izdelek predstavit wink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif I love my mum wink.gif biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1918 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 31 January 2008 - 08:00 PM

Jst morm tud Tigi OH regenerator pohvalit biggrin.gif Res da sem ga šele pred kratkim začela uporabljat ampak glede na to, kako so mi se lasje že zdaj izboljšali, kaj bo šele čez par mescev biggrin.gif

Dilema a ta šampon od Lavere se lahko kupi v trgovini (miler, dm, itd.) al tudi samo pri frizerju? oops.gif hvala
  • 0

#1919 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 January 2008 - 08:16 PM

Ne eno ne drugo. biggrin.gif Prek spletne trgovine. Se pa menda dobi tudi v Kalčku.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1920 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 31 January 2008 - 08:17 PM

Ti lahko kar jaz odgovorim smile.gif

Lavero dobiš v Sanolaborju, kašnemu Kalčku, Biotopicu in pa na internetu http://www.tm-shop.s...etika-g75.shtml smile.gif drugje pa mislim da ne smile.gif

• 0
We must let go to live on.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users