Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1901 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 April 2008 - 11:25 AM

QUOTE(Dragica @ 21. 4. 2008 - 9:27) View Post

Mislim folk je tak ogaben. Fuj. Res še en dokaz, da se na take stvari prijavljajo samo čustveni debili.

ne bi se mogla bolj strinjat smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1902 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 April 2008 - 11:27 AM

Če katera izvoha kako non-BB stran, kjer je posnetek objavljen, bi bila zelo hvaležna, če nalepi link še sem. smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1903 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 21 April 2008 - 11:27 AM

Če bi se name en totalno pijan dec verbalno spravil, mi težil v nedogled, da bi ga 100x prosila, da se bomo jutr zmenil, naj me pusti pri miru.. on bi pa še težil in ponavljal, da mam IQ 0, da sem prasica, kuzla itd in se me še dotaknil po faci, bi 100% usekala nazaj, čist avtomatsko. Tko kot Tjaša. Ma se je nima kej dotikat. Jo čist štekam, ker so totalno pjani deci neprebavljivi. Sej je šel men tist njen blablabla tud na živce, sam se mu ni dal čist nč dopovedat, pa kr težil je, pa težil...
  • 0

#1904 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 21 April 2008 - 11:57 AM

QUOTE(Immortelle @ 21. 4. 2008 - 12:27) View Post

Če katera izvoha kako non-BB stran, kjer je posnetek objavljen, bi bila zelo hvaležna, če nalepi link še sem. smile.gif

http://streamflv.24u..._60125806-2.flv
(mislim pa, da gre samo z vlc player-jem)
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

• Guests

Posted 21 April 2008 - 01:07 PM

Joj, mi je ža, da nič ne gledam v živo...pa imam kartico in je skoraj ne koristim nič. Ma ok, bom malo pogledala posnetke, pa komentarje na forumu. Škoda mi je Dejana.
Lejkica, kaj pa če bi pijanka težila enemu tipu in bi jo ta usekal.....je ok? Se mi zdi, da imamo ljudje glede tega ful dvojna merila....kot npr. pri tem, če ima punca veliko partnerjev za seks, je avtomatsko kurba, fant je pa frajer. (btw, samo na glas razmišljam....nočem nič provocirat pa ene težke debate delat iz tega zdej).
  • 0

#1906 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 April 2008 - 01:47 PM

Zakaj je šel pol Dejan ven ? A prostovoljno ali je bil kaznovan ? huh.gif

In tisto, ko je Marcelo stisnil rdeči gumb. Kaj to sploh pomeni ?
  • 0

#1907 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 April 2008 - 01:51 PM

Lala, prostovoljno, sam je pa res, da je bil pijan...

Sam nism pa vedla, da je Marcelo stisnu rdeč gumb? Sally?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1908 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 April 2008 - 01:55 PM

Ja, Sally je napisala, da ga je stisnil. KAJ TO POMENI ? biggrin.gif
  • 0

#1909 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 April 2008 - 01:57 PM

Ja, k se odločš, da greš ven pač stisneš ta rdeč gumb, a veš. V primeru, da se prostovoljno odločš. Sam ne razumem zakaj bi marcelo stisnu gumb v imenu Dejana.

Lala, sj si dubla zs v petk?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1910 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 21 April 2008 - 02:09 PM

QUOTE(ciara @ 21. 4. 2008 - 14:07) View Post

Lejkica, kaj pa če bi pijanka težila enemu tipu in bi jo ta usekal.....je ok? Se mi zdi, da imamo ljudje glede tega ful dvojna merila....kot npr. pri tem, če ima punca veliko partnerjev za seks, je avtomatsko kurba, fant je pa frajer. (btw, samo na glas razmišljam....nočem nič provocirat pa ene težke debate delat iz tega zdej).

Men v nobenm primeru ni ok. Sej men je čist vseen, kdo je not, kdo ne, tko da ne provociraš sploh. smile.gif Sam glede na to, da se vidi reze videa, je Dejan zlo dolg Tjaši neki moril. In če se jo je pipnil po faci, jo pač štekam, da ga je avtomatsko klofnila. Vsaj men se je zdel, da je bil čisti refleks. Blo pa je vse pjano, pa se mi itak vsi zdijo loleki notr.
  • 0

#1911 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 April 2008 - 02:53 PM

QUOTE(Lejkica @ 21. 4. 2008 - 12:27) View Post

Če bi se name en totalno pijan dec verbalno spravil, mi težil v nedogled, da bi ga 100x prosila, da se bomo jutr zmenil, naj me pusti pri miru.. on bi pa še težil in ponavljal, da mam IQ 0, da sem prasica, kuzla itd in se me še dotaknil po faci, bi 100% usekala nazaj, čist avtomatsko. Tko kot Tjaša. Ma se je nima kej dotikat. Jo čist štekam, ker so totalno pjani deci neprebavljivi. Sej je šel men tist njen blablabla tud na živce, sam se mu ni dal čist nč dopovedat, pa kr težil je, pa težil...

Čist podpis. Ne razumem kako je nekdo po tem še lahko na strani Dejana, ki je, kot kaže, samo nekaj provociral in težil Tjaši, hotel jo je vsekat, pa al nima jajc zato al kakrkoli že (a je bil šamar al ne jatz ne vem, ker tega nisem videla), če ga ne bi Seba po Tjašinem šamarju prijel, je velko vprašanje kaj bi še naredil.
Mislim taki pijani kreteni so najhujši, sem parkrat že naletela nanje (sploh kaki đankiji), klicala policijo, ta pa nič rolleyes.gif . Tko da dam Tjaši prav da je vsekala nazaj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 21 April 2008 - 03:02 PM

Jaz še nisem gledala posnetka...sam po prebranem sklepam, da se je Tjaša ustrašila in avtomatsko vžgala prva. In čist štekam ta refleks. Škoda, da so šle stvari tako daleč, res.

Grem si zdej res ogledat, kaj se je dogajalo sploh. Se pravi Marčelo je gumb stisnil, ven je šel pa Dejan???
  • 0

#1913 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 April 2008 - 03:49 PM

OMFG, kere štale so ble tukej. blink.gif Mam tud sama kartico, pa ful ne gledam velik.

V bistvu čist zastopm Tjašo, da ga je počla, jst bi ga tud. Matr tip je silu, težil, men bi se zmešalo. Sam kolkr se pa na posnetku vid, se mi zdi, da je ni udaril, Sandi je pol ful pretiravu. Nikol si ne bi mislna, da bi se Dejan spustil tko nizko in da bi tko zmerjal, ker mi ful ne deluje tak. Prou ustrašla sem se ga, ko se je tam nad Tjašo usajal, kaj šele sama Tjaša. Mislim, groza, no.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 21 April 2008 - 03:51 PM

Sem pogledala posnetek in ne bi zdej razpravljala o tem, ali je Dejan udaril Tjašo ali ne....ampak svinsko mi je bilo to, da Teyb in Marčelo sploh nista ničesar videla in sta potem dobesedno zahtevala od Dejana, da zapusti hišo. Povem vam, da sta Marčelo In Teyb najbolj podmukla stanovalca v hiši.
  • 0

#1915 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 April 2008 - 04:15 PM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 4. 2008 - 12:03) View Post

IPB Image

Crkavam laugh.gif laugh.gif . Men je bla na začetku ful dobra, počas pa se kaže njena realna slika rolleyes.gif down.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1916 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 21 April 2008 - 05:06 PM

Men se pa zdi, svaka čast Mateji, da ma dost samozavesti (takih je žal vedno manj) - par kilogramčkov gor ali dol. Ne pa kot ene dečve, ki pr 170 cm imajo like 53 kg in jamrajo, kok so debele in boge.
  • 0

#1917 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 April 2008 - 05:30 PM

Ne razumem dobro. Jo je udaril, ali se je samo " dotaknil"?
  • 0

#1918 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 April 2008 - 05:33 PM

Na posnetku je baje razvidno, da je ni vdaril.

A zdaj pride kaka rezerva notri, ker je šel Dejan prostovoljno ven ?
  • 0

• Guests

Posted 21 April 2008 - 05:37 PM

Če mene vprašaš, je ni udaril. Bolj "pobožal" jo je po licu....ampak, ker je bilo ozračje zelo napeto, je Tjaša odreagirala nasilno. Sicer je bila pa tudi Tjaša svinsko težka, ko se je kregala z Dejanom. Največ so pa tu naredili ostali...Sandi, ki se je zlagal, da je Dejan mlatil Tjašo, pa Teyb in Marčelo s svojo manipulacijo.
  • 0

#1920 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 21 April 2008 - 05:39 PM

Na 24ur.com je posnetek dostopen vsem.

klik
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users