Spovednica
Posted 18 September 2007 - 10:23 PM
Posted 18 September 2007 - 10:25 PM
Posted 18 September 2007 - 10:28 PM
Argh sovražim, če se ljudje ignorirajo za kazen.
Posted 18 September 2007 - 10:33 PM
Posted 19 September 2007 - 08:41 AM
Ne bit zlobna. Mogoče je hotu ugajat tvojemu očetu.
Argh sovražim, če se ljudje ignorirajo za kazen.
Nimata onadva takega odnosa, zdej sva s fantom že kr dolgo skupi, živi pri nas in sta s fotrom prava pajdaša, tko da ne gre tle več za ugajanje po sili. Sicer pa se js drgač ne zanašam na kazni, bolj na pogovor, ampak če je človek zlo razpizdjen se pač ne obnaša zmeraj razumno, sploh zato, ker me je blo res strah zanj (in za fotra isto). Itak sva se pol pomenla in sem se omehčala. Ne vem, sej se poskušam delat neki tough včasih, sam pri njem je to izgubljena bitka, ker ga mam preveč rada. Takoj pol popustim, ko vidim, da je žalosten.
Posted 19 September 2007 - 08:55 AM
Kar se pa tiče fanta in fotra - sta ODRASLA in ne rabita sokoljega očesa zaskrbljene Dileme, da bi vedno pazila nanju.
Razumljivo je, da te je skrbelo, ampak si reagirala preveč burno in neodraslo.
Zdej pa če mi za te besede zameriš ali ne...kakor hočeš... meni je vseeno.
Posted 19 September 2007 - 08:58 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 19 September 2007 - 09:28 AM
Posted 19 September 2007 - 09:30 AM
Dilema, mogoče mi boš zdaj zamerila, ampak meni se zdi, da ti na marsikatere dogodke reagiraš precej burno in s tem živciraš sebe in potem še tiste osebe, na katere si razpičkena.
Kar se pa tiče fanta in fotra - sta ODRASLA in ne rabita sokoljega očesa zaskrbljene Dileme, da bi vedno pazila nanju.
Razumljivo je, da te je skrbelo, ampak si reagirala preveč burno in neodraslo.
Glej, prvo kot prvo. Moj fant lahko gre kamorkoli in nikdar mu ne težim praktično za nič, tudi se strašansko malo pričkava. Kar pa se tiče včerajšnjega dne, ne vem če sploh veš, kakšno stanje je bilo, koliko avtomobilov je bilo pod vodo, zdravilišče zelo blizu našega vikenda je bilo poplavljeno, folk so pogrešali in moj fotr in fant sta bla v trdi temi in nalivu nekje bogu za hrbtom. Nadalje sem kasneje izvedela, da bi fotra skor dvakrat odnesel zelo močan tok deroče vode, ker sta odpirala ene lopute, ki zadržujejo ogromno količino vode. Če bi ga odneslo, bi ga verjetno pol raztreščile kakšne skale, ki jih je tam vse polno in bi se to tudi zgodilo, če ga ne bi fant čuval tko, da sta držala vsak za en konec debele bambusove palice, za katero se je fotr obakrat ujel - lahko se seveda tudi ne bi. Fant je bil tudi čisto pretresen, ti pa bi bla očitno itak mrtvo hladna, hahahaha. Pa ni blo strah samo mene, ampak vse okoli mene, tudi enga kolega, ki blizu živi, in ju je šel iskat ob enajstih zvečer. Prosim, če ne palamudiš in ne daješ sodb o človeku in njegovih reakcijah, kadar nimaš sploh blage veze o situaciji. Če to za tebe ne potrebuje burne reakcije, si očitno pač po reakcijah podobna kakšni napol presušeni rastlini. Pa tudi kadar je človek prestrašen, pač ne reagira vedno razumno in mirno, kar je večini folka verjetno popolnoma razumljivo.
Posted 19 September 2007 - 09:35 AM
Posted 19 September 2007 - 09:43 AM
Posted 19 September 2007 - 09:45 AM
Sicer pa so tak reakcije vsaj deloma itak sebične, ker samo gledaš, kaj bi ti s tem izgubil/a.
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 19 September 2007 - 09:48 AM
Glej, dejstvo je, da me ne poznata, se vama ne sanja o situaciji, pa vendar podajata neke splošne sodbe samo zato, ker vama je to očitno pač luštno oz. verjetno rada poudarjata lastno krepost. To me pri tebi, Hsul, itak absolutno ne preseneča. Zdej pa jaz zaključujem, me vajino nadaljno mnenje absolutno ne interesira.
Posted 19 September 2007 - 09:53 AM
Glede mnenja, mi ga vseeno lahko pišemo, saj je svoboden forum, a ne?
Ali lahko vsi razen naju dva komentirava, ali pa samo tisti, ki se strinjajo s tabo?
Posted 19 September 2007 - 09:53 AM
Stiskala in objemala bi otroka, ki ni vedel, kaj dela. On pa je odrasla oseba in se nima kej takle zajebavat.
Podpis.
Zato pa je po časopisjo vse polno nekih "tragedij", ki to pravzaprav niso, ker ljudje sami dobesedno silijo v nesrečo, od neprepasovanja in divje vožnje , sploh pod vplivom alkota, rihtanja vikenda, do plezanja po hotelskih balkonih in razno.
Sicer pa dobila stavo za kavo - s kolegico včeraj stavili da danes ne bo dežja (jaz), oz. da bo (ona). Pa pod nož grem danes.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 September 2007 - 09:54 AM
Prav je, da se v takih situacijiah čimmanj paničari in poskzuša v glavnem reševat stvari s svojo glavo.
Dilema je z nami delila ravno del svoje panike, ker je pač to morala dati iz sebe. Kako točno so potekale stvari v njej, ne vemo. Ne vemo, ali je bila celo dogajanje živčna in nervozna.
Niti ne vemo, kako "panična" je bila dejansko. Lahko, da je smao spotencirala stvari tukaj gor, ker je pač želela vse dati iz sebe. Da je to dejansko kazala tudi okolici, spet ne vemo.
Mislim tudi, da je povsem normalna (kdor se je ne poslužuje, tudi prav) reakcija, da smo na nekoga hudi, če nas spravi v toliko skrbi. Ta jeza je le odraz misli, da se mu je kaj pripetilo.
Dam prav tako Hsulu kot Ančki, a sem morala napisat še to, kar sem.
Lahko, da dilema razmišlja enako kot vidva, le da tukaj ponovno gre za branjenje lastnega stališča, brez da se poskuša priti do skupne točke v stilu "imaš prav, kar si sedaj napisal/a, saj je situacija potekala tako in tako, le v zadnjem delu sem pač zapaničarila" in obratno "Ponavadi sem miren, a tudi mene v takih situacijah zna postati strah, ker pač bla bla bla"
Eh, bluzim, ker se mi ne da konkretnega posta skupaj spisat in nekaj pišem na pol
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 19 September 2007 - 09:57 AM
Ampak mi ga vseeno lahko pišemo, saj je svoboden forum, a ne?
Ali lahko vsi razen naju dva komentirava, ali pa samo tisti, ki se strinjajo s tabo?
Pa kje si ti to prebral v mojem postu? Mislim, Hsul, ti si dobesedno izmišljuješ. Jaz sem rekla, da je zame konec razprave in da mene več ne interesira vajina pisarija, absolutno pa mi ni niti malo jasno, kje sem napisala, da ne smeta več pisat ali pa da lahko pišejo samo tisti, s katerimi se ne strinjam. Prosim ne preobračaj mojih besed, ker je takšno obnašanje nezrelo in podlo.
Hvala Crni in Adriane za zrela prispevka.
Posted 19 September 2007 - 09:58 AM
Posted 19 September 2007 - 09:58 AM
Posted 19 September 2007 - 10:00 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users