QUOTE(Ancka Pomarancka @ 19. 9. 2007 - 9:55)

Dilema, mogoče mi boš zdaj zamerila, ampak meni se zdi, da ti na marsikatere dogodke reagiraš precej burno in s tem živciraš sebe in potem še tiste osebe, na katere si razpičkena.
Kar se pa tiče fanta in fotra - sta ODRASLA in ne rabita sokoljega očesa zaskrbljene Dileme, da bi vedno pazila nanju.
Razumljivo je, da te je skrbelo, ampak si reagirala preveč burno in neodraslo.
Zdej pa če mi za te besede zameriš ali ne...kakor hočeš... meni je vseeno.
Glej, prvo kot prvo. Moj fant lahko gre
kamorkoli in nikdar mu ne težim praktično za nič, tudi se strašansko malo pričkava. Kar pa se tiče včerajšnjega dne, ne vem če sploh veš, kakšno stanje je bilo, koliko avtomobilov je bilo pod vodo, zdravilišče zelo blizu našega vikenda je bilo poplavljeno, folk so pogrešali in moj fotr in fant sta bla v trdi temi in nalivu nekje bogu za hrbtom. Nadalje sem kasneje izvedela, da bi fotra skor dvakrat odnesel zelo močan tok deroče vode, ker sta odpirala ene lopute, ki zadržujejo ogromno količino vode. Če bi ga odneslo, bi ga verjetno pol raztreščile kakšne skale, ki jih je tam vse polno in bi se to tudi zgodilo, če ga ne bi fant čuval tko, da sta držala vsak za en konec debele bambusove palice, za katero se je fotr obakrat ujel - lahko se seveda tudi ne bi. Fant je bil tudi čisto pretresen, ti pa bi bla očitno itak mrtvo hladna, hahahaha. Pa ni blo strah samo mene, ampak vse okoli mene, tudi enga kolega, ki blizu živi, in ju je šel iskat ob enajstih zvečer. Prosim, če ne palamudiš in ne daješ sodb o človeku in njegovih reakcijah, kadar nimaš sploh blage veze o situaciji. Če to za tebe ne potrebuje burne reakcije, si očitno pač po reakcijah podobna kakšni napol presušeni rastlini. Pa tudi kadar je človek prestrašen, pač ne reagira vedno razumno in mirno, kar je večini folka verjetno popolnoma razumljivo.
Zdej pa če mi za te besede zameriš ali ne...kakor hočeš... meni je vseeno.