Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1901 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 18 September 2007 - 10:23 PM

Dilema smešna si biggrin.gif Raje ga objemi in ga stiskaj, ker je še živ tongue.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1902 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 September 2007 - 10:25 PM

Stiskala in objemala bi otroka, ki ni vedel, kaj dela. On pa je odrasla oseba in se nima kej takle zajebavat. Mogoče ga bo moja ignoranca vsaj mal izučila. Ljudje morajo imet nek splošni čut za to, kaj se lahko dela in kaj ne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1903 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 18 September 2007 - 10:28 PM

Ne bit zlobna. Mogoče je hotu ugajat tvojemu očetu.
Argh sovražim, če se ljudje ignorirajo za kazen.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1904 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 September 2007 - 10:33 PM

Dečkotu sm kupla par reči, ki upam da ga bojo razveselile in to in mu ful nočm povedat kaj, pa sm že prov nesmramna, ko vidm da ga že ful zanima tongue.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1905 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 September 2007 - 08:41 AM

QUOTE(redkvica @ 18. 9. 2007 - 23:28) View Post

Ne bit zlobna. Mogoče je hotu ugajat tvojemu očetu.
Argh sovražim, če se ljudje ignorirajo za kazen.

Nimata onadva takega odnosa, zdej sva s fantom že kr dolgo skupi, živi pri nas in sta s fotrom prava pajdaša, tko da ne gre tle več za ugajanje po sili. Sicer pa se js drgač ne zanašam na kazni, bolj na pogovor, ampak če je človek zlo razpizdjen se pač ne obnaša zmeraj razumno, sploh zato, ker me je blo res strah zanj (in za fotra isto). Itak sva se pol pomenla in sem se omehčala. Ne vem, sej se poskušam delat neki tough včasih, sam pri njem je to izgubljena bitka, ker ga mam preveč rada. Takoj pol popustim, ko vidim, da je žalosten.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1906 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 19 September 2007 - 08:55 AM

Dilema, mogoče mi boš zdaj zamerila, ampak meni se zdi, da ti na marsikatere dogodke reagiraš precej burno in s tem živciraš sebe in potem še tiste osebe, na katere si razpičkena.
Kar se pa tiče fanta in fotra - sta ODRASLA in ne rabita sokoljega očesa zaskrbljene Dileme, da bi vedno pazila nanju.

Razumljivo je, da te je skrbelo, ampak si reagirala preveč burno in neodraslo.

Zdej pa če mi za te besede zameriš ali ne...kakor hočeš... meni je vseeno.
  • 0

#1907 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 19 September 2007 - 08:58 AM

Znamenita forumovska fraza: podpišem se pod Ančko!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1908 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 September 2007 - 09:28 AM

Men se pa konkretno v tem primeru ne zdi, da je preveč burno odreagirala. Sama sm ista. Npr. moji so bli zdej ta vikend na trgatvi, js sm bla pa sama doma. Enkrat popoldne me je oči klicu, da so končal in da grejo domov. No in js se tko učim, pa mi je blo po 2h ful čudn, kje so in kaj tok rabijo.. Pol so že 3h zamujal in sm bla že čist živčna, ker se mi je v glavi odvil najbolj tragičen film, da se jim je med potjo kej zgodil in da bom bla potem samaaaa. Tega me je tako strah, da vedno zagrabim paniko. To samo zarad tega, ker nočem zgubit domačih in bi se mi svet postavil na glavo, tako kot bi se npr. dilemi. Izkazalo se je, da je oči s stavkom domov mislu, da grejo k njegovi mami! Js sm bla tud jezna.
  • 0

#1909 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 September 2007 - 09:30 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 19. 9. 2007 - 9:55) View Post

Dilema, mogoče mi boš zdaj zamerila, ampak meni se zdi, da ti na marsikatere dogodke reagiraš precej burno in s tem živciraš sebe in potem še tiste osebe, na katere si razpičkena.
Kar se pa tiče fanta in fotra - sta ODRASLA in ne rabita sokoljega očesa zaskrbljene Dileme, da bi vedno pazila nanju.

Razumljivo je, da te je skrbelo, ampak si reagirala preveč burno in neodraslo.

Glej, prvo kot prvo. Moj fant lahko gre kamorkoli in nikdar mu ne težim praktično za nič, tudi se strašansko malo pričkava. Kar pa se tiče včerajšnjega dne, ne vem če sploh veš, kakšno stanje je bilo, koliko avtomobilov je bilo pod vodo, zdravilišče zelo blizu našega vikenda je bilo poplavljeno, folk so pogrešali in moj fotr in fant sta bla v trdi temi in nalivu nekje bogu za hrbtom. Nadalje sem kasneje izvedela, da bi fotra skor dvakrat odnesel zelo močan tok deroče vode, ker sta odpirala ene lopute, ki zadržujejo ogromno količino vode. Če bi ga odneslo, bi ga verjetno pol raztreščile kakšne skale, ki jih je tam vse polno in bi se to tudi zgodilo, če ga ne bi fant čuval tko, da sta držala vsak za en konec debele bambusove palice, za katero se je fotr obakrat ujel - lahko se seveda tudi ne bi. Fant je bil tudi čisto pretresen, ti pa bi bla očitno itak mrtvo hladna, hahahaha. Pa ni blo strah samo mene, ampak vse okoli mene, tudi enga kolega, ki blizu živi, in ju je šel iskat ob enajstih zvečer. Prosim, če ne palamudiš in ne daješ sodb o človeku in njegovih reakcijah, kadar nimaš sploh blage veze o situaciji. Če to za tebe ne potrebuje burne reakcije, si očitno pač po reakcijah podobna kakšni napol presušeni rastlini. Pa tudi kadar je človek prestrašen, pač ne reagira vedno razumno in mirno, kar je večini folka verjetno popolnoma razumljivo.

• 0

#1910 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 19 September 2007 - 09:35 AM

Ne, ti ne zamerim. Pač za razliko od tebe si ne predstavljam najhujših možnih scenarijev ampak najboljše. Že velikokrat sem bila v precej stresnih situacijah in sem jih reševala čim bolj "hladnokrvno", da ne bi po nepotrebnem spravljala v stres še ljudi okoli sebe. Če sem pa zate zaradi tega presušena rastlina pa tudi v redu.
  • 0

#1911 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 September 2007 - 09:43 AM

Drugi so bili že 'spravljeni v stres' brez mene, jaz sem se cel večer držala zase v sobi za zaprtimi vrati. Spet ne veš kaj je blo, pa krneki pametuješ. Drgač pa js pravim, da mora človek pretehtat vse opcije, tudi najslabe. In dejansko vsi vemo, da bi se lahko kej zgodilo in zato je tudi šel družinski prijatelj gor gledat, za vsak slučaj, mogoče pa bi potrebovala pomoč. Jaz pač nisem hladnokrvna glede teh stvari, sploh če so težke razmere se ne morem delat da ni nič in si rečt eh pač bo kar bo. Me pa veseli, da si ti lahko tako mrtvo hladna, jaz ne morem bit in v tem primeru se mi to vsekakor ne zdi pretiravanje.
  • 0

#1912 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 19 September 2007 - 09:45 AM

Spet se moram pod Ančko podpisat! Še malo pa me bo roka bolela biggrin.gif

Sicer pa so tak reakcije vsaj deloma itak sebične, ker samo gledaš, kaj bi ti s tem izgubil/a.

• 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1913 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 September 2007 - 09:48 AM

Za moje pojme so vse naše reakcije vsaj deloma sebične, ker nas nagon podzavestno sili, da delamo sebi v prid. Pa nisem mislila v tem primeru samo nase, ampak večinoma na druge stvari, recimo to, da sta verjetno premražena ko cucka, gnila do kože in da mogoče sploh ne bosta mogla domov, ker so bile censte zaprte, pa nimam pojma kje bosta spala.

Glej, dejstvo je, da me ne poznata, se vama ne sanja o situaciji, pa vendar podajata neke splošne sodbe samo zato, ker vama je to očitno pač luštno oz. verjetno rada poudarjata lastno krepost. To me pri tebi, Hsul, itak absolutno ne preseneča. Zdej pa jaz zaključujem, me vajino nadaljno mnenje absolutno ne interesira.
  • 0

#1914 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 19 September 2007 - 09:53 AM

Kake splošne sodbe??? Piševa lastno mnenje, ne splošno mnenje.

Glede mnenja, mi ga vseeno lahko pišemo, saj je svoboden forum, a ne?

Ali lahko vsi razen naju dva komentirava, ali pa samo tisti, ki se strinjajo s tabo?
  • 0

#1915 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 September 2007 - 09:53 AM

QUOTE(DiLeMa @ 18. 9. 2007 - 23:25) View Post

Stiskala in objemala bi otroka, ki ni vedel, kaj dela. On pa je odrasla oseba in se nima kej takle zajebavat.

Podpis.

Zato pa je po časopisjo vse polno nekih "tragedij", ki to pravzaprav niso, ker ljudje sami dobesedno silijo v nesrečo, od neprepasovanja in divje vožnje , sploh pod vplivom alkota, rihtanja vikenda, do plezanja po hotelskih balkonih in razno.

Sicer pa dobila stavo za kavo - s kolegico včeraj stavili da danes ne bo dežja (jaz), oz. da bo (ona). Pa pod nož grem danes.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1916 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 September 2007 - 09:54 AM

Sem ravno mislila napisat, da ne poznamo situacije in zato nima smisla.

Prav je, da se v takih situacijiah čimmanj paničari in poskzuša v glavnem reševat stvari s svojo glavo.
Dilema je z nami delila ravno del svoje panike, ker je pač to morala dati iz sebe. Kako točno so potekale stvari v njej, ne vemo. Ne vemo, ali je bila celo dogajanje živčna in nervozna.

Niti ne vemo, kako "panična" je bila dejansko. Lahko, da je smao spotencirala stvari tukaj gor, ker je pač želela vse dati iz sebe. Da je to dejansko kazala tudi okolici, spet ne vemo.

Mislim tudi, da je povsem normalna (kdor se je ne poslužuje, tudi prav) reakcija, da smo na nekoga hudi, če nas spravi v toliko skrbi. Ta jeza je le odraz misli, da se mu je kaj pripetilo.

Dam prav tako Hsulu kot Ančki, a sem morala napisat še to, kar sem.
Lahko, da dilema razmišlja enako kot vidva, le da tukaj ponovno gre za branjenje lastnega stališča, brez da se poskuša priti do skupne točke v stilu "imaš prav, kar si sedaj napisal/a, saj je situacija potekala tako in tako, le v zadnjem delu sem pač zapaničarila" in obratno "Ponavadi sem miren, a tudi mene v takih situacijah zna postati strah, ker pač bla bla bla"

Eh, bluzim, ker se mi ne da konkretnega posta skupaj spisat in nekaj pišem na pol

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1917 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 September 2007 - 09:57 AM

QUOTE(Hsul @ 19. 9. 2007 - 10:53) View Post

Ampak mi ga vseeno lahko pišemo, saj je svoboden forum, a ne?

Ali lahko vsi razen naju dva komentirava, ali pa samo tisti, ki se strinjajo s tabo?

Pa kje si ti to prebral v mojem postu? Mislim, Hsul, ti si dobesedno izmišljuješ. Jaz sem rekla, da je zame konec razprave in da mene več ne interesira vajina pisarija, absolutno pa mi ni niti malo jasno, kje sem napisala, da ne smeta več pisat ali pa da lahko pišejo samo tisti, s katerimi se ne strinjam. Prosim ne preobračaj mojih besed, ker je takšno obnašanje nezrelo in podlo.

Hvala Crni in Adriane za zrela prispevka.
  • 0

#1918 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 19 September 2007 - 09:58 AM

Hmm, no, nekako se strinjam glede jeze, ki je posledica tega, da smo mi zaradi dejanj drugih pretrpeli veliko skrbi.
  • 0

#1919 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 19 September 2007 - 09:58 AM

a lahko končate s to brezplodno debato?
  • 0

#1920 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 September 2007 - 10:00 AM

Jaz sem konec. =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users