Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1901 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 March 2007 - 06:08 PM

UU, Joli je šla na boljše! laugh.gif Najino snidenje pred leti, je potekalo še v prikolici. Kolikor vidim na njeni spletni strani, si je kar poštimala. Fino
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1902 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 March 2007 - 12:54 PM

Ja fool ma fajn zdaj biggrin.gif .. Prvo ko sem prišla tja sem se je kr vstrašla ... Taka cela prepirsana je biggrin.gif .. Samo je pa ZELO prijazna biggrin.gif
  • 0

#1903 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 March 2007 - 09:16 PM

No punčare eno vprašanje, je katera od vas večkrat probala imeti piercing?
Js sem imela v obrvi pa mi je sam vn padel, ker sem ga zapela v puli, v nosu sem probala imet trikrat, vedno neuspešno, končalo se je z gnojenjem, potem v bradi tik pod ustnico- trikrat, enkrat so mi falili in ni zgledalo dobro, drugič pa sem imela nesrečo( sem si zob razbila, hvalabogu so mi ga rešil), potem v tatretjo pa se je zagnojilo. Zdej že par let nimam nič pa bi ponovno probala dat nazaj, ker obstajajo neki novi pircingi, ki imajo notranji del iz materiala, ki je baje zelo neškodljiv. zanima me, če je kateri od vas, ki je elergična na kirurško jeklo in podobne materiale uspelo vseno obdržati piercing in s čim ste to dosegle. Js sem si takrat čistila s slano vodo in pa mazala s kremo Bepanten pa ni bilo nekega efekta sad.gif

• 0

#1904 ššiva

ššiva

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 05 March 2007 - 04:06 PM

Probaj uhane iz bioplasta, so zelo neškodljivi zobem.
Da se ti kdaj pa kdaj luknja zagnoji je sicer normalno, v primeru da se ti gnojenje v enem tednu vsaj malo ne umiri pa je bolje da se uhana znebiš.

Jst sm imela v eni nosnici dva pa se mi je ena od lukenj začela gnojit in sm ga dala vn. Po kakem letu sm poizkusila še enkrat pa ni šlo, pomojem ni bila prava točka.

• 0

#1905 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 05 March 2007 - 04:10 PM

Meni se je konstantno gnojilo 8 mesecev (tko čisto malo) pa ni nič pomagalo, karkoli sem naredila - spiranje, mazanje... Potem sem šla do zdravnice, katera mi je predpisala Bivacyn. V 2 dneh je blo vse ok.
  • 0

#1906 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 March 2007 - 04:26 PM

Uhani iz titana bi naj bli tudi v redu. Sicer malo dražji, a vendarle... Sama pa na tvojem mestu več ne bi matrala telesa. Enim pač ne znese met teh uhanov. Za sebe lahko pvem, da NIKOLI nisem mela omembe vrednih težav, pa sem jih mela na ah in oh mestih. Očitno mi ih telo dobro prenaša, nekaterim pa pač ne... Ne vem, če je vredno si toliko lukenj šopat. Ko boš enkrat dobla bulasto meso (ne vem, kaka je terminologija za ta pojav, ki pride po večkratnem prebadanju istega mesta - trda koža se dobi), takrat bo šele hudič. Stran boš vrgla dnar, mela boš brazgotine pa še bolelo te bo v tri krasne. Verjamem pa, da če si nekaj zelo želiš, da te noben bog ne odvrne od namere...

Meni je takrat še, Joli dala kremo Geokorton, ki pa je ne delajo več. Kakršnokoli vnetje, srbečico, je odpravlo v parih minutah. Povprašaj v lekarni za nadomestno zdravilo. Tega ti res priporočam!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1907 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 05 March 2007 - 07:33 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 5. 3. 2007 - 18:10) View Post

Meni se je konstantno gnojilo 8 mesecev (tko čisto malo) pa ni nič pomagalo, karkoli sem naredila - spiranje, mazanje... Potem sem šla do zdravnice, katera mi je predpisala Bivacyn. V 2 dneh je blo vse ok.

men se tut že pol leta gnoji in me že mal skrbi... a se bivacyn da slučajn dobit brez recepta?
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1908 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 05 March 2007 - 07:36 PM

^ mislm da ne, ker je antibiotik - če nism s5 kj zamešala
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1909 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 05 March 2007 - 09:28 PM

Ne, samo na recept. Sej ga brez panike dajo.
  • 0

• Guests

Posted 05 March 2007 - 09:52 PM

Bivacyn dobiš brez recepta. Jaz sem ga do zdaj vedno dobila brez......pa sem že dostikrat rabla.
  • 0

#1911 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 06 March 2007 - 06:50 AM

Jst sem ga šla novembra iskat pa sem v lekarni vprašala, če bi to lahko dobila brez recepta. Pa je rekla, da definitivno ne, ker je to antibiotik in da morajo bit vsi antibiotiki na recept (kar je tudi prav).
  • 0

#1912 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 06 March 2007 - 08:24 PM

QUOTE(hudichek @ 5. 3. 2007 - 21:52) View Post

Bivacyn dobiš brez recepta. Jaz sem ga do zdaj vedno dobila brez......pa sem že dostikrat rabla.

...dokler v lekarno ne pride inšpekcija in ugotovi da dajejo take zadeve brez recepta - pol pa adijo licenca
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1913 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 March 2007 - 01:47 AM

Verjetno ste že napisale, ampak je malo kriza it 96 strani brat, tako da.... kako zelo boli uhan v nos? Zanima me predvsem bolečina pri prebadanju (ker sem prpa). laugh.gif
  • 0

#1914 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 08 March 2007 - 05:56 AM

Če greš tistemu, ki zna pirsat, potem nič ne boli. Ko sem dala pirs v popek nisem skoraj nič čutila. Je blo prbližn tko: "A je že al kaj"?
  • 0

• Guests

Posted 08 March 2007 - 08:57 AM

Bla danes pri zdravnici, ker sem zopet zbolela in sem se spomnila, da je blo tukaj nekaj govora o Byvacinu. Sem jo vprašala, če rabim za to recept in se mi je začela smejat in me je vprašala kje živim. Je rekla da se to dobi brez recepta.
  • 0

#1916 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 08 March 2007 - 09:31 AM

blink.gif
Fakin' Novo mesto je drug svet huh.gif

• 0

#1917 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 March 2007 - 02:58 PM

Jaz sem tudi Byvacin dobila brez recepta. biggrin.gif
  • 0

#1918 ššiva

ššiva

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 08 March 2007 - 03:17 PM

QUOTE(Michelle @ 8. 3. 2007 - 1:47) View Post

Verjetno ste že napisale, ampak je malo kriza it 96 strani brat, tako da.... kako zelo boli uhan v nos? Zanima me predvsem bolečina pri prebadanju (ker sem prpa). laugh.gif

Lej jst imam na obrazu več uhanov in moram reč da je bila bolečina na vseh mesti enaka, mene osebno nikoli ni bolelo tako močno da se nebi dalo zdržat. Ubistvu samo prebadanje sploh ni boleče, kot je že ena rekla spoloh neveš kdaj je igla notri, malo začne boleti kake 15minut po tem ko je stavr končana. Strah ki ga imaš je povsem odveč biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 08 March 2007 - 04:09 PM

QUOTE(*Tia* @ 8. 3. 2007 - 16:58) View Post

Jaz sem tudi Byvacin dobila brez recepta. biggrin.gif

Se vidi od kod sma lol1.gif
  • 0

#1920 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 March 2007 - 08:08 PM

Hvala za odgovore. smile.gif V glavnem, zdaj ga imam (v nosu) in ni bolelo niti malo. Prav smešno, da sem se sploh česa bala. Zdaj ga sicer malo čutim in mi gre posledično tudi malo na živce, to pa je tudi vse.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users