Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1901 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 14 September 2008 - 07:19 PM

Ancka, kako se kej obnese Vanishing cream ? smile.gif -Vem da imaš podobno kožo kot jaz, zato me zanima... mazljivost, vpijanje, koliko časa se ne zasvetiš ? hvala!
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1902 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 September 2008 - 10:25 PM

Na žalost sem jo res imela samo za 2x. Vonj je pač tipičen LUSHevski, moram pa reči, da se mi je dosti počasi vpila v kožo. Sicer je občutek na koži tak ... žameten in prijeten. Jaz se niti ne svetim (oz. se ne sekiram glede tega), vendar se mi zdi, da je držalo kar cel dan. Za kaj več informacij pa bi morala kremo imeti vsaj za en teden (meni je to, da kremo nanesem 2x na kožo in ocenim malce neobjektivna ocena).
  • 0

#1903 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 15 September 2008 - 04:14 PM

tester pa tak. dry.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1904 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 16 September 2008 - 09:20 AM

Kaj dajejo tud testerje?
  • 0

#1905 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 September 2008 - 09:25 AM

včasih....meni je dala malo kremice v eno miniaturno sklečkico. Sem se naredila, da me zelo zanima, vendar "da ne bi rada kupila nečesa tako dragega, brez tega, da bi stestirala prej - kaj pa če mi ne bo pasala...."
  • 0

#1906 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 16 September 2008 - 06:59 PM

Danes sem uporabila Aqua mirabilis ploščisco in me je popolnoma razočarala cry.gif Meni je zelo zelo pregroba... jaz se niti slučajno ne morem tuširati s tem. Pomoje jo bom porabila za piling stopal ker mi pač drugega res ne preostane ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1907 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 September 2008 - 07:08 PM

Men je pa aqua mirabilis ploščica ena najboljših piling zadev. thumbup.gif Je pa res mogoče malo bolj groba, ampak meni je to kul, da ti fajn zdrgne kožo. Pa ful mi lepo diši. Kaj pa če bi mogoče manjši košček bolj zdrobila in malo z vodo pomešala, da bi se malo zmehčalo? Če je to sploh izvedljivo... hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1908 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 16 September 2008 - 07:53 PM

Nevem če bi bilo to izvedljivo...ah no saj za piling stopal je čisto vredu tako, da mi bo pač služila v ta namen smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1909 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 September 2008 - 07:32 PM

Še ena nova fanica. woot.gif Danes sem si kupila tole:

-kopel Creamy Candy Bath
IPB Image
-Ickle Baby Devil Ballistic kopalna kroglica
IPB Image
-Tea Tree tonik v tabletkah (haha, zgledajo k iksi laugh.gif )
IPB Image
-regenerator za kožo King of Skin
IPB Image
-piling za telo Aqua Mirabilis wub2.gif -fantastičen piling!
IPB Image
-Spice Curls milo za telo (cimet woot.gif )
IPB Image

...na žalost sem pozabila na Vanishing Cream (pa mask so mel ful mal, pa nisem potem nobene mad.gif )
  • 0

#1910 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 17 September 2008 - 07:38 PM

Sm vidla, da reklamirajo ta tonik v trdi obliki...kako se pa to pravzaprav uporablja?
  • 0

#1911 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 September 2008 - 07:45 PM

V vročo vodo (ravno toliko, da pokriješ dno, mal več) daš eno tabletko, počakaš da se raztopi, pol pa si na glavo povezneš eno brisačo in ždiš nad piskrom. laugh.gif Kao parna kopel pa to.
  • 0

#1912 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 17 September 2008 - 07:58 PM

Aa, svašta.
Kok pa stanejo pa kok so velike?
  • 0

#1913 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 September 2008 - 08:03 PM

Ena stane 1, 80€, veliko je pa tako kot ena šumeča tabletka magnezija. biggrin.gif
  • 0

#1914 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 17 September 2008 - 08:42 PM

Plain Jane, kako pa diši King of Skin? In kako naj bi se uporabljal ta regenerator, pod prho al kot body butter?
  • 0

#1915 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 September 2008 - 08:58 PM

Men sploh nima močnega vonja, uporablja se mislim, da pod tušem, kot piling (čeprav tlele piše takole: Use on wet skin after a bath or shower, rinse and pat dry) Can be used under water in the bath or shower by you or your co-pilot. Rub the bar in a circular motion along all those rough, dry body parts. Massage in the rich butters, rinse gently and air dry (if possible). , se pa z brisačo potem ne drgneš, ampak samo narahlo popivnaš. Ostane gor tak film, kot če se namažeš s kakšno kremo, samo da je bolj "grob" al kako bi rekla. V trgovini sem sprobala na roki, k bom na telesu bom lahko kej več povedala.
  • 0

#1916 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 17 September 2008 - 09:17 PM

Aha, hvala, se sliš kr zanimivo in praktično. No, pa pol še kj poročaj, ko ga boš mal bolj sprobala. wink.gif
  • 0

#1917 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 September 2008 - 09:26 AM

Dobila danes po pošti Karma kremo in Magnaminty masko za teto + 200 gramov Herbalisma zase (smrdi ko svina laugh.gif ).
Zraven so mi dali tester Vanishing kreme - je v enaki posodici, kot njihovi balzami za ustnice in bo pomoje za ene 10 uporab, ker mi deluje zelo mazljiva.
Diši krasno, sicer zeliščno, ampak izredno nežno, tak res prijetno. Vonj me malenkost asociira na L'Occitane oljčno kolekcijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1918 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2008 - 11:06 AM

DiLeMa,
nisi ti Karma kreme prodajala, ker ti smrdi? hmm.gif
Al maš to za koga drugega...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1919 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 19 September 2008 - 11:12 AM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 9. 2008 - 10:26) View Post

Dobila danes po pošti Karma kremo in Magnaminty masko za teto + 200 gramov Herbalisma zase (smrdi ko svina laugh.gif ).

wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 September 2008 - 11:15 AM

Plain Jane, a tisti piling Aqua Mirabilis je na putrasti osnovi?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users