Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1901 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 28 November 2012 - 04:10 PM

Jaz bom pa za Rammstein skoraj sigurno parter vzela, mi ni primerjave glede vzdusja na takih koncertih, visoka sem pa itak dovolj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1902 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 November 2012 - 06:21 PM

Jutri se začne predprodaja vstopnic za Robbija, ampak PRATO RED ZONE - tisto najbližje odru ni možno kupiti, a se kateri sanja zakaj!? To gledam na italiajanskem TicketOne.
Anello rosso numerato je za zdaj najdražji, a to so sedišča, prve vrste? Ampak recimo Prato Red Zone je bližje odru kot ta trenutno najdražja možnost, torej bo verjetno še dražji, ane? Joj no, upam da bo eventim imel na voljo tudi karte za čisto spredaj. Kako so bedni, no.

Posted Image

Posted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1903 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 November 2012 - 08:31 AM

Uf, bedno. Kupi PRATO.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1904 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 November 2012 - 10:21 AM

Jaz hočem Red Prato Zone :) Zdaj čakam da na Eventim in Koncerti začnejo prodajat, vsak čas bi se moralo začet.
A Anello rosso numerato (ta najdražji) ni kul? Mapa mi nekaj šteka, in sploh mi ne pokaže kje so kateri sedeži.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1905 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 01 December 2012 - 10:47 AM

Jaz grem na robbieja na dunaj. Danes bom kupila sam karto, gor z vlakom, nazaj z vlakom.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1906 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27681 posts

Posted 17 December 2012 - 10:40 AM

Šele za vikend videla :woot:

http://www.rockonnet...-prihaja-slash/
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1907 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 31 December 2012 - 04:13 PM

A gre katera na Muse,  v Torino s koncerti.net?

Je dva dni.

I goes :)

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1908 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 December 2012 - 04:51 PM

Mogoče, moram še malo razmislit, finančno je kar huda.

• 0

#1909 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 01 January 2013 - 03:22 PM

.

• 0

#1910 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 January 2013 - 07:56 PM

jao, zakaj sem šla gledat koncerte na Eventimu! :slap:

Denis i Denis, Jan Plestenjak, Nelly Furtado! sam še službo morm dobit pa sm na konju!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1911 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 22 January 2013 - 01:11 PM

Na 2Cellos gremo! :woot:

• 0

#1912 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 24 January 2013 - 09:36 PM

Kere greste na rammstein?

Zdaj sem naročila karto :D

Samo nisem v parterju, ne da se mi stat :P

• 0

#1913 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 24 January 2013 - 10:29 PM

Jaz grem. No ni še sigurno, ampak sem skoraj 100%, če bo le še kdo šel. Karte še nimam in je še ne bom nabavljala, kak mesec prej sem jo mislila. Saj bo to še pravi čas? Karte so sicer drage, a bi jih enkrat res rada videla. Ko so bili prejšnjič v LJ, nisem šla. Sem pa malo v dvomih, če bi bila na parterju. Na Motorheadih sem bila in mi ni bilo všeč, ker je bila prevelika gužva in nisem dosti videla na oder. Se kateri sanja, katera tribuna je katera? Na Eventimu in Koncerti.net imajo različno napisano. Koncerti.net prodajajo samo za fan pit, parter in zeleni ring-tribuna 1. kategorije. Eventim pa ima za parter, zeleni ring, rdečo tribuno in ložo. Zeleni ring je torej tribuna, ki je na boljšem položaju. Rdeča tribuna pa neka slabša, ker je vstopnica 6 € cenejša? Med parterjem in zelenim ringom pa je samo 4 € razlike. Nisem bila še nikoli v dvorani Stožice in ne vem, kako zgleda. Aja, pa upam, da je situacija z wc-ji tam boljša, kot v Tivoliju.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1914 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2013 - 10:35 PM

Grem, ne vem pa še kje bom kupila karto.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1915 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 24 January 2013 - 10:45 PM

Ok, sem našla sliko sedežnega reda z enega drugega koncerta, tako da zdaj približno vem, kje je katera tribuna. Zeleni ring mi deluje kar v redu. Če si na tribunah imaš najbrž prav označeno, kateri sedež je tvoj? Kakšnega sedeža čisto ob strani pri odru res ne bi imela.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1916 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 25 January 2013 - 07:53 AM

Jaz sem kupila karto v zelenem ringu, bol proti vrhu in čisto na robu (tistega dela ki je bolj stran od odra, tako da se sigurno fajn vidi). In ja, lahko izbereš čisto točno določen sedež. Se mi pa zdi, da je že kar precej zasedeno.

Grem sama.

• 0

#1917 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 25 January 2013 - 10:30 PM

Jaz pa čedalje bolj razmišljam o tem, da ne bi šla. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1918 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17616 posts

Posted 26 January 2013 - 12:48 AM

Zakaj, kak poseben razlog?

Jaz grem 100%. Sem že 2x prej hotela na koncert, pa je vedno prišlo kaj vmes. V tretje gre rado :D

Karto bom odkupila od kolega, ki je karto (za stojišče) kupil še takrat, ko je bil 10% popust za prvih 2000 prodanih kart (nekaj takega),

pa se je šele kasneje spomnil, da ga v času koncerta sploh ne bo v Slo. Grem pa z enim drugim kolegom.

Imam celo že zamišljen outfit :lol: Mega bo! smiley_rock.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1919 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2013 - 12:53 AM

Imam celo že zamišljen outfit :lol: Mega bo! smiley_rock.gif

Zagotovo tisto pasovje z Asosa. :cool:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1920 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17616 posts

Posted 26 January 2013 - 01:01 AM

Da! Sama sebi se zdim blazno kul, če si predstavljam sebe v tistem :lol: Nisem pa še dobila.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users