Krema / serum za obraz
Posted 05 April 2011 - 08:19 PM
Očitno sem imela (žal) prav. Danes mi je ena v lekarni potrdila, da izdelek ni več dobavljiv.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 April 2011 - 10:16 PM
Škoda. :/ No, čeprav meni je Aroma Perfection še boljša, pa glede na količino ugodnejša.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 April 2011 - 10:35 PM
Ja, bom kar to kupila. Če je torej boljša in ugodnejša, pa itak ni take tragedije,
če je šla ova iz prodaje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 April 2011 - 03:28 PM
Aha, makes sense. : ) Bomo videli, kaj bo pri meni, lahko torej se vedno poskusim Aqua serum, ce se SOS urea serum izkaze za premastnega. Trenutno je moja koža po uporabi SOS urea seruma ravno na meji, da se se ne sveti, zacuda se nic ne masti, pore pa tudi niso povecane. Zaenkrat. Sumim, da bo v toplejsih mesecih tale serum prevec. We'll see.

meni je ta balea aqua serum superkot podlaga za kremo bioeconatura čistilna kremo. imam mešano kožo (zdaj bolj normalno pozimi) in mi čisto nič ne maši. če bi samo serum uporabljala, bi mi bilo absolutno premalo. zvečer uprabljam pa od hauschka olje za normalizing skin (al ne vem kako je že) in imam res lepo kožo. mogoče je naključje in imam ''dobro obdobje'', ampak mi ta kombinacija zelo ustreza.
medtem ko mi urea serum ne, sem imela težek filing na koži, čeprav sem ga dala malo na obraz.
Jaz sem Aqua serum uporabljala poleti in mi je bil dovolj. Kar mi ga je ostalo pa zdaj uporabljam za vrat.
Urea Sos serum ima sicer 2 komedogeni sestavini notri - Stearic acid in Caprylic/capric triglyceride, ampak sta precej pozno na seznamu, tako da verjetno nimata vpliva.
SOS urea se pri meni na dolgi rok za vsakodnevno uporabo ni obnesel, sicer mi por res ni siril, tudi pretiranega mastnega leska ni bilo (ceprav mi je nekoliko zmastil T predel) je pa postal po kaksnem tednu pretezek za mojo kozo. Morda dodal tudi kaksno nepravilnost (zamaseno poro).
Vceraj zacela uporabljati Aqua serum, sicer je lazji kot SOS urea, vendar ne vem, ce se bo odrzal. Imam tudi pri Aqua serumu tezek obcutek na koži. O.o NI MI JASNO, kaj bi moja koža rada, je ocitno dehidrirana (ce jo stisnem skupaj vidim "gubice", znacilne za dehidrirano kožo), ampak karkoli vlazilnega ji ponudim, kar nekako oblezi na povrhnjici.
Ponovno ugotavljam, da se je od vseh vlazilcev doslej se najbolje obnesel alojin gel (ceprav spet - povzrocal manjse nepravilnosti, se je pa vsaj vpil, ni oblezal na koži).
Posted 09 April 2011 - 10:36 AM
Posted 09 April 2011 - 10:59 AM
Mastne kreme niso za problematično kožo, period. Tudi suhe kože nimaš, če imaš probleme z mozolji, ampak izsušeno povrhnjico, zato rabiš dobro vlažilno kremo.
Nekaj predlogov smo ti pa že dale, česa v rangu Balee pa ne poznam.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2011 - 11:01 AM
To zaj zase sprašujem....Avene?
Posted 09 April 2011 - 11:03 AM
Nekaj takega... dala bi pa ene 10€ zanjo. Lahko bi šla po tisto vichyjevo vrtnica za suho kožo, ampak se mi zdi, da sem imela morda malo zamašeno čelo po njej

Posted 09 April 2011 - 11:19 AM
Obe sta ful podobni, Vita min fix ja res čisto malenkost bolj hranilna. Obe sta ful lahki, ampak jaz prav čutim, da mi lepo navlaži kožo in je ne obteži. Se hitro vpijeta in ne puščata filma. Npr Balea Aqua serum in Nuxe FP sta mi zdaj premalo.
Meni sta res super, tudi nisem opazila, da bi mi povzročali kakšne dodatne nečistoče. Sta 94% iz kontroliranih organskih sestavin. Pa še delež dobička namenjajo za dobrodelne namene.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 April 2011 - 11:21 AM

Posted 09 April 2011 - 01:01 PM
Posted 09 April 2011 - 01:07 PM
Sem jo, kar nekaj časa. Glede SPF-ja ne vem, ne vem, katera sestavina je to.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2011 - 01:21 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 April 2011 - 02:03 PM
Jaz sem jo včeraj prvič uporabila in mi je fajn. Je pa NEKOLIKO mastna. Ampak res NEKOLIKO.
Bi bila rajši, če še tlko ne bi bila. Vsaj jaz čutim malo tega. Pričakovala sem tudi prijetnejšo razmazljivost,
pa se ne razmaže glih kot pravljica. Se pa potem popolnoma vpije, kar je super. Upam, da mi spf ne bo
povzročal kakšnih neprijetnosti. Še zdaleč mi pa ni tako všeč kot Clinique DDMG. To mi je res popolnost.
Posted 09 April 2011 - 02:58 PM
kok pa sta? Še pudra mi je zmanjkalo, mam 10 hours sleep effect od bourjois, pa bom zdaj tud enega od bourjoisa, ker majo ful svetle odtenke, sam enga od teh drugih, bolj prekrivnih, ima kakšen, ki je neK, SPF? Ker če ga nima, bi še kremo rabla s tem

Healthy mix puder ni K, nima pa SPF-ja. Je srednje, do dobro prekriven. Pomoje bi ti bil všeč. Edino če se ti ful masti koža ne, ker ni ravno zelo matirajoč.
A za kremi sprašuješ, koliko sta? Jaz sem naročila na feelunique.com. Sta tam od 12 - 15€. Meni je to neka normalna srednja cena za 50 ml. Če imaš res ful suho povrhnjico bi ti bili mogoče prelahki. Jaz imam tudi suho povrhnjico in se mi lušči občasno, pa sta mi ti dve kremi vseeno kar dovolj. Seveda ob redni uporabi pilinga in mask.
Posted 10 April 2011 - 08:01 AM

Posted 10 April 2011 - 10:03 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 April 2011 - 12:21 AM
Jaz si bom zdaj kupila še od Vichyja Nutrilogie1. Od Nuxe fluida čez dan, ko sem doma in čez noč nočem uporabljati, ker ima spf,
Nutrilogie1 mi pa tak fino navlaži kožo, pa sestavinsko je kvalitetna.
Posted 11 April 2011 - 12:32 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users