Diplomanti FDV-ja do zaposlitve v 12. mesecih
Očitno miti o vsesplošno nezaposlenih FDVjevcih ne držijo!
Posted 04 April 2013 - 07:11 PM
Diplomanti FDV-ja do zaposlitve v 12. mesecih
Očitno miti o vsesplošno nezaposlenih FDVjevcih ne držijo!
Posted 04 April 2013 - 07:19 PM
Jaz sem pa ravno pred dnevi v hecu rekla, da bi morali zdaj vsi na FDV , ker opažam da je ogromno ljudi od tam zaposlenih v ful širokem spektru podjetij, ker je predmetnik na večini smeri tako raznolik.
Fajn spletno stran imate.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 April 2013 - 07:25 PM
Hehe. Jaz zadnje čase "s prve roke" malo spremljam ljudi na velikih in malo manjših položajih, kakšni so,
kakšno izobrazbo imajo in ozadja, s katerimi so prišli do služb in se samo še za glavo držim.
Posted 04 April 2013 - 07:26 PM
― V. Van Gogh
Posted 04 April 2013 - 07:45 PM
Posted 05 April 2013 - 03:08 PM
Svasta, sploh si nisem predstavljala tega : O Vsak dan me kaj novega sokira.
Jansa bo predaval o clovekovih pravicah
Posted 05 April 2013 - 03:17 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 April 2013 - 03:37 PM
Svasta, sploh si nisem predstavljala tega : O Vsak dan me kaj novega sokira.
Ne vem če je to to, ampak jaz sem še dostikrat videla, da je ženska beračila na ulici, potem pa je prišel BMW in jo pobral na koncu dneva.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 April 2013 - 06:27 PM
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2013 - 07:18 AM
OMG!
Ja, Janša bo predaval o človekovih pravicah. Ampak kje??? Pogledal sem link na ustanovo: predsednik je bivši predsednik Romunije, zraven je pa še posnetek predavanja doktorja Milana Zvera. V precej bogi angleščini, to pa. Janša glih spada zraven. Naj kar ostane tam.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 April 2013 - 07:25 AM
Zadnjič sem zasledila en komentar: da bo mogoče jokal, kako se mu je zgodila krivica. LOL LOL
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 April 2013 - 08:01 AM
Pa dobro, kdo je spet to spravil do medijev. A se pri nas res ne da nobene stvari več zmenit brez mikrofona pod nosom.
Katastrofa. In kako hočejo zadevo napihnit. Včeraj me je imelo, da bi nekaj vrgla v TV, ko sem gledala 24 ur ob 22h.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 April 2013 - 09:15 AM
Pa najprej so bili še bolj senzacionalistični članki po spletu pa so jih začeli kmalu umikati, ker se je hitro izkazalo, da je mogoče ''uboga'' mama malo napihnila zadevo oz. si jo celo izmislila. Kako zelo brez moralnih vrednot moraš biti za take izmišljotine, res ne vem.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 April 2013 - 09:16 AM
Da niti ne omenjam mrhovinarskega stila novinarjev na 24ur!!! In oni se imajo za raziskovalne novinarje, groza, res.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 April 2013 - 01:31 PM
Posted 09 April 2013 - 01:41 PM
Posted 09 April 2013 - 08:19 PM
Posted 10 April 2013 - 09:47 AM
Posted 10 April 2013 - 05:15 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users