Meni je ful všeč njeno stanovanje.

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 23 September 2015 - 07:46 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 September 2015 - 07:55 AM
Stanovanje mi je ok ampak nic super ekstremnega (pa hladilnik ima vedno prazen, menda samo za vodo in vino, haha). Drugace mi je pa karakterno ful vsec, pa dopade se mi, da ne kricijo drug cez drugega s svojimi egi kot v Suits (me rahlo nervira), ampak so bolj subtilni (ne cisto vedno, velikokrat pa) in diplomatski. Bi bla prijateljica z njo IRL
Posted 23 September 2015 - 08:22 AM
Meni so boljsi kot Suits, pa Alicia je dostikrat fajn napravljena
Je pa ena tistih serij, ki so iz sezone v sezono boljse - kako razvijajo karakterje, napletajo zgodbo, izbor glasbe in "posebnih" karakterjev ...
tudi meni je to ena najboljših nadaljevank!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 September 2015 - 08:25 AM
Meni je The good wife kar všeč, nazadnje sem videl nekaj epizod pred počitnicami. Trapasto se mi zdi, da večinoma zgrešim Dowton Abbey. Britanske reči so mi ful všeč. Ne maram pa, da jih ponavljajo v nedogled kot npr. Montalbana na RAI in Crime, pa Midsommer murders.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 October 2015 - 10:46 AM
Jaz gledam tudi How to get away with the murder in mi je ful všeč.
Posted 01 October 2015 - 10:56 AM
Posted 06 October 2015 - 07:29 AM
Včeraj sem pogledala dva dela Olive Kitteridge. Fenomenalno. Kot, da bi gledala zelo dolg film. Frances Mcdormand je fantastična! Komaj čakam, da pogledam še preostala dva dela.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 October 2015 - 04:53 PM
Pa The Bridge.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 October 2015 - 05:57 PM
Posted 06 October 2015 - 06:00 PM
Jaz gledam originalno verzijo, Bron/Broen.
― V. Van Gogh
Posted 06 October 2015 - 06:09 PM
Posted 29 October 2015 - 09:38 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 November 2015 - 08:30 PM
Katera gleda vikings?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 December 2015 - 12:58 PM
Unbreakable Kimmy Schmidt - za tole serijo ravno ne razumem vse hvale in visokih ocen. Sicer je gledljiva, ampak mi je bila na trenutke prav zoprna. Bi v določenih prizorih prav vsem glavnim junakom prisolila klofuto... ali dve... ali tri.
Daredevil - tale mi tudi ni potegnila, pa sem sicer zmerno do pretežno naklonjena tematiki superherojev.
Club de Cuervos - tale pa je po štirih pogledanih delih prav dovolj lahkotna in zabavna, da jo bom pogledala do konca. Sicer ni noben presežek, ampak je vseeno kul.
Posted 04 January 2016 - 03:51 PM
Še malo (24. januarja)...
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 January 2016 - 04:50 PM
Podgana to je za X-files?
Nova sezona Sherlocka se je začela.
[Napoleon]
Posted 04 January 2016 - 05:52 PM
Ja.
― V. Van Gogh
Posted 11 January 2016 - 12:25 AM
Jaz pa zelo priporocam Fargo!
http://m.imdb.com/title/tt2802850/
Lo-Fi, ugotavljam, da imava podoben okus glede serij. Tudi meni je ful všeč.
Fargo je zdaj zelo popularen in menda super in črn. Ne sledi čisto filmu.
Ja, ful je dober. Jaz sem čist not padla.
Tale mi je tudi po prvih dveh delih všeč:
Posted 26 January 2016 - 10:00 AM
Mi lahko katera predlaga kakšno na izi, fajn serijo? Zdaj gledam vsak dan ob dveh Hard of Dixie na Popu, pa mi je kr kul, čeprav bi o igralskih sposobnostih Rachel Bilson lahko kakšno rekli, pa dobro ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users