Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1901 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 01 October 2008 - 06:12 PM

Ja itak da so me bolel, a si nora smile.gif To je najbolj glupo od vsega. Nič se ne dotikaš, ful si "priden", boli pa kar samo od sebe. Mrš...
  • 0

#1902 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 02 October 2008 - 10:35 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 9. 2008 - 20:06) View Post

Po moje je tu malo pretiravanja glede nosečnosti. Jaz sem ogromno preseksala brez zaščite (z bivšim in sedanjim ... da ne bo kdo mislil, da seksarim brez zaščite vsak teden z drugim nepoznanim izbrancem), pa sem še vedno brez mladiča (ja ja, saj vem, da bo zdaj kdo rekel v smislu "hja, do zdaj si imela srečo, morda pa se bo kdaj ta sreča nehala"). Morda za koga precej neresno, ampak vseeno mislim, da če se pazi, tudi ni takšne straaašne nevarnosti, da s predsemensko tekočino zanosim.
Še vedno pravim - rajši ne seksam, kot pa da seksam s kondomom. Spet za koga najbrž nenavadno in čudaško prepričanje, ampak tako pač je. Je pač vsak drugače "narejen" in naj seksa, kot mu paše.

evo tudi midva z mojim,delava isto kot vidva...
nikoli nism uporabljala kondoma...
še brez kondoma me kakšen krat noro peče,si ne predstavljam s kondomom...
jemala sm tudi kt 2 vrsti ma moje telo jih pač ne prenaša tako da sm nehala...
in kaj zdej človek kr ne more uporabljat kt ne kondoma,ne bo seksal?!
je on moj prvi resni fant...prej sm jih tudi imela ampak nisem nič z njimi...
kr sm čakala ta pravega..
je pa res da precej paziva...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1903 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 October 2008 - 10:43 AM

A pa lahko ena od vaju opiše kako pazita? biggrin.gif

Mislim...to pazita samo, da ne konča v vama? hmm.gif

Joj, sam meni s zdi, da bi me vseeno noro skrbelo...
  • 0

#1904 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 02 October 2008 - 01:11 PM

QUOTE(vrana @ 2. 10. 2008 - 11:43) View Post

A pa lahko ena od vaju opiše kako pazita? biggrin.gif

Mislim...to pazita samo, da ne konča v vama? hmm.gif

Joj, sam meni s zdi, da bi me vseeno noro skrbelo...

ja ja tko da ne konča v meni...čeprav bi bilo 100% lepše...
ampak kaj čmo zaenkrat naj bo tako...
njemu itak paše povsod tako da ni problema glede kje...
in tudi on se strinja s tem da ne ne konča v meni,kr pol so pač posledice...
čeprau bi mu blo lepo...

• 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

• Guests

Posted 02 October 2008 - 02:50 PM

Ja, jaz sem jih v Sloveniji našla samo v Leclercu, drugače pa na Madžarskem. biggrin.gif
  • 0

#1906 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 October 2008 - 03:16 PM

Jaz bi se pa te metode posluževala samo v primeru, če bi mi bilo res vseeno, ali zanosim ali ne. Takrat, ko bi že bila priložnost za otroke, vendar jih še ne bi zavestno planirala.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 02 October 2008 - 03:59 PM

QUOTE(Asja87 @ 2. 10. 2008 - 11:35) View Post
in kaj zdej človek kr ne more uporabljat kt ne kondoma,ne bo seksal?!

So še drugi načini, kako lahko seksaš brez KT in brez kondoma. Poglejte malo v temo Kakšne vrste kontracepcije uporabljate. wink.gif
  • 0

#1908 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17681 posts

Posted 02 October 2008 - 07:55 PM

Jaz sem jih vidla tud v lekarni. Ampak žal ne različice ULTRA THIN, neke druge so bile.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1909 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 October 2008 - 07:29 AM

QUOTE(sonchika @ 2. 10. 2008 - 16:16) View Post

Jaz bi se pa te metode posluževala samo v primeru, če bi mi bilo res vseeno, ali zanosim ali ne. Takrat, ko bi že bila priložnost za otroke, vendar jih še ne bi zavestno planirala.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1910 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 03 October 2008 - 07:36 AM

^^
  • 0

#1911 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 October 2008 - 08:57 AM

jaz sem tud nehala jih jemat.zadnjo sem v ponedeljek vzela,zdej pa basta.
Sem eno novo kolegico spoznala,s totalno istim izvidom papa,s totalno istimi stranskimi tko da...Pa ČIST vse frendice mi pravjo da seks s tabletami ali brez,oziroma libido...da to pa je razlika.In jim verjamem.
Tko da sem pripravljena nazaj na gumice it.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 04 October 2008 - 10:08 AM

Jaz zdaj po novem uporabljam obliže in upam, da bo kaj bolje kot s tabletkami.

• 0

#1913 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 04 October 2008 - 10:48 AM

jaz pa po novem kondome.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1914 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 05 October 2008 - 12:12 AM

Nila, kako ti je vsec ta metoda s spremlajnjem plodnih dni?
Razmisljam, da bi sprobala, pa sem ful zajec da ne bo slo kaj narobe.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1915 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 October 2008 - 05:09 PM

Jaz opažam spremembe, odkar zgolj en teden ne jem tablet. Ne psihične, pač pa fizične ... tak da dvomim, da je to placebo efekt. Pa tudi, če je ... zadeve so počasi spet takšne, kot si jih želim in zgolj to mi je pravzaprav pomembno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 08 October 2008 - 04:59 PM

Frčica, na začetku se moraš malce navaditi (tole s testi, ki jih narediš 8 na mesec in to je vse), ampak potem ti steče in nimaš nikakršnih težav več. Na tebi je samo še, da spremljaš, kakšna lučka sveti na dan, ko želiš imeti spolni odnos. Če je zelena, lahko mirno brez zaščite, če je rdeča, pa pač uporabiš kondom (ali pa ne seksaš tongue.gif). Skratka, če poenostavim - zadeva ni prav nič težka in zapletena, delanje testa zjutraj traja par minutk, lahko rečem, da ne dosti več, kot če bi vzela tabletko, pa še to samo 8x na mesec in potem imaš mir.

Jaz zdaj uporabljam Persono že več kot pol leta, pa še nisem zanosila. smile.gif Pa glede na to, da imam trenutno malce zmeden menstrualni ritem (enkrat na 25 dni, drugič na 35 itd.), je to še večji dokaz, da zadeva deluje. V najboljšem primeru, ki se ga spomnim, sem imela v mesecu samo 5 rdečih dni. Pa malce se tudi naučiš spremljati druge znake ovulacije (veš na primer, da je rahla bolečina v jajčniku posledica ovulacije itd.).

Skratka, jaz sem zadovoljna. thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 08 October 2008 - 05:01 PM

Fluffy, kakšne fizične spremembe pa opažaš?
  • 0

#1918 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 October 2008 - 05:02 PM

Predvsem glede navlaženosti nožnice.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 08 October 2008 - 05:04 PM

Aha, ja, saj pravijo, da je posledica jemanja tabletk bolj suha nožnica. Pa skoraj vsem se to zgodi, zanimivo.
  • 0

#1920 srnica

srnica

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 08 October 2008 - 05:33 PM

Jaz pa prvič čujem za ta stranski učinek... smile.gif
  • 0
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you anywhere.

0 user(s) are reading this topic