Kontracepcijske tablete
Posted 01 October 2008 - 06:12 PM

Posted 02 October 2008 - 10:35 AM
Po moje je tu malo pretiravanja glede nosečnosti. Jaz sem ogromno preseksala brez zaščite (z bivšim in sedanjim ... da ne bo kdo mislil, da seksarim brez zaščite vsak teden z drugim nepoznanim izbrancem), pa sem še vedno brez mladiča (ja ja, saj vem, da bo zdaj kdo rekel v smislu "hja, do zdaj si imela srečo, morda pa se bo kdaj ta sreča nehala"). Morda za koga precej neresno, ampak vseeno mislim, da če se pazi, tudi ni takšne straaašne nevarnosti, da s predsemensko tekočino zanosim.
Še vedno pravim - rajši ne seksam, kot pa da seksam s kondomom. Spet za koga najbrž nenavadno in čudaško prepričanje, ampak tako pač je. Je pač vsak drugače "narejen" in naj seksa, kot mu paše.
evo tudi midva z mojim,delava isto kot vidva...
nikoli nism uporabljala kondoma...
še brez kondoma me kakšen krat noro peče,si ne predstavljam s kondomom...
jemala sm tudi kt 2 vrsti ma moje telo jih pač ne prenaša tako da sm nehala...
in kaj zdej človek kr ne more uporabljat kt ne kondoma,ne bo seksal?!
je on moj prvi resni fant...prej sm jih tudi imela ampak nisem nič z njimi...
kr sm čakala ta pravega..
je pa res da precej paziva...
Posted 02 October 2008 - 10:43 AM

Mislim...to pazita samo, da ne konča v vama?

Joj, sam meni s zdi, da bi me vseeno noro skrbelo...
Posted 02 October 2008 - 01:11 PM
A pa lahko ena od vaju opiše kako pazita?

Mislim...to pazita samo, da ne konča v vama?

Joj, sam meni s zdi, da bi me vseeno noro skrbelo...
ja ja tko da ne konča v meni...čeprav bi bilo 100% lepše...
ampak kaj čmo zaenkrat naj bo tako...
njemu itak paše povsod tako da ni problema glede kje...
in tudi on se strinja s tem da ne ne konča v meni,kr pol so pač posledice...
čeprau bi mu blo lepo...
Posted 02 October 2008 - 02:50 PM

Posted 02 October 2008 - 03:16 PM
Posted 02 October 2008 - 07:55 PM
Jaz sem jih vidla tud v lekarni. Ampak žal ne različice ULTRA THIN, neke druge so bile.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 October 2008 - 07:29 AM
Jaz bi se pa te metode posluževala samo v primeru, če bi mi bilo res vseeno, ali zanosim ali ne. Takrat, ko bi že bila priložnost za otroke, vendar jih še ne bi zavestno planirala.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 October 2008 - 07:36 AM
Posted 03 October 2008 - 08:57 AM
Sem eno novo kolegico spoznala,s totalno istim izvidom papa,s totalno istimi stranskimi tko da...Pa ČIST vse frendice mi pravjo da seks s tabletami ali brez,oziroma libido...da to pa je razlika.In jim verjamem.
Tko da sem pripravljena nazaj na gumice it.
Posted 04 October 2008 - 10:08 AM
Posted 04 October 2008 - 10:48 AM
Posted 05 October 2008 - 12:12 AM
Razmisljam, da bi sprobala, pa sem ful zajec da ne bo slo kaj narobe.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 October 2008 - 05:09 PM
Jaz opažam spremembe, odkar zgolj en teden ne jem tablet. Ne psihične, pač pa fizične ... tak da dvomim, da je to placebo efekt. Pa tudi, če je ... zadeve so počasi spet takšne, kot si jih želim in zgolj to mi je pravzaprav pomembno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 October 2008 - 04:59 PM

Jaz zdaj uporabljam Persono že več kot pol leta, pa še nisem zanosila.

Skratka, jaz sem zadovoljna.

Posted 08 October 2008 - 05:01 PM
Posted 08 October 2008 - 05:02 PM
Predvsem glede navlaženosti nožnice.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 October 2008 - 05:04 PM
Posted 08 October 2008 - 05:33 PM

Imagination will take you anywhere.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users