Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#19141 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 02 May 2012 - 07:38 PM

Zlatolaska :thumbup:
Sta gledala film Battleship?

Ja! :lol: Pomoje če ne bi bili slovenski podnapisi, me ne bi tak vrglo ob izrazu goldilocks, ampak ko so prevedli z veliko začetnico.. :ph34r:
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 02 May 2012 - 09:21 PM

Hehe, meni ni kapnilo, verjetno nisem opazila, drugače bi se tudi jaz spomnila nate. Nisem skos spremljala podnapisov. Film je bil drugače 1A!! Sploh začetek s tistim NLP me je fasciniral :)

Če se še jaz izpovem: ne morem preboleti tistega "prepira" zadnjič, med fantom in bratovo punco. Kadar jo vidim, se na to spomnim na to. Saj počasi bom "prebolela", saj ni bil tak big deal spet ne, ampak me pa jezi njena reakcija - zadnjič sem nanesla pogovor na to, da bi videla kaj sploh ona o tem misli, pa se sploh ni opravičila ne nič. Celo pristavila je na ogenj z eno čudno pripombo nad fantovo izjavo tisti dan. Kr neki. Jezi me to ful, kar ne morem pustit za sabo. Če bi mi bila ona "kar ena", bi verjetno to lažje preskočila, ker mi je pa ok punca, me pa to žre in želim, da se takšne stvari med njima ne ponovijo.
  • 0

#19143 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2012 - 09:25 PM

So what, če sta se spičila in če ima drugačno mnenje, zakaj bi se sploh mogla opravičevat. Pač je malo bolj na ostro povedala, če je bila osebno prizadeta.
  • 0

#19144 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 May 2012 - 10:01 PM

Felicia, res je bil dober film. Sem se pripravila, da me bo razočaral, pa je bilo ravno nasprotno.
  • 0
Memento mori.

#19145 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 02 May 2012 - 10:05 PM

joj meni je bil pa ful beden film. Ameriška pravljica s pridihom transformerjev <_<
  • 0

#19146 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 May 2012 - 10:13 PM

Saj jaz ful ful nisem zahteven gledalec veš. :) Mora bit res slab, da mene razočara. I'm lame. :lol: Eden filmov, ki me je res izven serijsko impresioniral je bil Inception.
  • 0
Memento mori.

#19147 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 03 May 2012 - 11:18 AM

Včeraj sem šla v Zaro v Zagrebu. :cry: Jaz bi imela celo trgovino!!!!! :cry:

Edit: Pa Aldo tudi!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 03 May 2012 - 08:40 PM

So what, če sta se spičila in če ima drugačno mnenje, zakaj bi se sploh mogla opravičevat. Pač je malo bolj na ostro povedala, če je bila osebno prizadeta.

Mogoče res vzamem to preveč, hm, osebno ali kako bi temu rekla, ker mi res dosti pomeni, da se zastopita. Ni mi prav, da je tako zelo ostro nastopila, ratala vsa rdeča od besa, pa je sploh ni žalil ne nič, moti me, da je to vzela tako osebno, moti me tudi zato, ker je ona že dostikrat rekla kaj takšnega, kar fantu ni bilo ravno všeč, ampak je povedal svoje mnenje in sprejel to, da ima ona pač drugačno mnenje, zavoljo dobrih odnosov. Jaz sem takrat vstala in šla na wc, ker je nisem mogla poslušati in gledati takšne, sploh pa ne, ker se ni šlo zanjo. In ja, zato bi bilo opravičilo na mestu. Ampak ok, vem, ni fer da se v to vmešavam. In bom tudi skušala pozabiti na ta dogodek, valda, zavoljo dobrih odnosov, ker mi to dosti pomeni, kot sem že povedala. Ampak upam, res upam, da se to ne ponovi.
  • 0

#19149 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16964 posts

Posted 04 May 2012 - 01:38 PM

Fant mi gre malo na živce. Vsak dan čepi na avtonetu in gleda avte, mi kaže katerega si bo kupil, vsak dan si premisli, kredita pa prej kot čez 3 mesece itak ne bo dobil. Do takrat pa se bo ponudba še 100x spremenila, on pa si bo tudi še nekajkrat premislil. Ne vem, če ga zdaj mantra, ker pač sem si jaz kupila novi avto ali kaj. Čisto vsaki dan mi kaže drugi avto. Na koncu pa je še užaljen, ker se meni avto ne dopade tak fejst kot njemu. Kot da je to relevantno. :AJEBEŠ:
Je kolegica na kavi omenila, da je njen fant isti. :D
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#19150 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 04 May 2012 - 01:54 PM

Še en tukaj. Samo on si bi zdaj skuterja omislil. Hkrati pa seavtu ne bi odpovedal :sniper: .
Pa čeprav bi imela za moje pojme dovolj en avto in en skuter.
  • 0

#19151 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32283 posts

Posted 04 May 2012 - 02:42 PM

Jst sem pa najdem v tem, hehe :P
Včasih se v kaj zapičim in pol sem par dni obsedena s tem, dokler me ne mine, ne vem, jaz sem tudi že čekirala avtonet in mrzlično spremljala ponudbo, ko sem se mal igrala z mislijo, da bo zamenjala avto kakšno leto ali dve nazaj, pol me je pa minilo. Ampak par dni sem imela pa sam to v glavi in sam o tem razmišljala.
Alpa recimo vsake toliko me prime in se odločam, kakšne ploščice bova imela, čeprav je do tega še vsaj par mesecev in si bom ziher še premislila
  • 0

#19152 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16964 posts

Posted 06 May 2012 - 10:52 AM

Ful me razkuri folk, ki te povavabi na piknik, rojstni dan, whateva, dan ali dva pred dogodkom, in so potem seveda najbolj uzaljeni, ce ne mores prit. Halo!!!!
Danes bi mogla na piknik/ roj. Dan od fantove tete, za kar sem izvedela vceraj. Jaz danes glih nimam casa, in ne vem ce bom sla. Mi je vseeno ce bojo zamerili al ne. Naj drugic prej povejo.
  • 0

[Napoleon]

#19153 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 07 May 2012 - 04:10 PM

Jaz pa zapravljam in zapravljam že dolgo časa in se mi zdi, da sem v bistvu žalostna oz. mi nekaj manjka in je šoping v bistvu mašilo, droga, ker ko si nekaj kupim, se počutim ekstatično in zadovoljno za kratek čas in mi je žal... pa še skrivat moram pred svojimi dragimi, ker mi vedno trkajo na vest in pol še užit ne morem vsega:( Sem se pa vseeno poboljšala, ampak me spet nekaj prijemlje...
  • 0

#19154 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 May 2012 - 06:36 PM

Morettina, pomoje najlažje, da si postaviš neke ful preproste cilje. Recimo en nov kos na mesec, al pač nekako tako v skladu s tvojim nakupovanjem. V naprej si postavi meje, da se boš potem lažje uprla, ker si boš mislila "ful mi je všeč, ampak sem ta mesec že kupila nekaj" in boš avtomatsko prisiljena počakat na naslednji mesec, do takrat pa si lahko že 3x premisliš, najdeš kaj novega ali se ponudba sama spremeni.
  • 0
Memento mori.

#19155 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16964 posts

Posted 08 May 2012 - 09:29 PM

Tak prhlaj sem fasala, da to sploh ni res. Prav srbi me lasišče, in sem bom čisto razkrampala. Ob vseh stroških ta mesec, mi ni da bi zdaj dajala še 15e za šampon :wacko: Upam, upam, da bosta šampon od Alverde in kokosovo olje kaj pomagala.
  • 0

[Napoleon]

#19156 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 09 May 2012 - 08:04 PM

Hvala Zlatolaska :)
  • 0

#19157 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 May 2012 - 10:28 AM

Se ponavljam, a brat od fanta mi gre na organ: je najboljši, najlepši, najbolj pameten, pismo imam srečo, da sem del njegove bližine. :roll:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19158 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 May 2012 - 04:03 PM

Neprestano, ampak res neprestano čekiram ebay. :AJEBEŠ:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#19159 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 May 2012 - 04:11 PM

A kej prodajaš? :lol:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#19160 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 May 2012 - 07:57 PM

Ne. :lol: Gledam kaj bi vse imela.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users