Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#19081 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28770 posts

Posted 07 September 2010 - 08:11 AM

Pri nas, rabiš EMŠO, davčno, izpolnjen vpisni list, pa plačano vpisnino in potrdilo o plačilu, letos še TRR. Vem k sm lih včeraj vse porihtala smile.gif Vpisni list izpolni kr doma, da ne nosiš davče in emša s sabo. Aja pa indeks, če ga maš in študentsko.
  • 0

#19082 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17849 posts

Posted 07 September 2010 - 08:30 AM

sem že našla smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#19083 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26483 posts

Posted 07 September 2010 - 04:07 PM

katera je najbolj poceni varjanta potovanja na relaciji Slovenija-Luksemburg? vlak al kaj drugega?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#19084 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 08 September 2010 - 11:57 AM

QUOTE(Ana @ 6. 9. 2010 - 12:06) View Post

Veste za kakšne modne filme, kjer je ful lepih oblek notri ipd. ? Naprimer Devil wears Prada ...

Jaz se spomnim samo "Valentino The Last Emperor", sam je bolj dokumentarec o njegovem življenju, sigurno je pa veliko lepih oblek notri smile.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#19085 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2010 - 01:36 PM

A hodi katera kdaj nabavljat v diskont Ljubljanskih mlekarn- me zanima, kakšna je kaj cenovna razlika v primerjavi s cenami v običajnih trgovinah?
  • 0

#19086 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 08 September 2010 - 01:44 PM

Mi smo pred leti kupovali in sčasoma ugotovili da se ne splača. Lahko da je zdaj drugače
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#19087 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 September 2010 - 02:22 PM

Razlika je majhna; je pa fajn vzet kakšne jogurte pred iztekom roka, jih full znižajo, in vemo, da zdžijo potem še full časa.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19088 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 September 2010 - 02:47 PM

Res ni velike razlike.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#19089 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2010 - 04:18 PM

Hvala vsem za info.
  • 0

#19090 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 08 September 2010 - 06:53 PM

Jaz sem zadnje leto kar dosti hodila, saj sem imela blizu. Na koncu nekaj prišparaš, tako kot je že Kinky rekla, če so kateri izdelki znižani, se še posebej splača. Je pa tudi odvisno kje ti nakupuješ izdelke in kaj. Sem pa opazila pri Leclercu, da kadar imajo akcije in dobiš še dodatni bonus na kartico, je končna cena nižja, kot pa če bi v diskontu nakupila.
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#19091 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2010 - 08:41 PM

Če imam posteljo veliko 140x200, koliko veliko rabim odejo ? Da sta dva pokrita ...
  • 0
Viens, reste ici!

#19092 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26483 posts

Posted 08 September 2010 - 08:45 PM

moj nasvet: istočasno čekiraj še dimenzije kšnih lepih posteljnin, ker znajo dimenzije variirat, in pol bluziš po trgovinah kot blesav ;) ne rabiš ravno 240xY (nista ne skregana, ne hudo konkretna biggrin.gif edino, če rada na komot spita vsak na svojem koncu postelje tongue.gif).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#19093 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15882 posts

Posted 08 September 2010 - 08:46 PM

A ni najboljš, da mata vsak svoj kouter? Ker če se vsak na svojo stran obrne, pol vmes nastane tak predor, skozi katerega piha. Štekaš? laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#19094 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2010 - 08:49 PM

Ja štekam, ampak finta je v tem, da jaz to kupujem za v Ljubljano in bi rada kupila en kojter in basta, ker bo fantič itak samo parkrat na mesec pri meni. Zdaj pa jaz ful nimam pojma glede teh dimenzij, zato sprašujem. najbrž je najlažje, da pogledam na ikeino stran dimenzije posteljnin in potem kupim isto dimenzijo kojtra... Ampak more pa bit vsaj 160 po moji logiki ? biggrin.gif LOL tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#19095 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19004 posts

Posted 08 September 2010 - 09:03 PM

Ana, jst mam posteljo 140, kovter tut, tut posteljnina se za to dimenzijo skoraj najlažje dobi, in oba s fantom spiva precej komot, itak se stisneš skupaj, če ti je pa vroče in se nočeš stiskat, pa tut ni bed če mal gledaš izpod kovtra. Mam pa jaz dva, tisto ful debelo tuhno, pa malo tanjši kovter, tko da si včasih potem tako razdeliva.
  • 0

After all this time?

Always.

#19096 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2010 - 09:12 PM

Jaz gledam zdaj na ikea strani in majo posteljnine 150 tak da kul. Ok, bom vzela 140, 150 kojter.. Hvala smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#19097 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30627 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 September 2010 - 07:25 AM

jaz bi za en kouter za dva vzela nujno 200x200, ker men je včasih že 140 širine premal samo zame, ker se full zavijam v kouter. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#19098 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 09 September 2010 - 07:46 AM

Jaz se strinjam z špelo, ker 140X200 je odeja za malo posteljo. Jaz mam 140X200 posteljo in mi je odeja enake velikosti premajhna. Tako, da mama s fantom vsak svojo odejo.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#19099 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46728 posts

Posted 09 September 2010 - 07:51 AM

Midva imava tud vsak svojo odejo. Ena sama je pri nama no go, ker se jaz preveč rada zavijam vanjo in on na koncu ostane brez nje. Pa nasploh se mi zdi fajn imet več kot le eno samo veliko oddejo. Za primer ekstremnega mrazu in nekurjenja v bloku ali če ti uspe odejo polit ali kaj podobno nepredvidljivega.
  • 0

#19100 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5292 posts

Posted 09 September 2010 - 11:10 AM

A v cosmotu je bil ta mesec rokovnik zraven? se še prodaja?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users