Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#19001 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 14 February 2012 - 07:08 AM

Vstala sem z namenom, da si ponovim snov za današnji izpit, zdaj pa še 1 uro brskam po spletu down.gif
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#19002 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 February 2012 - 10:25 AM

Borim se s fenomenalnimi m. krči.

Kolikor je Karolija fajn poslušat, je v živo čisti kreten.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#19003 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 February 2012 - 05:46 PM

Naredila sem izpit, ki mi je ostal iz 1. letnika in se bom lahko vpisala naprej!!! Počutim se miljavžn't kg lažjo! w00t2.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#19004 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2012 - 06:14 PM

Čestitke!
  • 0

#19005 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 15 February 2012 - 06:17 PM

Hvala! happy.gif Ne boš verjela, 1. kolokvij 9 ohmy.gif , drugi 7... Pa ponavljam zaradi tega. dry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#19006 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2012 - 06:29 PM

fifa to je ful pogosto ja. :/
Čestitam in vrjamem, da si ful olajšana. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#19007 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 February 2012 - 06:35 PM

fifa, thumbup.gif!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#19008 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 February 2012 - 06:46 PM

cool1.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#19009 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85892 posts

Posted 15 February 2012 - 07:32 PM

Čestitam, fifa!

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#19010 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 February 2012 - 07:59 PM

Mogla bi se učiti, jaz pa srfam po netu in skoz neki jem cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#19011 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27631 posts

Posted 15 February 2012 - 08:33 PM

QUOTE(Nincha @ 14. 2. 2012 - 1:10) View Post

Ana, jst grem zvečer z veseljem spat ker vem, da bom potem kmalu lahko jedla zajtrk, jaz če zjutraj na forumu vidim, da je ena npr. napisala, da je jedla čokolino, bom cel dan premišljevala samo o tem in bom zvečer po službi ob polnoči navalila in pojedla 3 sklede čokolinota, ne ker sem lačna, ampak ker mi paše. cry.gif

Jaz sem enaka, zjutraj komaj cakam, da vstanem, ker sem lacna in, ker vem, da se lahko najem jogurta s kosmici. : )
Celo spect grem kaj, ce se na forumu pohvali (jaz, ki redko kuham in/ali pecem). Meni tudi pasejo doloceni okusi in dolocene stvari jem, ker pogresam okus, ker mi stvar pase, ne, ker sem lacna. Trenutno sem obsedena s sampinjoni in krekerji. Danes sem kupila zmrznjene jagode in v biznji prihodnosti delam vanilijev sladoled z vrocimi jagodami.
This forum is BAD! : )

Bi pa na tem mestu dodala se, da je hitrost metabolizma se kako povezana s telesno tezo (eno debato sem zasledila v Prostem čveku, s katero se ne strinjam), kako naj si sicer razlagam dejstvo, da lahko npr. babi, mami in jaz pojemo, kar hocemo in se ne bomo zredile, ostalim domacim pa gredo ob enaki hrani kilogrami navzgor? Gibljemo se vsi, ne sicer vsi enako, pac vsak po svojih zmoznostih, ampak nihce ne lezi vse dneve doma na kavcu.

Fifa hooray.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#19012 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85892 posts

Posted 15 February 2012 - 08:58 PM

QUOTE(_Planet_ @ 15. 2. 2012 - 20:33) View Post

Bi pa na tem mestu dodala se, da je hitrost metabolizma se kako povezana s telesno tezo (eno debato sem zasledila v Prostem čveku, s katero se ne strinjam), kako naj si sicer razlagam dejstvo, da lahko npr. babi, mami in jaz pojemo, kar hocemo in se ne bomo zredile, ostalim domacim pa gredo ob enaki hrani kilogrami navzgor? Gibljemo se vsi, ne sicer vsi enako, pac vsak po svojih zmoznostih, ampak nihce ne lezi vse dneve doma na kavcu.

Ja! Nočem bit žaljiva, ampak to je bila pa res neumnost. Mislim, od česa pa je odvisno, če ne od tega.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#19013 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 16 February 2012 - 12:08 PM

Hvala vsem! smile.gif

Imam težave z usti (boli me cela desna stran nekje bolj zadaj pa čudno). Mislim, da so krivi modrostni zobje oz. rast le-teh down.gif , ampak je ful zoprno, ker ne morem normalno jest (ne morem dobro odpreti ust). Je pa zanimivo, da govorim pa vseeno lahko normalno. biggrin.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#19014 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2012 - 01:03 PM

Psihično sem na psu. Manjka mi gen za ambicioznost, nobene motivacije nimam. Po moje ne bom nikoli končala faksa.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19015 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 16 February 2012 - 01:59 PM

+1 sad.gif
  • 0

#19016 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 16 February 2012 - 02:31 PM

Punce, cheer up. To ni nobeno pomanjkanje gena za ambicionznost, temveč je lenoba in šlamparija. Da prideš do konca faksa in tik pred diplomo odjenjaš. Šlamparija. sleep.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#19017 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27631 posts

Posted 16 February 2012 - 02:56 PM

^^

yes.gif

Meni se je enako zgodilo, na koncu sem delala en izpit na leto. Ni se mi dalo NIC VEC; prakticni del diplomske sem z veseljem opravila, potem jo pa spet eno leto pisala. Ce ne bi s faksa dobila obvestila, da moram po programu, po katerem se se vpisala, koncati do tega in tega datuma, sicer mi bo vse propadlo, vprasanje, kako bi se koncalo. Profesorjem ni bilo nic jasno, kaj mi je, ker so me imeli v spominu kot dobro studentko. Dobro ze, nezainteresirano pa tudi na trenutke.
Samo, ce ne bi koncala, bi mi sla vsa leta truda v nic, vse nedelje, ko sem odhajala od doma v Lj, enkrat sem se celo z morja peljala ne en izpit... . Skoda, no!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#19018 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 February 2012 - 07:03 PM

Letos samo zabijam na faksu, totalno se mi ne da nič.

Zadnje čase sem kot koš za hrano, ful se slabo počutim zaradi tega pa še gibljem se ne nič. Moram se spraviti v red.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#19019 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 18 February 2012 - 04:45 PM

cry.gif cry.gif wub2.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#19020 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 February 2012 - 04:54 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 2. 2012 - 13:03) View Post

Psihično sem na psu. Manjka mi gen za ambicioznost, nobene motivacije nimam. Po moje ne bom nikoli končala faksa.

Ja pa ga boš.
Jaz sem ti že enkrat to napisala, ampak ti bom še enkrat; meni deluješ izredno pametna in nadarjena za jezik in ne vidim niti enega samega razloga zakaj ga ne bi končala. Če si nardila fonetiko ( bruh.gif yucky.gif ) si nardila vse. cool.gif

• 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users