Vstala sem z namenom, da si ponovim snov za današnji izpit, zdaj pa še 1 uro brskam po spletu
Spovednica
Posted 14 February 2012 - 07:08 AM
Vstala sem z namenom, da si ponovim snov za današnji izpit, zdaj pa še 1 uro brskam po spletu
Posted 15 February 2012 - 05:46 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 February 2012 - 06:14 PM
Posted 15 February 2012 - 06:17 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 February 2012 - 06:29 PM
fifa to je ful pogosto ja. :/
Čestitam in vrjamem, da si ful olajšana.
Posted 15 February 2012 - 06:35 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 February 2012 - 07:32 PM
Čestitam, fifa!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 February 2012 - 07:59 PM
Posted 15 February 2012 - 08:33 PM
Ana, jst grem zvečer z veseljem spat ker vem, da bom potem kmalu lahko jedla zajtrk, jaz če zjutraj na forumu vidim, da je ena npr. napisala, da je jedla čokolino, bom cel dan premišljevala samo o tem in bom zvečer po službi ob polnoči navalila in pojedla 3 sklede čokolinota, ne ker sem lačna, ampak ker mi paše.
Jaz sem enaka, zjutraj komaj cakam, da vstanem, ker sem lacna in, ker vem, da se lahko najem jogurta s kosmici. : )
Celo spect grem kaj, ce se na forumu pohvali (jaz, ki redko kuham in/ali pecem). Meni tudi pasejo doloceni okusi in dolocene stvari jem, ker pogresam okus, ker mi stvar pase, ne, ker sem lacna. Trenutno sem obsedena s sampinjoni in krekerji. Danes sem kupila zmrznjene jagode in v biznji prihodnosti delam vanilijev sladoled z vrocimi jagodami.
This forum is BAD! : )
Bi pa na tem mestu dodala se, da je hitrost metabolizma se kako povezana s telesno tezo (eno debato sem zasledila v Prostem čveku, s katero se ne strinjam), kako naj si sicer razlagam dejstvo, da lahko npr. babi, mami in jaz pojemo, kar hocemo in se ne bomo zredile, ostalim domacim pa gredo ob enaki hrani kilogrami navzgor? Gibljemo se vsi, ne sicer vsi enako, pac vsak po svojih zmoznostih, ampak nihce ne lezi vse dneve doma na kavcu.
Fifa
Posted 15 February 2012 - 08:58 PM
Bi pa na tem mestu dodala se, da je hitrost metabolizma se kako povezana s telesno tezo (eno debato sem zasledila v Prostem čveku, s katero se ne strinjam), kako naj si sicer razlagam dejstvo, da lahko npr. babi, mami in jaz pojemo, kar hocemo in se ne bomo zredile, ostalim domacim pa gredo ob enaki hrani kilogrami navzgor? Gibljemo se vsi, ne sicer vsi enako, pac vsak po svojih zmoznostih, ampak nihce ne lezi vse dneve doma na kavcu.
Ja! Nočem bit žaljiva, ampak to je bila pa res neumnost. Mislim, od česa pa je odvisno, če ne od tega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 February 2012 - 12:08 PM
Imam težave z usti (boli me cela desna stran nekje bolj zadaj pa čudno). Mislim, da so krivi modrostni zobje oz. rast le-teh
(taoistična modrost)
Posted 16 February 2012 - 01:03 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 February 2012 - 01:59 PM
Posted 16 February 2012 - 02:31 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 February 2012 - 02:56 PM
Meni se je enako zgodilo, na koncu sem delala en izpit na leto. Ni se mi dalo NIC VEC; prakticni del diplomske sem z veseljem opravila, potem jo pa spet eno leto pisala. Ce ne bi s faksa dobila obvestila, da moram po programu, po katerem se se vpisala, koncati do tega in tega datuma, sicer mi bo vse propadlo, vprasanje, kako bi se koncalo. Profesorjem ni bilo nic jasno, kaj mi je, ker so me imeli v spominu kot dobro studentko. Dobro ze, nezainteresirano pa tudi na trenutke.
Samo, ce ne bi koncala, bi mi sla vsa leta truda v nic, vse nedelje, ko sem odhajala od doma v Lj, enkrat sem se celo z morja peljala ne en izpit... . Skoda, no!
Posted 17 February 2012 - 07:03 PM
Zadnje čase sem kot koš za hrano, ful se slabo počutim zaradi tega pa še gibljem se ne nič. Moram se spraviti v red.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 18 February 2012 - 04:45 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 February 2012 - 04:54 PM
Psihično sem na psu. Manjka mi gen za ambicioznost, nobene motivacije nimam. Po moje ne bom nikoli končala faksa.
Ja pa ga boš.
Jaz sem ti že enkrat to napisala, ampak ti bom še enkrat; meni deluješ izredno pametna in nadarjena za jezik in ne vidim niti enega samega razloga zakaj ga ne bi končala. Če si nardila fonetiko (
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users