Eurovision Song Contest
Posted 27 May 2012 - 08:59 AM
Vseo stalo krneki, in še dobro da niti nisem gledala, sam iz ozadja rahlo poslušala med pranjem bezgovih cvetov -.-
Posted 27 May 2012 - 09:05 AM

Dobra alternativa bi bila tudi Makedonija, ful dober komad, Kaliopi je kraljica na odru,
ampak glede nastopa bi bilo pa pomoje boljše, če bi imela kakšno extravagantno dolgo obleko (črno-belo)

Glede točk za Slovenijo, ni mi jasno, kaj je šlo tako narobe, nismo si zaslužili pristat tako nizko. Premalo samopromocije?
Mogoče bi z dvojčicama prišli dlje (bolj zanimivi sta za gledat), ampak ne s komadom Konichiwa.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 May 2012 - 09:12 AM
Dobra alternativa bi bila tudi Makedonija, ful dober komad, Kaliopi je kraljica na odru
Samo res, prav videlo se je kako zna nastopat, pa da poje nam, ljudem.

Kaj je šlo narobe? Pač Slovenija smo.

ampak vseeno - da smo bili tako zelo nizko uvrščeni - mi nikoli ne bo jasno, saj je bilo vsaj pol držav drugega polizbora
slabših od nas - tako glede pesmi, kot vokala.
Bolgarija, lepo prosim, bi skoraj prišla v finale. LOL
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 May 2012 - 10:26 AM

in zdej preberem nekje drugje, da je res zmagala Švedska, ne morem verjet, no, da sem imela tako dober občutek

Posted 27 May 2012 - 12:28 PM
Posted 27 May 2012 - 01:12 PM
Naš nastop bi bil seveda lahko VELIKO boljši (kostumograf in koreograf pa bi morala po mojem mnenju takoj pred strelski vod), ampak bil je vseeno soliden, brez presežkov. ampak problem je ta, da moramo imeti mi, kot ultra majhna in neznana država, že za preboj v finale pesem, ki bi kakšni večji državi lahko prinesla celo prvo mesto (taka pesem je bila npr. energy ali cvet z juga). če pa bi radi prišli med prvih deset, bi morali imeti dejansko nekaj povsem novega, še nikoli slišanega in revolucionarnega (nekaj takega kot loreen letos). tukaj pa se lahko vsak razumen človek takoj vpraša: "a slovenija sploh zmore skupaj spraviti komad, ki bi ustrezal tem kriterijem?" dokler bodo imeli monopol nad pisanjem glasbe razni raayi, vlašiči in klinarji, je odgovor: NE!
Še en:
RtvSlo: Nočem biti nesramen ampak, če si kdo zasluži pohvale potem ste to sigurno vi.
1.Komad ste vzeli od avtorja, ki svojega komada ni mogel prodati lastni državi - Bosni, ki mu je OČITNO pametno rekla NE. Ali res ne premoremo v tej državi avtorja, ki bi napisal dober komad za evrovizijo?
2.Za promocijo ste porabili manj kot stane ena "Brane Rončel izza odra" oddaja.
3. Pomoje smo bili edina država, ki ni imela tud enega efekta na odru + porazno ozadje.
4. In še za piko na I, daste tisto strašilo za objavo rezlutatov, da se nam cela Evropa smeji.
Če je kdo kriv, potem ste v veliki meri to Vi. Ampak kot vedno pri nas, odgovarjal itak ne bo nihče. Cela Evropa je kriva in brez posluha, samo mi ne.
Eva je naredila kar je lahko in za teh 16 let, ji dam samo kapo dol!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 May 2012 - 01:20 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 May 2012 - 01:22 PM

Efekta pa res nismo imeli, ampak ga za tak komad skoraj ne rabiš, razen mogoče malo lučk. Pa vsak efekt stane na Evrosongu.
Posted 27 May 2012 - 01:37 PM
Posted 27 May 2012 - 05:37 PM
Sramota

Posted 27 May 2012 - 05:51 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 May 2012 - 06:29 PM
glede naše, pa sem pričakovala, da bo, tako kot je
Posted 27 May 2012 - 06:37 PM
in podivjanih sester Prusnik.
In osebno imam raje, da smo slabi z dobro pesmijo, kot relativno dobri z drekom Konichiwa.
Smo pa tipični Slovenci, brez hrbtenice: včeraj sem zasledila en komentar na RTV SLO: je napisal tip,
da če bi bili Srbi tako slabi, bi bilo komentarji v stilu blesava Evropa nima pojma, Srbija do Tokia, Željko car.
Kaj pa mi? Takoj ko je slaba uvrstitev, so vsi pametni, da kao je bil beden komad, da so vedeli, da bo tako.
Jaz vem, da bom še včasih z veseljem poslušala komad Verjemi, in še vedno trdim, da si niti pod razno
nismo zaslužili biti tako nizko.
Posted 27 May 2012 - 07:40 PM
Posted 27 May 2012 - 11:59 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 May 2012 - 08:44 AM
Pa kako so babice na drugem mestu mi tudi ni jasno. Ker glasovi so vseeno sestavljeni iz 50% ljudstvo, 50% žirija. Katera žirija jim je dala glasove??
Za tole bi pa jaz našo žirijo tožila. Rusiji smo dali 8 točk ... ok, razumem, da so ljudje glasovali za njih, ker je fora. Ampak strokovna žirija ... kdo je tu nor!!!!!
Se strinjam. Zelo všečen komadŠkoda, da Italija ne dobiva več točk.
Pa saj vsako leto vsi hvalijo gostitelja... in konec koncev so res naredili hud šov ... to, da je pa cela država katastrofa, pa kaj češ. Naj zagovarjajo tisti, ki so jih spustili na evrovizijo in the first place.Samo res, za kozlat, prav očitno so jim lezli v dupe, skoraj vsi po vrsti.
Jaz sem navijala za Makedonijo, Srbijo, Italijo. Presenetila me je tudi Moldavija, ki mi je bil tak simpatičen komad. Škoda za UK ...dober komad.
In kot sem že rekla: Srbija, Bosna, Albanija, Turčija in podobni - oni bodo vedno v finalu. Mi je pa všeč, da zmagajo tudi države, ki nimajo razseljenih po celi evropi (Švedska, Norveška, ..).
Pa po eni strani se kregamo, kako sosede podarjajo glasove sosedam... a mi smo popolnoma enaki. In hvala bogu, drugače bi imela SLO cele 4 točke.
Jaz sem pričakovala, da bo strokovna žirija naredila kakšen premik v tej smeri, ampak glede na to kje je pristala Rusija se res vprašam kaj je bilo narobe z vsemi strokovnimi žirijami ???
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 May 2012 - 09:06 AM
Med prireditvijo mi je zmagal komentar uk komentatorja naj Lorella pohiti z glasovanjem, ker njena usesa ne bodo zdrzala teze uhanov.

Se tudi podpisem pod mnenja o voditeljih in njihovi lesenosti.
Posted 28 May 2012 - 01:54 PM
Posted 28 May 2012 - 01:56 PM
Tako lepa je ta država, gnila pa še bolj.
Posted 28 May 2012 - 04:10 PM
Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Kami