Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1881 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 04 September 2008 - 02:14 PM

Za začetek menjaj puder, ne kreme smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1882 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 September 2008 - 08:03 PM

Bi mi znala katera svetovat kakšen dobro prekriven in kvaliteten puder iz nižjega cenovnega razreda?
Torej Max Factor, L'Oreal, Maybelline in podobne firme.

Sem zdle dokaj brez keša in bi res rada en v redu puder, vsaj srednje prekriven (da prekrije blažje podočnjake, rdečico, kakšen mozoljček) in da naredi lep finish. Imam pa mešano kožo in zato ne sme bit preveč masten, pa brez kakšnega shimmra, pa da se lepo nanaša in ne izgleda maskasto.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1883 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 September 2008 - 08:18 PM

Revlon? biggrin.gif Meni je super, uporabljam samo tega in se več ne ločim od njega. Zelo dobro prekriva, izbira odtenkov je kar velika, stane okoli 15€. Ni masten, obstaja različica za mešano/mastno kožo. Meni je res super. thumbup.gif (itak ga skos hvalim biggrin.gif ). So tudi ocene napisane.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1884 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2008 - 08:20 PM

Jaz sem imela od Revlona onega CS Natural (zdej ga ni več, so novi) in mi je ful mašil pore, tak da ne upam zdej sploh več kupit nobenega pudra od Revlona. cry.gif Katerega imaš ti?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1885 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 September 2008 - 08:26 PM

Jst mam Colorstay with softlex za mešano/mastno kožo, odtenek buff (2. najsvetlejši, mislim da je). Ne vem, jst nimam filinga, da bi mi mašil kožo. hmm.gif Čeprav je pa res, da vsebuje titanium dioxid, ki naj bi mašil pore. Bi morala malo probat, da bi vidla, kako se ti obnese.
  • 0

#1886 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2008 - 08:29 PM

Mene moti pri Revlon pudrih to, da so tako 'suhi'. Vsaj kolikor sem do zdej uspela sprobat. Jaz imam rada bolj kremaste tekoče pudre, take, ki se tudi na popolnoma suh obraz brez predhodnega nanosa kreme lepo razmažejo in drsijo po koži ko putrček ter se ne sušijo prehitro, da lahko lepo počasi nanesem in nič ne bremza. A je ta tvoj tudi tak bolj suh kar se tega tiče? Se mi dozdeva, da sem ga ene pol leta nazaj sprobala (vsaj mislim, da je bil ta) in se ni ravno nanašal ko putrček, je bolj bremzalo pa hitro se je zasušil na kožo.
  • 0

#1887 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2008 - 08:35 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 9. 2008 - 21:03) View Post
Sem zdle dokaj brez keša in bi res rada en v redu puder, vsaj srednje prekriven (da prekrije blažje podočnjake, rdečico, kakšen mozoljček) in da naredi lep finish. Imam pa mešano kožo in zato ne sme bit preveč masten, pa brez kakšnega shimmra, pa da se lepo nanaša in ne izgleda maskasto.

Po tvojih zahtevah sodeč sem se takoj spomnila na TEGA. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1888 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2008 - 08:37 PM

Ja sej je super, res mi je fajn, ampak imam pretemen odtenek. Zdej pa mi je tak blesavo kupit enakega, sam svetlejšega - ne vem zakaj. Tle ga prodajam, če si spregledala:

http://www2.cudovita...showtopic=14489 wink.gif

Mogoče me samo mika sprobat še kej novega. Kaj pa vem, morda res pristanem spet na Normateintu. Sem pa zdej tudi razmišljala o L'Oreal Infallible.
  • 0

#1889 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 06 September 2008 - 10:19 PM

Meni sta zelo fajn Nivea Ideal Finish in Maybelline Affinitone. MYB je malo lažji puder, ampak še vseeno zelo dobro prekriva in naredi zelo lep finiš. thumbup.gif Mislim, da bi bil ta pravi zate.
  • 0

#1890 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2008 - 10:25 PM

Vrana, hvala za info, zagotovo ga bom šla preizkusit!
  • 0

#1891 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 September 2008 - 06:39 AM

Nivea Ideal Finish je tud men super..sem ga mela nekaj časa nazaj ampak sem kupla malce pretemen odtenek.Je pa drugače tak..kak naj rečem..gost tak hranilen se mi zdi, ampak nikakor masten.
  • 0

#1892 Bootylicious

Bootylicious

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 07 September 2008 - 07:54 AM

Nivea Ideal finish pa nivea beuty lift. Oba sta mi super. Prvi je bolj prekriven kot drugi, sta mi pa oba dobra in ju redno uporabljam. Pa nobeden od njiju mi ni mašil por, kar se pri meni kar hito zgodi. cena pa nekaj čez 10€.
Drugače pa imam jaz tudi od vichy normateint doma in je res super, samo kaj ko mi je celo najsvetlejši odtenek pretemen sad.gif
  • 0

#1893 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 September 2008 - 08:01 AM

Ja, js tut težko najdem puder ki je pač podobne barve kot moja koža..veliko firm sploh nima kaj svetlejših odtenkov.
  • 0

#1894 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 September 2008 - 08:11 AM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 9. 2008 - 21:29) View Post

Mene moti pri Revlon pudrih to, da so tako 'suhi'. Vsaj kolikor sem do zdej uspela sprobat. Jaz imam rada bolj kremaste tekoče pudre, take, ki se tudi na popolnoma suh obraz brez predhodnega nanosa kreme lepo razmažejo in drsijo po koži ko putrček ter se ne sušijo prehitro, da lahko lepo počasi nanesem in nič ne bremza. A je ta tvoj tudi tak bolj suh kar se tega tiče? Se mi dozdeva, da sem ga ene pol leta nazaj sprobala (vsaj mislim, da je bil ta) in se ni ravno nanašal ko putrček, je bolj bremzalo pa hitro se je zasušil na kožo.

Meni se ne zdi, da je kaj suh. Jst ga nanašam s pomočjo gobice in se krasno razmaže. Tud mal ga porabim in ga mam za precej dolgo. Naredi tud tak lep finiš, ni kot kaka maska. Meni je res fajn.
Bom pa sigurno še kakega drugega probala, al tega od Vichyja, če bom dobila odtenek rolleyes.gif (so ful temni, kaj me to jezi) al pa te od Nivee, ki so jih punce hvalile.
  • 0

#1895 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 September 2008 - 09:23 AM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 9. 2008 - 23:25) View Post

Vrana, hvala za info, zagotovo ga bom šla preizkusit!

Aja še to..razlika je predvsem v tem, da je Nivein silikonski MYB pa ne.
  • 0

#1896 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 September 2008 - 02:29 PM

Rabla bi pomoč pri izbiri pudra oops.gif Moja koža trenutno malce cveti po Cosmerba rjavi kremci ampak ni tko hudo. Kjer se mi je koža že ščista je učinek viden in tudi pore so se mi na teh predelih zmanjšale. Vseeno pa za v javnost rabim mal zakamuflirat stvar wink.gif Torej moja koža je drugače mešana - normalna po licih, t-predel malček masten. Od pudra bi želela da je srednje prekriven in da ne zgledaš z njim ko z masko. Aja pa obvezno ne sme mašit por biggrin.gif Rabim pa kakšen bolj svetel odtenek, ampak ne preveč svetel. Gledala sem MACove pudre pa od Cliniqua pa se kr ne znam odločit, tko da so nasveti zaželjeni biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1897 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 12 September 2008 - 11:38 AM

Meni so LOrealovi vsi fajni.
  • 0

#1898 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 September 2008 - 02:45 PM

Jst sem dala včeraj enega Guerlain-ovega na kožo in je bila videti brez napak huh.gif . Je bil najsvetlejši odtenek dovolj svetel, ful se je lepo razmazoval, odlično prekrival in se ne usedal v pore cool.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1899 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2008 - 03:15 PM

Fajn bi blo če bi povedala, kateri točno je bil. Guerlain ima več pudrov in tale tvoja informacija ni nič vredna. tongue.gif
Jaz imam zdej Vichy Creme Satinee, tekoči puder za suho kožo in je enkraten, izjemno sem zadovoljna z njim. Imam najsvetlejši odtenek 12 Opal, ki ima nevtralen podton, zelo lep bež odtenek, ne potegne niti na rumeno, niti na roza. Je dokaj svetel, ampak ne bo za porcelanke. Čeprav je za suho kožo (jaz pa imam mešano z mastnim T predelom) se po njem nič kaj ne svetim, naredi ful lep satenast finish, maže se ko putrček, prekriva srednje - prekrije rdečico in manjše podočnjake, tudi kakšnemu rdečemu mozoljčku je kos, ni pa polno prekriven (razen če nanesemo dve plasti). Edina (mala) slabost je to, da rabi ene pol ure, da se res 100% zlije s kožo in deluje popolnoma naravno. Prve pol ure izgleda malenkost maskasto, potem pa se sploh več ne vidi da si napudran. Je prijateljica pohvalila mojo kožo in potem ni mogla verjet, da sem napudrana, je rekla da se čisto nič ne vidi. Obstojen je zelo, cel dan brez problema. Sem zelo vesela, da mi tak ustreza, pa še predrag ni.
  • 0

#1900 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 September 2008 - 03:33 PM

Kakšne izkušnje s pudri v prahu? Iščem enega čip, dobrega po sestavinah in da je transparenten, da se ne bom še z odtenki zafrkavala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users