Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3550 replies to this topic

#1881 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 November 2011 - 02:58 PM

ohmy.gif ohmy.gif Hočem ohmy.gif

Pa še nutela je noter love.gif Kakšen izjemno italijanski recept. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1882 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 November 2011 - 03:02 PM

thumbup.gif

Nincha, JA, pa sej to imajo v Sloveniji že sto let, že ko sem bila majhna, so imeli v Merkatorju, Interšparju, povsod (ajde, kak Lidl pomoje ne, ampak imajo sigurno kak fejk)! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1883 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 November 2011 - 03:22 PM

QUOTE(Freya_ @ 24. 11. 2011 - 12:23) View Post

klik Ali lahko pri tem receptu namesto Philadelphie uporabim Mascarpone ali skuto? Sarah, ti si to delala a ne?

Nimam pojma, jaz vedno dan Philadelphio, mascaprone mi je presladek, ne vem smile.gif

Pan di stelle njam.gif
IPB Image

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1884 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 November 2011 - 03:27 PM

Jaa, te piškoti so zakon!
  • 0

#1885 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 November 2011 - 03:52 PM

Ja, meni tudi. V otroških letih smo jih precej pojedli, sploh babi jih je imela vedno na zalogi. Ah, nostalgija.
  • 0

#1886 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 November 2011 - 03:59 PM

Mi jih mamo tud velikokrat doma!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1887 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 November 2011 - 04:06 PM

Mi pa nikol. sad.gif No, sej mi NIČESAR nimamo od sladkega doma. butl.gif
  • 0

#1888 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 November 2011 - 04:23 PM

Valda da ne, če vsak dan spečeš neki sladkega! biggrin.gif

Meni so tudi kar dobri. Ampak ne bi delala torto iz njih. biggrin.gif
  • 0

#1889 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 November 2011 - 05:01 PM

QUOTE(Freya_ @ 24. 11. 2011 - 16:23) View Post

Valda da ne, če vsak dan spečeš neki sladkega! biggrin.gif

!! biggrin.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1890 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 November 2011 - 05:38 PM

Jaz tudi prvič vidim/slišim za te piškote. biggrin.gif
A lahko tudi iz katerih drugih piškotov narediš, da bi pasali? Izgleda božansko.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1891 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 24 November 2011 - 07:11 PM

QUOTE(Plain Jane @ 23. 11. 2011 - 22:38) View Post

Lepo prosim. smile.gif Samo fajn bi bilo, da se najpri sploh navdušim za makarone (kok smešna beseda laugh.gif ), ker drugače bodo samo za okras. Mene res niso presunili, kaj pa vem. ermm.gif

Sade, svaka čast! worship.gif

pogledala, zadeva je 10 evrov, dobiš šprico, neko plahto in recepte v francoščini laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1892 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 November 2011 - 07:22 PM

Plahta = ? Tisti pekač z luknjami?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1893 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 24 November 2011 - 08:24 PM

neki podobnega. se ne vidi ker je zapakirano in je samo slikca.
maš pa polno teh kitov, seveda dražjih in obsežnejših po trgovinah.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1894 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 November 2011 - 08:25 PM

Kje se pa dobi to po tej ceni?
  • 0

#1895 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 24 November 2011 - 08:43 PM

V Lyonu laugh.gif

• 0

#1896 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 November 2011 - 09:10 PM

Naredila Raspberry cheesecake brownieje, BOŽAAAAANSKOOOOO. Ful se moram zadrževat da ne pojem celega pladnja, ampak mora počakati na fanta. biggrin.gif Naredila sem z mascarponejem, me je malo skrbelo, ker je bila bolj tekoča masa, ampak je super prišlo. Edino malin bi lahko več dala. Je bil kar zapolnjen pladenj z njimi, samo bi jih vseeno lahko bilo več.

Drugače pa Spar = bog trgovin! V Mercatorju so maline od Naturete okrog 4€ (450g), v Sparu pa 1,23€ (250g, torej še vedno pol ceneje), pa res so ful dobre, kot sveže pridejo, nič zdročkane ali kaj takega.
  • 0

#1897 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 November 2011 - 09:30 PM

Jaz tudi nikoli ne kupujem od Naturete zamrznjenega sadja, imajo ful drago. Tudi Hofer/Lidl imata v redu te stvari, sem tudi tam že kupila, tako maline kot cream cheese za dotični recept. Včasih namesto malin dam jagode - tudi zelo dobro, meni osebno še boljše.

Moj je nor na te brownije, mu jih moram skos delat. laugh.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1898 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 November 2011 - 09:33 PM

Jaz sem imela jagode od Naturete pa so bile precej boge, nič kaj dobre. Imam namen kupit naslednjič cream cheese v Hoferju, mascarpone sem imela od tam. Moj ima ful rad cheesecake in brownije, po mojem mu bo všeč! Se ravno vrača iz jadranja in ga bom malo presenetila. biggrin.gif
  • 0

#1899 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 November 2011 - 10:43 PM

QUOTE(Freya_ @ 24. 11. 2011 - 21:10) View Post

Naredila Raspberry cheesecake brownieje, BOŽAAAAANSKOOOOO. Ful se moram zadrževat da ne pojem celega pladnja, ampak mora počakati na fanta. biggrin.gif Naredila sem z mascarponejem, me je malo skrbelo, ker je bila bolj tekoča masa, ampak je super prišlo. Edino malin bi lahko več dala. Je bil kar zapolnjen pladenj z njimi, samo bi jih vseeno lahko bilo več.

thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1900 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 November 2011 - 12:05 AM

QUOTE(Sarah @ 24. 11. 2011 - 21:30) View Post

Jaz tudi nikoli ne kupujem od Naturete zamrznjenega sadja, imajo ful drago. Tudi Hofer/Lidl imata v redu te stvari, sem tudi tam že kupila, tako maline kot cream cheese za dotični recept. Včasih namesto malin dam jagode - tudi zelo dobro, meni osebno še boljše.

Moj je nor na te brownije, mu jih moram skos delat. laugh.gif

Bom jst tud pomojem to delala. Nazadnje sem delala nekaj z maskarponejem, pa prej enkrat nekaj z malinami in šla po vse sestavine v Merkator obojekrat in zagonila fuul down.gif . Bom šla naslednjič v Lidl.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users