Pa še nutela je noter
Recepti - SLADICE
Posted 24 November 2011 - 02:58 PM
Pa še nutela je noter
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 November 2011 - 03:02 PM
Nincha, JA, pa sej to imajo v Sloveniji že sto let, že ko sem bila majhna, so imeli v Merkatorju, Interšparju, povsod (ajde, kak Lidl pomoje ne, ampak imajo sigurno kak fejk)!
Pablo Picasso
Posted 24 November 2011 - 03:22 PM
klik Ali lahko pri tem receptu namesto Philadelphie uporabim Mascarpone ali skuto? Sarah, ti si to delala a ne?
Nimam pojma, jaz vedno dan Philadelphio, mascaprone mi je presladek, ne vem
Pan di stelle

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2011 - 03:27 PM
Posted 24 November 2011 - 03:52 PM
Posted 24 November 2011 - 03:59 PM
Posted 24 November 2011 - 04:06 PM
Posted 24 November 2011 - 04:23 PM
Meni so tudi kar dobri. Ampak ne bi delala torto iz njih.
Posted 24 November 2011 - 05:38 PM
A lahko tudi iz katerih drugih piškotov narediš, da bi pasali? Izgleda božansko.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 November 2011 - 07:11 PM
Lepo prosim.
Sade, svaka čast!
pogledala, zadeva je 10 evrov, dobiš šprico, neko plahto in recepte v francoščini
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2011 - 07:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2011 - 08:24 PM
maš pa polno teh kitov, seveda dražjih in obsežnejših po trgovinah.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2011 - 08:25 PM
Posted 24 November 2011 - 08:43 PM
Posted 24 November 2011 - 09:10 PM
Drugače pa Spar = bog trgovin! V Mercatorju so maline od Naturete okrog 4€ (450g), v Sparu pa 1,23€ (250g, torej še vedno pol ceneje), pa res so ful dobre, kot sveže pridejo, nič zdročkane ali kaj takega.
Posted 24 November 2011 - 09:30 PM
Moj je nor na te brownije, mu jih moram skos delat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2011 - 09:33 PM
Posted 24 November 2011 - 10:43 PM
Naredila Raspberry cheesecake brownieje, BOŽAAAAANSKOOOOO. Ful se moram zadrževat da ne pojem celega pladnja, ampak mora počakati na fanta.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 November 2011 - 12:05 AM
Jaz tudi nikoli ne kupujem od Naturete zamrznjenega sadja, imajo ful drago. Tudi Hofer/Lidl imata v redu te stvari, sem tudi tam že kupila, tako maline kot cream cheese za dotični recept. Včasih namesto malin dam jagode - tudi zelo dobro, meni osebno še boljše.
Moj je nor na te brownije, mu jih moram skos delat.
Bom jst tud pomojem to delala. Nazadnje sem delala nekaj z maskarponejem, pa prej enkrat nekaj z malinami in šla po vse sestavine v Merkator obojekrat in zagonila fuul
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users