Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

• Guests

Posted 20 April 2008 - 05:57 PM

Podmukel je nekaj takega kot potulen, hinavski.

Ja se strinjam, Sally. Marčelo in Co. so hoteli prepričat Sebastijana in njegove, da so se oni dvignili, ko so postali gospodarji. Ni jim prišlo na misel, da so se mogoče tudi sami spremenili, ker so postali podložniki in so jim še v "bedi" ene stvari pač na živce. Kakorkoli obrnemo, Seba in njegovi so bili veliko boljši gopodarji. Bolj človeški in usmiljeni.
  • 0

#1882 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 20 April 2008 - 06:46 PM

QUOTE(ciara @ 19. 4. 2008 - 14:11) View Post

Btw., Mateja ima ful dobro postavo. Upam trdit, da veliko boljšo, kot kakšna punca, ki ima manj kg od nje.

Dobr ma kilažo porazdeljeno wink.gif Men je luštna, pa kt oseba se mi zdi tud okej (za zdej). To, da se je sama imenovala črna gazela itd. je pa pomoje samo provokacija.
  • 0

#1883 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2008 - 07:02 PM

Kje pa je BB hiša? Pri VPKju?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1884 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 20 April 2008 - 07:51 PM

Ja, za pop tv-jem.
  • 0

#1885 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 April 2008 - 06:20 AM

ponoč je bla cela pizdarija. Večina je bla pjanih k kamela,edina trezna sta bla naske in seba,ki sta tud približno 3 ure mirila dejana. Dejanu se je odpelal,ni vedu kaj dela,ni vedu zase...S tjašo sta se neki spregala,drug druzga jebala v glavo, in je pršlo tko deleč da je dejan se začel dret nanjo "prasica,kurba itd..." tjaša pa nazaj "jebem ti mater" in dejan nazaj "ti boš meni jebala mater?A ti sploh veš kaj je moja mami?a ti sploh veš kok mi pomen pa kva vse je nardila zame?"...No pol jo je pa po faci poknu....Tjaša ga je zašamarila nazaj. Potem se je psandi zmislu,da jo je koftal naza...In to povedal vsem.Kar pa ni blo res...Pol je seba pršu pa red naredu,modela pelu v spovednico,not sta bla več k uro....Potem ko je vn pršu mu je že mal popustil in se sploh spomnu ni da je to delu in vse...Vmes so se vsi zbudil.Pršli do ograje.Marčelo je reku da govori v imenu vseh...In mu je reku da ne govorijo več z njim pa da če je kej dedca da naj spoka kufre pa spizdi z bajte. In je stisnu rdeč knof.

V glavnem...Mislm da se mu bo zarad tega posnetka lajf sesul.Brez jaguarja je pa že tko ostal....Jao ej...Sej ne morš vrjet.

Sara je kozlala,skakala v marčela,ki se ni dal,eltajbu govorila kakšna da je mateja (v negativnem smislu)....Potem so jo merkal ogromno časa,da ne bi spet bruhala v postelji.

Povedala je poimensko vse o svoji familiji, rekla da ji je seks šport in da se na tipe ne mara navezat itd... Skratka. Jeba.

Skratka,Dejana ni več. Seba je pa v mojih očeh samo še zrastu. Ker je tko kul reagiral.

Vse se je pa začelo z igrico kdo lahko več spije. Začela je sara,s pol litra vina na eks,nadaljevala Tjaša z 6 deci na eks. Zaključil pa dejan z litrom (sem gledala v živo,celo slašo je res popil v 30 sekundah) na eks.

Pjani so bli vsi,razen sebe nasketa,jeanine je že zgodi dosegla svojo dozo in šla spat...eltajb in jeanine.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1886 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 April 2008 - 06:52 AM

Gledati je potrebno celotno dogajanje ne samo klofuto. Tip je prišel iz kopalnice na vrt, kjer je tjaša mirno sedela in se pogovarjala s Sandijem. Začel ji je težiti glede dogajanja prej . Tjaša se ni pustila sprovocirati in ga je verbalno zavračala. Tip je bil vseskozi žaljiv do nje, pluval po njej Pfrrrr, in rekel ti si nula ker mu je tjaša odgovarjala na njegove žaljivke trdilno,da je nula in hvala Dejan, je tip dvignil levo roko v višino desnega Tjašinega lica, tam roko nekaj sekund zadržal, nato pa kratko zamaknil proti licu Tjaše, ta je v trenutku vstala in mu primazala eno nazaj. Ko mu je zabrusila še, TI MENE NE BOŠ TEPEL PIČKA TI MATERNA, je tip znorel. Takrat je tam bil že Seba. Tjaša se je zatekla k Sandiju, kateri jo je pri ograji prijel. Tip se je zaganjal s telesom (prsmi) v hrbet Tjaše in kričal ti mi boš jebala mater. Seba ga je z veliko težavo strgal od stran od Tjaše in ga z muko potiskav v stanovanje vse tja do spovednice, tip se mu je vseskozi upiral, nekdo v skupini je rekel, da je videl. da je tip celo Sebo udaril, nato pa odšel v spovednicoTjašo

Pa še: (uradno): http://bigbrother.24...icle_id=3123558
  • 0

#1887 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2008 - 07:16 AM

Noro, Sally, full hvala ti za ta natančen report. worthy1.gif

Se spomnim kako je bilo, ko so se ga v BARU 2 nasekali, ko so absinth pili, in se je marsikdo pokazal v 'pravi' luči. Dejana mi je po eni strani žal, ker mi je bil simpatičen, je pa res tudi, da to spremljam samo preko interneta, ter nimam prave slike kaj se dogaja v resnici. Zato mi je šel tudi Seba na živce, ampak mi ne gre več toliko - in se strinjam - je favorit. wink.gif

Dejanu se zarati tega posnetka ne bo lajf sesul po moje, en teden se bo še o tem govorilo in vse napihovalo, zatem bo pa šlo vse v pozabo. Tudi lani ko sta tista 2 (KDO ŽE?) sexala, je bil to 'dogodek leta', potem pa smo vsi na to pozabili. Je pa res žalostno, da nekateri postanejo nasilni ko se ga nažokajo. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1888 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 07:29 AM

Močno dvomm da bo prepustu JAguarja Nini, tako kot je v prvi oddaji povedou, ker se bo zateku k pravnikom in ga bo na podlagi lukničaste pogodbe dobiu nazaj. v to sm prepričana, une šale tistu voditelju k je biu na tisti preprogi bi mu pa znau prepustit, ker so v bistvu zanj "samo" šali....
to predvidevam js.
sebastjan se mi je skos zdeu nekakšn wanna be vodja, ampak je s tem dokazou, da je zrel za to in da si to res zasluž, ker dvomm da bi se use tako "lepo" izteklo kot bi se če nebi posredovau. Upam da bo zmagu smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1889 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 April 2008 - 07:35 AM

No, ob takih trenutkih mi je pa prav žal, da nisem kupla dostopa. ermm.gif

Sem pa imela ves čas občutek, da bo nekdo od tipov prostovoljno zapustil BB.

Dejan mi je šel že od prvega trenutka na živce, ful je presran, ampak mu pa kaj takega nebi pripisala.
Me ful zanima, kako je izgledala tista klofuta, ki naj bi jo primazal Tjaši. Ker sem bila prepričana, da ga ni dovolj v hlačah, da bi si kaj takega upal. hmm.gif

Jaguarja pa mislim, da bo obdržal, ker je bil v vinjenem stanju in se verjetno ne bo štelo kot razumno dejanje. wink.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1890 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2008 - 07:36 AM

A ni Tjaša še bolj močno njega na 'gobec'? A se ne šteje to kot nasilje in ali bo kaznovana? hmm.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1891 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 07:39 AM

Lahko se zagovarja na samoobrambo, ali pa tudi neprištevnost zaradi alkohola... mislm da kaznovana ne bo.
a je sploh dovoljen alkohol v hiši?

edit: pozabla da so že prvi dan pili pir... oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1892 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 April 2008 - 07:54 AM

men grejo pa tipi ki udarjo bejbo tooook na živce, res. sploh ne vem ko nej to povem. nimam nobenga spoštovanja do njih. grem mal brat na bb, nism vedla da se takle tut dogaja v našmu bb-ju.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1893 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15774 posts

Posted 21 April 2008 - 08:27 AM

Mislim folk je tak ogaben. Fuj. Res še en dokaz, da se na take stvari prijavljajo samo čustveni debili.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1894 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 April 2008 - 08:37 AM

JE posnetek na strani BB,če je to udarec ali klofuta sem jaz devica marija.
Edina ki je prisolila klofuto je tjaša.
Sandi je pa napihnil stvar in se zlagal da je dejan potem tjašo tolkel. HALO?!
V petek gre Požrešni Dihur ven.
  • 0

#1895 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 08:44 AM

a je posnetek samo za tiste, ki so kupli dostop an?
  • 0

• Guests

Posted 21 April 2008 - 09:14 AM

Ce jo je svajsnil, se men zdi cist prav, da ga je nazaj. Js bi ga tut. In ne vem zakaj bi bla za to kaznovana, ker bi pol to se kr grdo zgledlo proti zenskam..

Mi pa ni jasno, kaj je s folkom da je tk agresiven, ko pije. Mislim, ce ves, da si tak, pac ne pij. Normalen folk se ga nazge, pa se rezi, pa mogoc nardi kako neumnost, drug dan ma moralnega macka, ce se ne spomni vsega kar je pocel, sam takih stvari tut nihce ne obsoja. Ce si agresivac... ne vem, pol pac ne pijes, a ne.
  • 0

#1897 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 09:17 AM

Mogoče pa ni hotu izpadt mevža. ostali so pil on pa ne in bi ga mevža mevža ....
  • 0

#1898 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 April 2008 - 10:11 AM

Ni blo tko.Tjaša je rekla da bo spila pol litra za štajarce,dejan je pa reku da liter za primorce.

dejan tjaše ni udaril,kar se lepo v posnetku vidi,iz zamej e ona edina,ki je opravičena da leti.
Do konca je z njo govoril čisto mirno (se tudi vidi na posnetku). Začelo se je pa vse ko ga je tjaša že tretjič tisti večer napackala z brivsko peno (kao paket) in je mel tega zadosti. Poleg tega ga sploh ni poslušala,nanj je lajala kot pes,medtem ko se je on z njo lepo pogovarjal, in se obnašala kot da bi bla 3 leta stara ..."lalalala...nič te ne slišim,govori steni!lalalalalla"..pa si zatiskala ušesa z rokami. On se je hotel samo človeško pogovorit. Posnetek bo pa ziher na mojvideo.si ali podobnih straneh.
  • 0

#1899 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 April 2008 - 11:00 AM

Se strinjam. Na posnetku je jasno vidno da Dejan nje ni udaru, ona njega pa ja. Tko da ne vem no.. Meni se zdi da so prevelik halo iz tega naredili. Pa če bi kdo mogu bit kaznovana, je to Tjaša.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1900 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 21 April 2008 - 11:03 AM

QUOTE(Sally @ 21. 4. 2008 - 5:20) View Post

Povedala je poimensko vse o svoji familiji, rekla da ji je seks šport in da se na tipe ne mara navezat itd...

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users