Big Brother
Posted 20 April 2008 - 05:57 PM
Ja se strinjam, Sally. Marčelo in Co. so hoteli prepričat Sebastijana in njegove, da so se oni dvignili, ko so postali gospodarji. Ni jim prišlo na misel, da so se mogoče tudi sami spremenili, ker so postali podložniki in so jim še v "bedi" ene stvari pač na živce. Kakorkoli obrnemo, Seba in njegovi so bili veliko boljši gopodarji. Bolj človeški in usmiljeni.
Posted 20 April 2008 - 06:46 PM
Btw., Mateja ima ful dobro postavo. Upam trdit, da veliko boljšo, kot kakšna punca, ki ima manj kg od nje.
Dobr ma kilažo porazdeljeno

Posted 20 April 2008 - 07:02 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 April 2008 - 07:51 PM
Posted 21 April 2008 - 06:20 AM
V glavnem...Mislm da se mu bo zarad tega posnetka lajf sesul.Brez jaguarja je pa že tko ostal....Jao ej...Sej ne morš vrjet.
Sara je kozlala,skakala v marčela,ki se ni dal,eltajbu govorila kakšna da je mateja (v negativnem smislu)....Potem so jo merkal ogromno časa,da ne bi spet bruhala v postelji.
Povedala je poimensko vse o svoji familiji, rekla da ji je seks šport in da se na tipe ne mara navezat itd... Skratka. Jeba.
Skratka,Dejana ni več. Seba je pa v mojih očeh samo še zrastu. Ker je tko kul reagiral.
Vse se je pa začelo z igrico kdo lahko več spije. Začela je sara,s pol litra vina na eks,nadaljevala Tjaša z 6 deci na eks. Zaključil pa dejan z litrom (sem gledala v živo,celo slašo je res popil v 30 sekundah) na eks.
Pjani so bli vsi,razen sebe nasketa,jeanine je že zgodi dosegla svojo dozo in šla spat...eltajb in jeanine.
Posted 21 April 2008 - 06:52 AM
Pa še: (uradno): http://bigbrother.24...icle_id=3123558
Posted 21 April 2008 - 07:16 AM

Se spomnim kako je bilo, ko so se ga v BARU 2 nasekali, ko so absinth pili, in se je marsikdo pokazal v 'pravi' luči. Dejana mi je po eni strani žal, ker mi je bil simpatičen, je pa res tudi, da to spremljam samo preko interneta, ter nimam prave slike kaj se dogaja v resnici. Zato mi je šel tudi Seba na živce, ampak mi ne gre več toliko - in se strinjam - je favorit.

Dejanu se zarati tega posnetka ne bo lajf sesul po moje, en teden se bo še o tem govorilo in vse napihovalo, zatem bo pa šlo vse v pozabo. Tudi lani ko sta tista 2 (KDO ŽE?) sexala, je bil to 'dogodek leta', potem pa smo vsi na to pozabili. Je pa res žalostno, da nekateri postanejo nasilni ko se ga nažokajo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 April 2008 - 07:29 AM
to predvidevam js.
sebastjan se mi je skos zdeu nekakšn wanna be vodja, ampak je s tem dokazou, da je zrel za to in da si to res zasluž, ker dvomm da bi se use tako "lepo" izteklo kot bi se če nebi posredovau. Upam da bo zmagu

Posted 21 April 2008 - 07:35 AM

Sem pa imela ves čas občutek, da bo nekdo od tipov prostovoljno zapustil BB.
Dejan mi je šel že od prvega trenutka na živce, ful je presran, ampak mu pa kaj takega nebi pripisala.
Me ful zanima, kako je izgledala tista klofuta, ki naj bi jo primazal Tjaši. Ker sem bila prepričana, da ga ni dovolj v hlačah, da bi si kaj takega upal.

Jaguarja pa mislim, da bo obdržal, ker je bil v vinjenem stanju in se verjetno ne bo štelo kot razumno dejanje.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 April 2008 - 07:36 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 April 2008 - 07:39 AM
a je sploh dovoljen alkohol v hiši?
edit: pozabla da so že prvi dan pili pir...

Posted 21 April 2008 - 07:54 AM

Posted 21 April 2008 - 08:27 AM
Mislim folk je tak ogaben. Fuj. Res še en dokaz, da se na take stvari prijavljajo samo čustveni debili.
Posted 21 April 2008 - 08:37 AM
Edina ki je prisolila klofuto je tjaša.
Sandi je pa napihnil stvar in se zlagal da je dejan potem tjašo tolkel. HALO?!
V petek gre Požrešni Dihur ven.
Posted 21 April 2008 - 08:44 AM
Posted 21 April 2008 - 09:14 AM
Mi pa ni jasno, kaj je s folkom da je tk agresiven, ko pije. Mislim, ce ves, da si tak, pac ne pij. Normalen folk se ga nazge, pa se rezi, pa mogoc nardi kako neumnost, drug dan ma moralnega macka, ce se ne spomni vsega kar je pocel, sam takih stvari tut nihce ne obsoja. Ce si agresivac... ne vem, pol pac ne pijes, a ne.
Posted 21 April 2008 - 09:17 AM
Posted 21 April 2008 - 10:11 AM
dejan tjaše ni udaril,kar se lepo v posnetku vidi,iz zamej e ona edina,ki je opravičena da leti.
Do konca je z njo govoril čisto mirno (se tudi vidi na posnetku). Začelo se je pa vse ko ga je tjaša že tretjič tisti večer napackala z brivsko peno (kao paket) in je mel tega zadosti. Poleg tega ga sploh ni poslušala,nanj je lajala kot pes,medtem ko se je on z njo lepo pogovarjal, in se obnašala kot da bi bla 3 leta stara ..."lalalala...nič te ne slišim,govori steni!lalalalalla"..pa si zatiskala ušesa z rokami. On se je hotel samo človeško pogovorit. Posnetek bo pa ziher na mojvideo.si ali podobnih straneh.
Posted 21 April 2008 - 11:00 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users