hujšaj z mano:)
Posted 13 August 2012 - 07:21 PM
Zadnje pol leta lhako na prste ene roke preštejem koliko dni nisem pila alkohola
in koliko dni nisem jedla cukra.
Če ima kdo rojstni dan bom normalno pojedla kos torte in spila kozarec šampanjca, ampak to je parkrat na leto.
Kar pa se je meni dogajalo v zadnjem času je preseglo vse zdrave meje. Zadnje pol leta sem vsak dan potolkla eno borovničko in jedla sladkor.
Kar se postave tiče tako dobre kot jo imam sedaj še nisem imela, res se mi je precej spremenila v zadnjih 3 mesecih, mišice so bolj definirane, tonirane, ojačane, ne znam povedat, v glavnem na sebi ne bi spremenila nič.
Moti me pa moj odnos do hrane, ker večinoma v drugi polovici dneva nimam normalnih obrokov, ves čas se sprehajam v hladilnik po brezveznosti in cuker in ne vem kaj in na koncu sploh nimam nobenih konkretnih obrokov.
Spat hodim ob desetih do pol enajstih, tako da če nazadnje jem ob 19-20 bo fajn.
Zadnje čase sem pa jedla minuto rpeden sem šla spat, praktično. Cuker, itak.
Posted 13 August 2012 - 07:36 PM

Isto! Če ti rata svaka ti čast, jaz več kot dva dni brez cukra še nisem preživela. In to je odvisnost, fix, isto huda kot od čikov ali droge ali česa drugega.
After all this time?
Always.
Posted 13 August 2012 - 08:53 PM
Ampak ja no, danes zaključujem kar uspešno, kave nisem spila, po sedmi uri nisem jedla, pa pojedla sem en čokoladni piškot.
Itak vsega naenkrat ne morem skinit, ampak počas...
Vem da je zajebano, ampak jebiga ni druge

Posted 15 August 2012 - 06:59 PM

Posted 15 August 2012 - 08:12 PM
Nima veze skratka.
Posted 15 August 2012 - 08:37 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 August 2012 - 03:07 PM
Posted 27 August 2012 - 03:42 PM
Za nasvet iz prve roke ti bodo pa druge punce povedale (Ančka, Princeska.. )
After all this time?
Always.
Posted 27 August 2012 - 03:46 PM
Posted 30 August 2012 - 02:19 PM
s precej strogo prehrano mi je uspelo v dobrih 3 mesecih izgubiti 10 kg, stradala nisem, toda pazila sem, da moji obroki niso več tako veliki. moj največji problem je bil, da sem imela raztegnjen želodec in sem rabila precej velike obroke. prve 3 tedne je bilo težko, potem pa sem se navadila na 2 obroka "normalne" velikosti in 2 manjša (sadje, jogurt, oreščki). veliko sem se ukvarjala s športom (tek, vaje za moč, hoja, rolanje). s športom seveda mislim nadaljevati, ker me je kar malo zasvojil. toda ne vem, kako naj jem, da bom vzdrževala težo, hujšat nočem več, ker bi potem bila presuha, zrediti se pa tudi nočem. ali naj samo malo povečam obroke, ali pa naj raje v prehrano vključim kakšne beljakovinse praške ali kaj podobnega? kakšen nasvet od tistih, ki vam je uspelo shujšati bi mi prišel zelo prav.
Napiši kaj ješ in kako treniraš, pa bomo videli naprej.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 02 November 2012 - 08:23 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 November 2012 - 06:19 PM
Posted 03 November 2012 - 07:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 November 2012 - 03:15 PM
Jaz se tudi vse bolj nagibam k presnojedstvu.
Ko sem bila nekako vegetarijanka (jedla sem tudi ribe, jajca in mlečne izdelke), mi z vsem omejevanjem kalorij, visoko beljakovinsko prehrano in garanjem na fitnesu po 3x na teden, ni uspelo uspešno izgubiti kaj dosti odvečne teže, kaj šele, da bi izgubo lahko obdržala. Pa ves čas sem bila na pol lačna. Čeprav mi je osebni trener sestavil jedilnik, katerega sem se držala.
Zdaj, ko sem postala veganka in jem približno 70% surove hrane (+ pazim na to, da jem alkalno) , pa se maščoba kar topi iz mene - in to brez vsakega fitnesa! V bistvu je prav neverjetno.

Sem včeraj šla preverit tudi kri, pa imam vse super - še boljše, kot nazadnje, ko sem bila pri zdravnici (pred 1 letom)!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 30 November 2012 - 06:47 PM

Mah :/.
Posted 30 November 2012 - 07:13 PM

Posted 30 November 2012 - 07:14 PM
Ej, kaj ste že govorile enkrat o tem, da kakšna vadba ti pas razširi? A vsi trebušnjaki ali samo kšni? Stranski? Ker jst se v pasu fuul nočem razširit, trebušnjakov pa kar veliko naredim.
Edited by Neytiri, 30 November 2012 - 07:16 PM.
Posted 30 November 2012 - 07:15 PM
- si tik pred/med menstruacijo in imaš zato par kil več
- prejšnji dan si jedla kej ful slanega in zadržuješ dosti tekočine
- bla si ful oblečena

- ko si se prej tehtala, si se narobe stehtala
- za zgodnje večerje in aerobiko nadoknadiš s hranjenjem čez dan
- podcenjuješ svojo mišičavost
- ziher še kej
Stehtaj se par juter zapored za boljši občutek, pa čez en mesec ponovi vajo

Jaz imam pa željo ene 2-3 kile skinit pred božičem, da bom lahko pol vse pridobila nazaj brez slabe vesti

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 November 2012 - 07:22 PM
Sem med ovulacijo.
Prejšnji dan sem jedla nič takega slanega pa zadnjič okoli 4ih popoldne, tehtala sm se pa zjutraj okoli 7ih.
Kaj si mislila z nadomeščanjem hrane? Ker jst zadnje čase jem zjutraj ob pol 7ih, potem ob 11ih kaj malega mogoče, potem pa ob 2h, kar dosti... potem pa še ob npr. 5ih nekaj malega..
Tehtnico si bom pa še od koga sposodila

Pa sej mišic sem res nad pričakovanjem veliko pridobila, ampak vseeno me ful moti, ker nisem nič bolj vitka. Očitno bom mogla manj jest, pa še kaj bolj kardio vključit v dneve :/.
Meni bi blo 55 idealno.
Posted 30 November 2012 - 07:34 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users