Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1881 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 17 September 2007 - 10:21 PM

Par dni nazaj mi je malo trgalo, pa sem si lase postrigla na 3-4 cm blush2.gif Tko, da sem zdej skuštrani paglavec laugh.gif
  • 0

#1882 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 September 2007 - 06:07 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1883 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 18 September 2007 - 07:51 AM

-spet preveč zapravljala
-pogrešam bivšega cry.gif
-sodelavko bi z užitkom zadavla
-sumim da bom danes prižgala enega za živce
  • 0

#1884 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 September 2007 - 08:42 AM

živčna sem ko pes... čakam na rezultate izpita, ki bi že včeraj mogli bit objavljeni in čakam na izzide prošenj, ki naj bi bili danes pa so prestavli na jutr!! Norca se delajo. Jst pa vsa napsihirana čakam, kaj bo z mojo prihodnostjo!!! cry.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1885 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 September 2007 - 08:43 AM

Srečno! wink.gif

Ne da se mi delat! cry.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1886 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 18 September 2007 - 08:47 AM

Prazno se počutim cry.gif
  • 0

#1887 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 18 September 2007 - 08:50 AM

Ne morem nehat kadit. Vsakič, ko prižgem zadnjega v škatlici, rečem: ta je zadnji; čez 3 ure se pa do bencinske pumpe zapeljem... wallbash.gif
  • 0

#1888 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 18 September 2007 - 08:57 AM

Hmmm, Frida, to je zajebano! Jaz če kadim, kadim kdaj pa kdaj ob piru in to zato, ker mi takrat paše. Se res težko postavim v tvojo situacijo, ko praviš da ne moreš ne kadit, doba pomanjkanja je pa 3 ure približno.
Probaj naslednjič recimo vzdržat 4 ure, pol pa 5, in tako naprej.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1889 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 18 September 2007 - 09:05 AM

Ma, sej to je bilo tko rečeno, te 3 ure... zdržim tudi 4, 5 dni BP, pol pa spet enga "zviznem" laugh.gif
  • 0

#1890 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 September 2007 - 06:38 PM

Lubi je pr babici, jz mu pa skoz sms-e pošiljam in ga pomoje že vsi grdo gledajo, ker mu skoz mobi piska. Ampak ne bom nehala, ker hočm da ve, da ga mam ful ful rada in ker hočm da kmal pride domov. oops.gif biggrin.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1891 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 September 2007 - 07:02 PM

QUOTE(Adriane @ 18. 9. 2007 - 7:07) View Post

čustveno izsiljujem fanta

Same here. huh.gif rolleyes.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1892 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 18 September 2007 - 07:08 PM

Fotr me spravlja ob živce....včasih bi ga res lahko zatolkla.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1893 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 September 2007 - 07:09 PM

mnihrida, mene pa moja treščena mtka s svojimi bolanimi forami, k jih ma!
  • 0

#1894 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 September 2007 - 07:23 PM

tu mač iting biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1895 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 18 September 2007 - 07:48 PM

QUOTE(luciferka @ 18. 9. 2007 - 20:09) View Post

mnihrida, mene pa moja treščena mtka s svojimi bolanimi forami, k jih ma!

Ma tole je že prehudo no...včasih sploh ne vem, če bom še lahko zdržala. Do zdj sm šla k tipu, če je blo tko...zdj pa nimam kam.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1896 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 18 September 2007 - 09:13 PM

ok zej se mi že meša tok jo pogrešam wacko.gif cry.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#1897 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 September 2007 - 10:08 PM

Danes sta me fotr in fant tak neverjetno razfukala, da bi jima najraj buče utrgala, budale jedne!! Nalivi so povsod, poplave totalne, onadva pa sta ob pol devetih rila na vikend, ki ga imamo od Dobrne naprej gor, totalno bogu za hrbtom. Pa sva jima z mamo 100x rekle, naj ne hodita gor, ampak moj fotr je najbolj tečno in posiljeno bitje, kadar gre za njegov preljubi vikend. In seveda sta rinla gor. Sta rekla, da bosta takoj nazaj, da morata samo neke late prestavit, da jima ne bi vse potrgal ker mamo potok in slap ob hiši ... in midve z mamo čakava in čakava in ob pol enajstih, v trdi temi, v totalnem nalivu sta bila še vedno nedosegljiva na telefon, tam je pa res trda tema ker bajta ni nč kej narjena in ni niti osvetljave niti sploh nič, js pa poslušam po televiziji kak so v tistih koncih poplave, povsod zaprte ceste in kak ljudi pogrešajo. Tak me je skrbelo, da sm ju klicala vsakih 30 sekund, poslala dva grozilna sms-a, v katerih sm ju totalno sklela, pa zjokala sem se ko dež enkrat vmes, ker me je tak skrbelo, ker tam je ful padec vode in ko sta deske ven vlekla bi ju lahko sklatlo v deročo vodo al pa še kej hujšga. Mama je bla tud čist out in je na koncu enga kolega, ki dokaj blizu v tistih koncih žvi prosla, naj gre gor pogledat. In pol 10 minut kasnej js kličem še enkrat in sta se oglasla, sm ju sklela ko psa in totalno nadrla, zdej pa čakam kdaj hudiča bosta doma, če bosta sploh lahko prišla, ker so ceste poplavljene. Js ju bom UBILA!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1898 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2007 - 10:09 PM

hehe, zna biti žurka ja, ko se dva trmasta deda fkup spravita. :-)
no, upam, da bo vse ok. :s
samo so pa res nalivi. smo takšne stvari gledali po tv, zdaj pa že pri nas. ni kaj, narava ma dober spomin za vse nazaj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1899 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 September 2007 - 10:19 PM

Sta doma, gnila ko cucka, res totalno premočena do spodnjih gat, napol zmrznjena in kao neki freh, češ kaj paničarimo. Js sm fanta totalno nadrla in od zdej naprej ga uradno ignoriram. Naj trpi, butl neodgovorni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1900 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2007 - 10:19 PM

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users