Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1881 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 February 2007 - 10:15 PM

iiiii končno sem dočakala thumbup.gif Jutri grem k Joli pa si grem dat delat pirs v popek biggrin.gif Komaaj čakam smile.gif ... Malo me je edino strah da me bo bolelo druga pa nič ermm.gif ... Ko pridem domov pridem poročat kak je blo pa slikice prilepim biggrin.gif

Edit: luminelle kje pa si ga mela ? .. sej si že 1x povedla samo jaz sem pozabla rolleyes.gif
  • 0

#1882 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 February 2007 - 09:46 PM

Evoo končno ga mam. Roza je .. ju3 pridejo slikice ker danes še mam neko belo gazo preko. Full sem zadovoljna. Bila sem pri Joli pa se mi je res zdelo vse v nulo profesionalno & sterilno. Če bom še kdaj mela kaki pirs grem s5 k njej smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1883 ŁoŁika

ŁoŁika

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 28 February 2007 - 10:54 PM

jst mam uhanček u nosu...sm si ga dala predvčerajšnim;)
mi full lepo sede... thumbup.gif
  • 0
**What would you do, if your friends die tomorrow, and you never go to tell him have you fell? I just want you to know: even, if i never talk to you again in my life, you are special to me, and you have made a difference in my life! I will be there till the end, I will always and forever be your friend.**

Če bi prijatelji imeli etiketo, bi na tvoji pisalo: 100% edinstvena barva: ZLATA cena: NEPRECENLJIV in na koncu bi pisalo... MADE IN HEAVEN*

MeJtE sE ŁaDi Pa Ne BiT zAlOsTnI (hAhA) ŁaDa VaS mAm _sarčyy_*

#1884 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 March 2007 - 09:01 AM

Sliiiiiiiiiiiiiiiiiiike biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1885 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 01 March 2007 - 09:32 AM

jz sm dala pa vn pirsa v ušesu, ker je blo za spat nepraktično, za dajanje las za ušesa, pri frizerju, vsak tret ki je šel mimo v šoli, me je ravno vanj ful butnu, tako da je zdej veliko boljše, ko sem brez smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1886 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 01 March 2007 - 10:36 AM

jst sm ga tut mela v nosu mau cez en let ampak sm se ga navelicala pa sm ga dala vn. pa mi je zou d sm si ga sploh dala, zj se mi sam pozna cry.gif
  • 0

#1887 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 March 2007 - 01:52 PM

Moj wub.gif wub.gif
IPB ImageIPB Image

Ne gledat mojega trebuha ker je čudn tu rolleyes.gif ... drugače mi je bol všeč smile.gif Pa tisti neki fleki ko so rolleyes.gif To je od obliža ermm.gif
  • 0

#1888 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 01 March 2007 - 03:59 PM

Kak si pa tastare prepričala? =)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1889 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 March 2007 - 04:13 PM

Uff doolga zgodba. Nevem, nekak sem jih 1 leto že gnjavla. Lani je pirs v popek dobila moje kolegica. Pa je blo men to fool všeč pa sem pač jaz tudi rekla da bi ga mela smile.gif . Prvo je bil tisti odgovor: neee pa kaj si nora malo. Nič neboš tega mela, premlada si še gor dol. Pol pa sem jima to govorila vsaki dan po 2x pa sta nekak ugotovila da si ga resnično želim smile.gif .. Pa sta mi rekla da bomo vidli pol kako bo spričevalo ( to je blo lani ) ... Pa je blo vse ql, spričevalo tudi. Pa sta začela nekak popuščat. Ampak nista mi še čisto dovolila. Pač rekla sta : ja se bomo že zmenli. & sta mi to vsakič rekla. Zdaj januarja ko sem imela rojstni dan pa sta pol rekla da lahko ker sta vidla da si ga res želim. Ker na začetku sta mislila da je bil to nek preblisk. No pol sta pa še kaki mesec zavlačevala pol včeraj pa sem si ga končno šla naret. thumbup.gif Ni blo nekega posebnega prepričevanja. Sam pač priiidna sem mogla bit pa dokazat da si ga resnično želim. Sam ne zgubi upanja takoj. Ker meni so na začetku tudi fool trdili da ne pa to. Samo so se pol omehčali biggrin.gif ... Vsoo srečo wink.gif thumbup.gif

Ufff sem se zdaj razpisala ohmy.gif smile.gif
  • 0

#1890 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 March 2007 - 04:24 PM

To mi je tk hecn, kake probleme majo eni s starši glede tega. Ena moja kolegica si sploh ni smela dat druge luknce v uho, in ko si jo je, je uhan, seveda, ko ga je mati ugledala, letel ven z nadzemeljskim pospeškom. Jaz sem mami enkrat pravla za to, pa tud o tatujčku. In mami taka, ja kaj ččmo, sej je to tvoje telo, deli kar hočeš.

biggrin.gif

Jeah! Pa še prav ima.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1891 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 March 2007 - 04:29 PM

Uff Cvetkič vesela si lahko da maš take starše biggrin.gif ... Sei moji si pol pustili sam pač rabli so nekaj časa da so se omehčali ermm.gif ... Od moje frendice starši pa nisi slišat nočejo o pirsu rolleyes.gif ... Joooi kak so si ljudje različni smile.gif
  • 0

#1892 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 01 March 2007 - 05:41 PM

men ga tud niso pustil... čist nikjer drugje razn ena lukna v vsakem ušesu (in to pr 17 letih k sm začela sitnart oops.gif - halo). sam jst ne bi bla jst če si ga ne bi dala v hrustanc delat - niti ga nism mislna nikjer drugje delat no ja mejbi v jeziku sam sm si premislna. pa doma 4 mesce niti niso vedl de ga mam, če ne bi mela en dan mal čudn čupe skup spete in me brat praša od kdaj mam uhan jao mene je skor kap. pol pa mat res izjav de ji je vseen če ga mam tm kjer gam am in de mi prov paše biggrin.gif in de ni kao nikol rekla de ga ne smem tm met.svašta ej
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1893 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 01 March 2007 - 05:52 PM

Men je mami pr mojih takratnih 22 težila...
Pač mela sem 76kg in itak ne bi estetsko zgledalo. Pol sem pa 9kg dol dala in sem si ga takrat res fuuul začela želet. Mami pa...ja dej, ko boš drugo rundo šla čez, pol boš pa dala (torej, ko bom mela pod 60kg).

Pol sem pa en dan rekla, da ko jo šljivi... pa sem šla nardit. Itak sem bla ene 2 mesca "tasmotana" pa fotr se je vsakič zarežal, ko ga je vidu... Zdej pa pravta da je ful srčkan biggrin.gif
  • 0

#1894 *loWeRkA*

*loWeRkA*

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 03 March 2007 - 02:11 PM

[font=Arial Black][size=5]
ermm.gif em mene zaniia pač kii vmb delajoo dobre pirsiinfge za popke...?iiin če pač moreš se prei naročit tam ali lahko prijes tja pa si na vrsti ze=?*em?ker si ga lada dala delat te pa sn zptuuja pa baje na ptuje ne delajo dobriih pirsiingov pa to al neke kolko cuula* down.gif
  • 0

#1895 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 March 2007 - 02:25 PM

Če bi tebe kter razumel, bi ti tud mogoče lahko pomagal. Jst se ne mislim matrat z dešifriranjem.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1896 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 March 2007 - 02:50 PM

Dobre piercinge delajo povsod, samo ne v kozmetičnih salonih, tako da poišče kak tattoo in piercing studio, mislim da za take zadeve ne more bit nekih razlik v kvaliteti in je vseeno kam greš. (a ni na Ptuju en tak studio malo bolj od postaje proti centru?)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1897 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 March 2007 - 04:51 PM

QUOTE(*loWeRkA* @ 3. 3. 2007 - 14:11) View Post

ermm.gif em mene zaniia pač kii vmb delajoo dobre pirsiinfge za popke...?iiin če pač moreš se prei naročit tam ali lahko prijes tja pa si na vrsti ze=?*em?ker si ga lada dala delat te pa sn zptuuja pa baje na ptuje ne delajo dobriih pirsiingov pa to al neke kolko cuula* down.gif

V mb fol vredu dela pirse Joli. Jaz sem bla pri njej pa tudi fool vlko ljudi ki jih poznam. Pa so ful hvalili. Vse je sterilno pa res dobro naredi. Pri njej se je treba naročit, za piercing moreš bit stara najmanj 14 let, od 14do 16 let moreš priti v spremstvu staršev od 16 pa do 18 let pa moreš prinest pisno potrdilo staršev. Joli ma salon na Pobrežju v fitnes centru Forma. Tu je njeja spl. stran: www.jolipiercing.com - pa ti tud kontakt piše pa vse wink.gif Če pa te še kaj zanima mi piši ZS biggrin.gif
  • 0

#1898 *loWeRkA*

*loWeRkA*

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 03 March 2007 - 04:59 PM

sad.gif em ja noo saooo lei stara sem 15 pa om kome decembra 16 in te kao mogla spremstvo starseh sao to pa nemrem ker tak mi nea pustijo za nix ke sn si dala delat{v nos pa ohee ko jih am uhee puno}...in sao liist prinesla ko sama napisala da dowolijo saloo leii ce pise da od 14-15 starse morejo prti polek zato pa eh:chyooy ke te naii...ki te je naptujee take stuudio em hmm?=**
  • 0

#1899 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 03 March 2007 - 05:18 PM

Oki....wtf ermm.gif ?
Cist nic ne razumem kaj je napisano... down.gif rolleyes.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1900 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 March 2007 - 05:40 PM

Omg, Lublančanka sem pa zaenkrat še vse razumem smile.gif . Mogoče pa le piš malo bolj slovnično, da ti lah še katera druga svetuje wink.gif .

Na Ptuju sem bla samo parkrat, pa se mi zdi da sem nekje na poti od žel. postaje do centra vidla nek tattoo/piercing studio, pa en kafič je bil še nasproti (noter sem bla), nekje pri neki štacuni a la Merkator, Špar.

Sicer sem načeloma mnenja, da če ti starši ne pustijo, ne sili s piercanjem, konc končev maš še celo življenje pred sabo in je vseeno a si ga daš leto dve prej ali kasneje. Ako si ga boš še želela. Brezveze je ponarejat neke dovolilnice al karkoli že, ker s tem ravno pokažeš da si nedorasla (ne mislim zdej kej proti tebi, samo poznam par punc ki so te stvari počele), razjezila boš starše čist po nepotrebnem. Ta denar raje vloži v kaj drugega, al pa špari za morje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users