LUSH
Posted 08 September 2008 - 06:05 PM
Posted 08 September 2008 - 06:06 PM
Posted 08 September 2008 - 06:18 PM
Še opis na Lushevi strani: http://www.lush.co.u...ream__3156.aspx
Posted 10 September 2008 - 06:44 PM

Posted 10 September 2008 - 06:48 PM
Kakšen je vonj, gostota, nanos, spiranje, efekt, vse hočem vedet.

Posted 10 September 2008 - 07:27 PM

Vonj je meni je tak prijetno zeliščen, ni premočan a ga težko ga definiram ker res nevem kaj točno se voha, definitivno pa je vonj veliko prijetnejši kot od maske Cosmetic warrior. Maska se meni v Primerjavi z Cupcake ne zdi gosta - mogoče zato ker ni bila v hladilniku (se mi je mudilo preizkusiti takoj, ko sem prišla domov

Moram pa še povedati, da sem preizkusila Yummy yummy yummy. Zdi se mi ravno prav gost, kot nekakšna gosta pena ampak se ne peni prav pretirano. Vonj je meni fantastičen - bonbončkasto jagoden, a vseeno ne preveč vsiljiv. Vseeno pa nevem... mami namreč pravi, da sploh ni vohala jagod.

Posted 11 September 2008 - 06:29 AM
Sem kar malo razočarana, Sympathy for the skin verjetno ne bojo več prodajali, prav tako nisem dobila maske za lase H'Suan wen hua, ki pride mogoče čez en mesec... Glupo.
Posted 11 September 2008 - 02:32 PM
Catastrophe Cosmetic ima božanski jogurtasto borovničev vonj, res njam, pa notr se še vidijo koščki borovnic in barve je tud take. Očisti in razmasti zelo učinkovito, je pa tudi negovalna in vidno navlaži. Jaz imam mešano kožo z dokaj mastnim T predelom in mi ni bila preveč, ker ni 'težka'.
torej bo to moj naslednji nakup

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 September 2008 - 04:49 PM

Posted 11 September 2008 - 07:58 PM
Meni je pa res brezveznarija.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 September 2008 - 08:06 PM
Sem kar malo razočarana, Sympathy for the skin verjetno ne bojo več prodajali
ma, mrš!

kupila pa sem si uno njihovo črno platneno taško in sem zdej prou važna, ker mi je full dobra.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 September 2008 - 09:04 PM

Jaz bom tud pogrešala SFTS, upam da ga dobijo no. Drugač bo pa Loccitane mandelj moj, no sej to bo itak.
Posted 11 September 2008 - 09:33 PM
Mi je super kot cekrček za v trgovino, je taka čvrsta in kompaktna zadeva in zdrži precejšnjo težo.
Posted 11 September 2008 - 09:47 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 September 2008 - 06:32 AM
Frčica, ful je dražje v Grazu. Jaz sem dostikrat tam, pa grem čekirat, kupim pa ne nič, ker se mi enostavno zdi bedno. Če bi šlo za samo 1 euro več, bi še kupla, tak pa je npr. Karma parfum, ki si ga že lep cajt ogledujem, tam dražji za 14 eurov

Posted 12 September 2008 - 05:14 PM
Se mi pa zdijo ti toniki v kamnu kul..kot občasna parna kopel..
Posted 14 September 2008 - 04:36 PM
Danes sem si naročila dve pakungi Herbalisma (2x po 100 gramov) ker sem brala same super kritike.
Uporabljala ga bom za vsakodnevno čiščenje kože in me zanima, kakšne konsistence je to, kako se nanaša, kako se spira?
Uglavnem čim več podrobnih informacij, da bom vedela, kaj lahko pričakujem.
Poleg tega me zanima, če bi se ga dalo uporabljat tudi kot masko. Ima take fajn sestavine (veliko zelene gline) in bi si jaz iz njega naredila masko.
Bi to sploh šlo? Recimo če bi dodala nekaj malega vode in potem premešala ter dobila gostejšo zmes?
Ne vem če si jaz to sploh prav predstavljam, ker ne vem kako Herbalism v resnici sploh izgleda.

Aja, še tole - kakšen je sploh rok trajanja, če ga imam skos v hladilniku?
Posted 14 September 2008 - 04:58 PM

Jaz ga tudi uporabljam vsak dan zjutraj za čiščenje. Iz lončka vzamem manjšo količino in to pomešam z nekaj kapljicami vode, da nastane nekakšna gosta pasta. Ni čisto gladka, ampak groba, z nekimi delci, ki naj bi pilingirali. Delci so sicer veliki, ampak niso grobi (pa tudi veliko jih ni) in zato ni to nekakšen intenzivni piling. Spira se nekaj srednjega, predvsem je treba malo več vode, da spereš pasto, ki se ni popolnoma raztopila.
Tole z masko pa ne vem, če bo šlo. Namreč to ni taka gladka zadeva in jo boš zelo težko razporedila po celotnem obrazu. Jaz sicer včasih zmešam malo večjo količino in jo poskušam kolikor toliko razporedit po faci, ampak ni nikoli enakomerno pa še ni prijetno imet večjih kosov gor, ker nikoli ne veš kdaj bo kaj padlo s tebe. Mogoče bi se dalo, če bi pomešala s čim drugim še (tole mi je zdajle prišlo na pamet

Svojega imam že ene pol leta pa ni spremenil vonja/konsistence pa ga sploh ne hranim v hladilniku. Rok trajanja ima pa nekje do poletja 2009.
Upam, da sem ti pomagala.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 September 2008 - 05:20 PM
Posted 14 September 2008 - 06:27 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users