Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1881 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 08 September 2008 - 06:05 PM

Update: koža je po uporabi maske Brazened honey FUL mehka - taka žametna. Pa tudi ko sem dala Vanishing kremo gor še vedno po medu dišim (sama se sicer ne voham, vendar je tak komentar dal moj dragi).
  • 0

#1882 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 September 2008 - 06:06 PM

Kakšna pa je Vanishing Cream?
  • 0

#1883 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 08 September 2008 - 06:18 PM

Nova krema za mešano kožo. Ocena zveni takole: vlažilna krema, malo mastna, primerna za normalno do suho kožo. Ni K in je zelo kvalitetna. Polna AOK.

Še opis na Lushevi strani: http://www.lush.co.u...ream__3156.aspx
  • 0

#1884 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 10 September 2008 - 06:44 PM

Sem bila v Lushu in so imeli samo še masko Ayesha, tako da sem nato kupila to. Sedaj jo imam na obrazu in me zanima kako se bo obnesla smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1885 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 September 2008 - 06:48 PM

Joj, prosim poročaj potem na dolgo in široko, me ful zanima.
Kakšen je vonj, gostota, nanos, spiranje, efekt, vse hočem vedet. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1886 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 10 September 2008 - 07:27 PM

No bom poskusila tongue.gif

Vonj je meni je tak prijetno zeliščen, ni premočan a ga težko ga definiram ker res nevem kaj točno se voha, definitivno pa je vonj veliko prijetnejši kot od maske Cosmetic warrior. Maska se meni v Primerjavi z Cupcake ne zdi gosta - mogoče zato ker ni bila v hladilniku (se mi je mudilo preizkusiti takoj, ko sem prišla domov oops.gif ), med nanašanje se čuti glino, ampak nanos sam je vseeno enostaven. Kar se tiče spiranja, jaz obenem naredim še rahel piling sicer se mi pa zdi, da vse te maske spira nekoliko dalj časa, tudi Ayesho. Efekt je meni všečen, kože mi ne zateguje tako kot mogoče pri ostalih maskah, saj naj bi ta vsebovala tudi med. Koža je po uporabi prijetna na otip, mehka in vidi se da je očiščena. Jaz sem jo nanesla samo po T predelu, kjer imam bolj mastno oz. problematično kožo, zato lahko rečem, da se pri takem tipu kože dobro obnese. Konc koncev meni je všeč biggrin.gif

Moram pa še povedati, da sem preizkusila Yummy yummy yummy. Zdi se mi ravno prav gost, kot nekakšna gosta pena ampak se ne peni prav pretirano. Vonj je meni fantastičen - bonbončkasto jagoden, a vseeno ne preveč vsiljiv. Vseeno pa nevem... mami namreč pravi, da sploh ni vohala jagod. huh.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1887 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 11 September 2008 - 06:29 AM

Jaz sem bila tudi v Lushu predvčerajšnjim.
Sem kar malo razočarana, Sympathy for the skin verjetno ne bojo več prodajali, prav tako nisem dobila maske za lase H'Suan wen hua, ki pride mogoče čez en mesec... Glupo.
  • 0

#1888 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 11 September 2008 - 02:32 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 9. 2008 - 13:37) View Post

Catastrophe Cosmetic ima božanski jogurtasto borovničev vonj, res njam, pa notr se še vidijo koščki borovnic in barve je tud take. Očisti in razmasti zelo učinkovito, je pa tudi negovalna in vidno navlaži. Jaz imam mešano kožo z dokaj mastnim T predelom in mi ni bila preveč, ker ni 'težka'.

torej bo to moj naslednji nakup laugh.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1889 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 11 September 2008 - 04:49 PM

Novo: Tonik tabletke

Zanimivo za probat, ta VIT E me mika.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1890 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 11 September 2008 - 07:58 PM

Meni je pa res brezveznarija.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1891 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2008 - 08:06 PM

QUOTE(Frida @ 11. 9. 2008 - 7:29) View Post

Sem kar malo razočarana, Sympathy for the skin verjetno ne bojo več prodajali

ma, mrš! rolleyes.gif rolleyes.gif še dobro, da sem uspela najti kolikortoliko ok nadomestilo, ampak vonj bom pa noro pogrešala .....

kupila pa sem si uno njihovo črno platneno taško in sem zdej prou važna, ker mi je full dobra. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1892 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 11 September 2008 - 09:04 PM

Jaz sem jo tud nabavla smile.gif
Jaz bom tud pogrešala SFTS, upam da ga dobijo no. Drugač bo pa Loccitane mandelj moj, no sej to bo itak.
  • 0

#1893 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 September 2008 - 09:33 PM

To taško sem jaz dobila kot darilo, ko sem enkrat preko neta nabavila za okoli 100€.
Mi je super kot cekrček za v trgovino, je taka čvrsta in kompaktna zadeva in zdrži precejšnjo težo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1894 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 September 2008 - 09:47 PM

SFTS sem jaz videla v Grazu. So pa cene tam občutno dražje, večinoma vse od 1-2€ dražje.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1895 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 September 2008 - 06:32 AM

Ta taška je ful dobra! Jaz si jo bom kupla ob priliki, komaj čakam.

Frčica, ful je dražje v Grazu. Jaz sem dostikrat tam, pa grem čekirat, kupim pa ne nič, ker se mi enostavno zdi bedno. Če bi šlo za samo 1 euro več, bi še kupla, tak pa je npr. Karma parfum, ki si ga že lep cajt ogledujem, tam dražji za 14 eurov dry.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1896 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 September 2008 - 05:14 PM

Meni pa torba ni preveč všeč.

Se mi pa zdijo ti toniki v kamnu kul..kot občasna parna kopel..

• 0

#1897 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2008 - 04:36 PM

Vse tiste, ki uporabljate ali pa ste uporabljale Herbalism, prosim za pomoč.

Danes sem si naročila dve pakungi Herbalisma (2x po 100 gramov) ker sem brala same super kritike.
Uporabljala ga bom za vsakodnevno čiščenje kože in me zanima, kakšne konsistence je to, kako se nanaša, kako se spira?
Uglavnem čim več podrobnih informacij, da bom vedela, kaj lahko pričakujem.

Poleg tega me zanima, če bi se ga dalo uporabljat tudi kot masko. Ima take fajn sestavine (veliko zelene gline) in bi si jaz iz njega naredila masko.
Bi to sploh šlo? Recimo če bi dodala nekaj malega vode in potem premešala ter dobila gostejšo zmes?
Ne vem če si jaz to sploh prav predstavljam, ker ne vem kako Herbalism v resnici sploh izgleda. oops.gif Upam, da nisem brcnila v temo.

Aja, še tole - kakšen je sploh rok trajanja, če ga imam skos v hladilniku?
  • 0

#1898 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 14 September 2008 - 04:58 PM

Mislim, da so Herbalism že vsaj ene trikrat ''menjali''. Na začetku je bil v enem kosu, potem so bile manjše kockice zapakirane v vrečki, ko sem ga jaz kupila je bil pa v lončku. Sicer naj bi bile kockice, ampak so bolj mehke konsistence in je vse spacano skupaj (nekaj takega kot npr. jušne kocke, če si lahko predstavljaš biggrin.gif ).

Jaz ga tudi uporabljam vsak dan zjutraj za čiščenje. Iz lončka vzamem manjšo količino in to pomešam z nekaj kapljicami vode, da nastane nekakšna gosta pasta. Ni čisto gladka, ampak groba, z nekimi delci, ki naj bi pilingirali. Delci so sicer veliki, ampak niso grobi (pa tudi veliko jih ni) in zato ni to nekakšen intenzivni piling. Spira se nekaj srednjega, predvsem je treba malo več vode, da spereš pasto, ki se ni popolnoma raztopila.

Tole z masko pa ne vem, če bo šlo. Namreč to ni taka gladka zadeva in jo boš zelo težko razporedila po celotnem obrazu. Jaz sicer včasih zmešam malo večjo količino in jo poskušam kolikor toliko razporedit po faci, ampak ni nikoli enakomerno pa še ni prijetno imet večjih kosov gor, ker nikoli ne veš kdaj bo kaj padlo s tebe. Mogoče bi se dalo, če bi pomešala s čim drugim še (tole mi je zdajle prišlo na pamet biggrin.gif moram sprobat). Je pa to ena taka fajn vlažila in čistilna zadeva. Po umivanju me nič ne zateguje.

Svojega imam že ene pol leta pa ni spremenil vonja/konsistence pa ga sploh ne hranim v hladilniku. Rok trajanja ima pa nekje do poletja 2009.

Upam, da sem ti pomagala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1899 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2008 - 05:20 PM

Bom poskusla pomešat z limoninim sokom in nekaj kapljicami olja. Mogoče bo olje vse skupaj nardilo bolj mazljivo, ne vem. Upam, da mi bo všeč, itak iščem nekaj učinkovitega, a dovolj nežnega za vsakodnevno čiščenje kože. A tebi 100 gramov izdelka ob vsakodnevni uporabi traja več kot pol leta? Pol se ga mora pa res ultra minimalno porabit.
  • 0

#1900 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 14 September 2008 - 06:27 PM

Pozabila oment, da ga zadnje dva tedna uporabljam redno (ker mi je drugih čistilcev zmanjkalo). Prej pa občasno. Vseeno se ga porabi malo. Vsaj jaz. Ampak itak sem zelo zmerna pri vseh stvareh.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users