Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1881 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32340 posts

Posted 27 February 2023 - 10:28 AM

Ma realno ni. verjetno je to še zmeraj podatek o plači konec leta, ko so bile višje zaradi teh izplačil na račun nagrad, uspešnosti...

• 0

#1882 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23309 posts

Posted 27 February 2023 - 02:45 PM

Jina, sem tudi jaz to pomislila. Govori, da so torbice investicija, potem pa je rekla, da itak večine ne proda naprej. Pa če kupi recimo 5 Chanel torbic na leto in jena stane ne vem, 5000 eur al koliko, je to na leto ogromno denarja, ki bi lahko zelo prišel prav za hišo. Razen, če imata še res ful denarja na strani od teh kriptovalut. Pa mislim da je ravno danes napisala nekaj v smislu, da včasih neracionalno zapravlja, ker kao dajmo, dokler lahko.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1883 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 27 February 2023 - 02:57 PM

Jaz imam mini obsesijo s torbicami (pomoje v genih, ker je fotr po poklicu usnjeni galanterist :D) ... Zadnja Chanelova, ki jo je kupila, stane 8500 pa tudi po 10k+ so. :ph34r: Pa ima menda zdaj ok. 10 dizajnerskih, po enem mesecu je že novo C iskala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1884 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19187 posts

Posted 27 February 2023 - 03:01 PM

Noro. Mene bi blo strah to nosit... :) bi šparala doma v škatlici haha.

• 0

#1885 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 27 February 2023 - 03:15 PM

Ne poznam Tamare ampak z 20k followerji ZAGOTOVO služi 2-3x povprečno plačo. 

Meni se zdi bizarno, da nekdo brez stanovanja kupuje torbice za 5k, ki bi ti skupaj celoten depozit pokrile. Mal čudne prioritete. 

• 0

After all this time?

Always.

#1886 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 27 February 2023 - 03:30 PM

Ona nima veliko sodelovanj/sponzoriranih objav, ji to ne predstavlja večine zaslužka. Jaz bi se verjetno hvalila naokrog, če bi veliko zaslužila s kriptom, ker moraš bit pomoje malo genija za to. :D Meni je to kvantna fizika, ker imam drugače zvezane možgane.

• 0

― V. Van Gogh

#1887 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 27 February 2023 - 04:06 PM

Ni kvantna fizika to, res pa je, da če hočeš malo denarja obrnit, si moraš vzet čas in se v to poglobit. Pa pamet uporabit, ne it noter poln pohlepa in mislit, da boš kar tako ful zaslužil.

Nincha, se strinjam.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1888 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 27 February 2023 - 05:41 PM

Jaz sem slucajno videla pri Foodivi (ki je tudi ne spremljam, ker tudi nima stika z realnostjo pa se siri toksicno pozitivnost), da ji bo Tamara nek dogodek organizirala, tako da ocitno se s tem sluzi. Najbrz ne malo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1889 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 27 February 2023 - 07:56 PM

Jaz Foodive ne morem gledat, pa ta njen fejk nasmeh. Vse je tako enostavno na tem svetu, vsi lepi, vsi zdravi, popolni.

• 0

#1890 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 27 February 2023 - 08:32 PM

Tole je za kozlat.
Ona bi to dala hcerki za na maturo. .
Ffs...

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1891 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 27 February 2023 - 08:39 PM

Meni je bila ena njenih najboljših objav že kar nekaj let nazaj, ko je predstavila aplikacijo za rentanje privat letal. Rekla je pa nekako v tem smislu: if you're a busy mom and you really gotta be someplace, here's a great app, just one click and your private jet is waiting for you to take you itd. Za crknit smešno mi je bilo.

• 0

#1892 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17008 posts

Posted 28 February 2023 - 07:54 AM

Joj ja, ta Foodiva je meni tudi postala čisto brez stika z realnostjo. Včasih ima tak pokroviteljski ton, pa vse je super in odlično, prava super žena. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1893 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 28 February 2023 - 10:40 AM

Mene ona ne moti. A ni sicer koncala porodniske?
  • 0

#1894 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 02 March 2023 - 10:00 AM

Danes sem videla pri Tamari je ful dobro napisala,da problem ni,da se na ig primerjamo z eno zensko,problem je ker se pri kuhi primerjamo z eno,pri treningih z drugo,pri vzgoji s tretjo...nobena nima vsega!
  • 0

#1895 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19187 posts

Posted 02 March 2023 - 10:40 AM

Ne vem, zakaj bi se sploh primerjali s kom... :) živi svoje življenje.
  • 0

#1896 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 02 March 2023 - 10:44 AM

Dona ma dobro temo....
Mene knjige pa predavanja ne brigajo, sem pomirjena s tem kar delam in vem da vmes marsikej zajebem. Meni se ne da s tem ukvarjat ker samo sebe dol tlacis s tem nekako ja kot je Barbarina rekla.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1897 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32340 posts

Posted 02 March 2023 - 10:44 AM

Ne vem, zakaj bi se sploh primerjali s kom... :) živi svoje življenje.

A ne. Mene znova "fascinira", da eni tolk z drugimi ljudmi ukvarjajo. 

• 0

#1898 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 02 March 2023 - 10:52 AM

Jaz velikokrat postanem avtomatsko kar pozorna na ene stvari...ni pa da bi se slabo pocutila ali primerjala, ceprav vecina to pocne.
  • 0

#1899 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 02 March 2023 - 11:39 AM

Meni se pa zdi, da je primerjanje v clovekovi naravi, potem je pa od posameznika odvisno, do katere mere.
Jaz se vcasih primerjam glede dolocenih stvari, si vcasih ne morem pomagat, kljub temu da mi je kristalno jasno, da se ze nase okoliscine razlikujejo kot noc in dan.
  • 0

― V. Van Gogh

#1900 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 03 March 2023 - 12:46 PM

Prov smesno mi je kako cist vse zdej snemajo neke storije kjer omenijo en album do ene Line, k je ist k nek cist navaden faking album iz neke foto stacune. Ampak vazno da glih zdaj vse rabijo album in slucajno ima glih ta Lina zdej te albume :lol:
Ta marketing mi je ze prav smesen. Mi je pa vsec da vidim skozi prizmo vsega tega in se ob tem noro zabavam.

Ali pa Tamara, ki je dons mogla nujno otroka oblect, ker sta brez cunj in je sla v GAPa in zdej ma za nas kodo da bomo se mi zapravljale :lol: (not).

Zadnja stvar ki sem jo narocila je tisti terjak, ki ga je ana veckrat omenila (pa se to brez njene kode) in to samo zato ker smo sli zadnjic v eno noro dobro gostilno, kjer so mi ponudili domac caj iz tega in je bil balzam za moj zelodec.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users