V kakšni obliki imaš to, tasika?Ja, od Hada Labo imam en gel (skin plumping), to pa že itak menda res vsebuje hialuronsko.
Hvala!
Mi je pa ta gel / krema od Hada Labo res top in bom sigurno kupila, ko mi zmanjka + še kakšen izdelek.
Posted 09 March 2022 - 10:27 AM
V kakšni obliki imaš to, tasika?Ja, od Hada Labo imam en gel (skin plumping), to pa že itak menda res vsebuje hialuronsko.
Hvala!
Mi je pa ta gel / krema od Hada Labo res top in bom sigurno kupila, ko mi zmanjka + še kakšen izdelek.
Posted 09 March 2022 - 12:48 PM
Losion imam, ta plumping gel pa je v bistvo kot krema, če se prav spomnim.
Posted 06 April 2022 - 11:43 AM
Add actives in Malinca sta v sodelovanju naredili vitamin C serum. Me zanima...
Posted 06 April 2022 - 12:50 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 April 2022 - 01:06 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 April 2022 - 10:45 AM
Posted 16 April 2022 - 05:14 PM
Posted 17 April 2022 - 08:48 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 April 2022 - 12:13 PM
Posted 18 April 2022 - 01:34 PM
Posted 18 May 2022 - 03:43 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 May 2022 - 04:25 PM
Posted 18 May 2022 - 08:29 PM
Posted 18 May 2022 - 09:27 PM
Posted 22 May 2022 - 09:55 AM
Marmelada, jaz imam te tube v hladilniku, sploh ne gledam na datume. Airolu in Retin A je ziher že potekel rok. Jaz uporabljam kozmetiko, dokler ne zasmrdi oz. se spremeni tekstura.
Posted 22 May 2022 - 03:55 PM
Posted 24 May 2022 - 08:21 AM
Na pomoč!
Saj ne vem, a sem to že enkrat pisala v to temo, če sem, pa ste mi kaj svetovale, prosim odpustite, ker še nisem bila pravi believer, da moram nekaj naredit.
Do pred kratkim sem bila mnenja, da se ne grem nekih anti age krem in ne verjamem v koncept glajenja gubic, ampak opažam, da se mi že pozna na obrazu, da se koža stara, najbolj okrog oči. Obrazno mimiko imam zelo podobno teti, ki ima številne drobne gube okrog oči, smejalne, ampak meni res ni všeč, da se mi vedno bolj izrisujejo, ne pašejo na moj baby face (:
Kožo imam sicer lepo, neproblematično, edino malo povečane/izrazitejše pore ob nosu in na tem predelu lic. Me ne moti.
Ko sem utrujena mi obraz kar uplahne, predvsem, ko sem nenaspana ali premalo hidrirana. Kaj lahko naredim, poleg tega, da se neham gledat v špegu in se sekirat zaradi emša in pijem dosti vode + uporaljam spf? Trenutno negujem kožo cca vsak drugi dan s Cupuacu Butters maslom, mi ne dela težav. Puder nanašam 1-2x tedensko, čistim z Garnier micelarno, sperem z vodo in to je to.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 May 2022 - 08:29 AM
Posted 24 May 2022 - 08:47 AM
Meni se zdi, da je ta hidrator mišljen kot nek vmesni korak, ne zaključni. Glede na to da vsebuje hialuronsko, ki jo je potrebno zaklenit, drugače lahko dosežeš ravno nasprotni učinek.
Posted 24 May 2022 - 09:00 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users