Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1881 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 30 July 2009 - 08:51 PM

thumbup.gif Meni se to dogaja dvakrat do trikrat na leto od pomladi do jeseni, pozimi je mir.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1882 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 31 July 2009 - 02:07 PM

Zdajle si grem kupit eno srednje temno pepelnato rjavo, ker mi gre na jok, ko vidim svoje butaste rumene blond lase. Dns sm tok nesrečna cry.gif Držte pesti. Slike sledijo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1883 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29897 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 July 2009 - 09:44 PM

NR, ta bojda čudodelni masažer sem ravno prejšnji vikend vidla in tudi morala nujno takoj pod prisilo v.d. tašče preiskusit, ker baje tudi fino pomaga pri migrenah (zveni že malo kot una krema, ki odpravi akne, navlaži&nahrani kožo ter odpravlja karies, laugh.gif). meni je smotan feeling, ko mi gre kdo s tem po glavi, vsa mravljinčasta postane in me full vse žgečka. nisem pa opazila, da bi mi kej full bolj lasje rasli, haha.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1884 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 31 July 2009 - 09:54 PM

Meni je s tem enkraten filing, ampak da bi pomagalo pri rasti las, pa še nisem čula.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1885 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 August 2009 - 09:52 AM

Vse to s ful pospešeno rastjo las je bullshit. Že vnaprej je determinirano, kako hitro bodo rasli lasje in ti ne morš tega na silo pospešit. Drugo je, če se podre ravnovesje in ti rastejo počasneje kot bi morali (zaradi bolezni, slabega lajfstajla, itd.) in jih z določenimi pripravki/zdravili ali bolj zdravim načinom življenja spet spraviš na optimalno rast. Če pa nimaš problemov s hudim izpadanjem ali drugih težav s skalpom, pol pa itak lasje že dosegajo optimalno hitrost rasti in ne bo pomagalo niti če si boš na glavo strosla 5 kil konjskega gnoja in masirala po nevem kakšni metodi. To je tak ko da bi rekla, da če bi mi v otroštvu non-stop masirali noge, bi bla zdle visoka najmanj dva metra deset.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1886 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 01 August 2009 - 11:06 AM

QUOTE(Podgana @ 31. 7. 2009 - 15:07) View Post

Dns sm tok nesrečna cry.gif Držte pesti. Slike sledijo.

Upam, da te bo nova barva spravila v boljso voljo! ;) Porocaj ja!

QUOTE(Špela @ 31. 7. 2009 - 22:44) View Post

(zveni že malo kot una krema, ki odpravi akne, navlaži&nahrani kožo ter odpravlja karies, laugh.gif).

lol1.gif

QUOTE(DiLeMa @ 1. 8. 2009 - 10:52) View Post

To je tak ko da bi rekla, da če bi mi v otroštvu non-stop masirali noge, bi bla zdle visoka najmanj dva metra deset.

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1887 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 August 2009 - 03:37 PM

Kaj bi se zgodilo če bi si jaz dala blond preliv (tisti kao do 24 pranj, ali koliko, ni pač taprava barv) na moje srednje rjave lase? Najbrž nič, ane? biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1888 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2009 - 09:28 PM

Nič ne bi bilo, ne. Prelivi ne posvetljujejo, verjetno bi imela samo malo več leska in malo bolj suhe lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1889 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 August 2009 - 09:26 AM

No če bi imela malo bolj suhe lase je pa že nekaj, hehehe. smile.gif

Kaj pa če bi si dala tapravo blond barvo direkt na mojo rjavo?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1890 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 03 August 2009 - 10:31 AM

Mene tudi to zanima, zdej mam srednje do temno rjave (konice). Če si dam blond barvo, kaj bi ratalo?
  • 0

#1891 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 August 2009 - 11:16 AM

Pismo ej, ta kana bedna. Enkrat ste o nekem "čiščenju" las govorile, k u salonih delajo. D ti kr lase grabjo pa potegujejo, da grejo silikoni al neki dol. A se tko ne bi mogla kane znebit? K nj bi isto na zunanji strani lasu ostala. Ej, k men gre izredno na k. Se pobarvam s trgovnsko abrvo, barva pride lepa, ampak je zdej itak že čist drgačna, k se najbrž ni mogla nikamor prjet zarad te pof kane. rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1892 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 August 2009 - 11:41 AM

Tisto, ko vleče za lase, je razbarvanje, silikonov pa se znebiš z globinskim šamponom, ki pa bo tudi pomagal pri hitrejšemu spiranju kane. Brez skrbi, kana ti ni nič hudega nardila z lasmi, trgovska barva se ma zihr kam prijet, sploh ti si se s kano sam dvakrat al trikrat pobarvala. Ne vem zakaj se ti tak spira, sam tisto minimalno barvanje s kano nima veze. Jaz sem se pobarvala s kano veliko večkrat kot ti, pa nimam nobenih negativnih posledic in se mi je tudi normalna barva čist lepo prijela, pa tudi Dragica nima nobenih problemov.
  • 0

#1893 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 August 2009 - 11:51 AM

Sarah, Christiane, odvisno od podton las.Lahko da če je podton npr. bol rdeč se lahko lasje svetijo bolj na rdečkasto(odsev ane), če pa je bolj hladen al kako bi rekla bi se pa svetili na bolj tako kot je tista blond barva(npr. če je pščena se bodo malo na zlato, posvetlili se bodo kvačjemu za en odtenek, več ne.(vsaj iz mojih izkušenj)
  • 0

#1894 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 August 2009 - 11:54 AM

A ta od Balee Trend it up je ok ? Meni se trikrat barvanja s kano ne zdi mal.
  • 0

#1895 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 August 2009 - 11:56 AM

Mladoletna probaj lase z sodo bikarbono oprati, se ful fajn spira barva dol biggrin.gif Boš vidla.
  • 0

#1896 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 August 2009 - 12:00 PM

Ma ej, da mi gre še preostanek lepše rjave pobarvane dol verymad.gif laugh.gif
  • 0

#1897 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 August 2009 - 12:03 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 4. 8. 2009 - 12:54) View Post

Meni se trikrat barvanja s kano ne zdi mal.

Ja, no pač kak to dojemaš. Meni se zdi to ful malo, jaz sem se pobarvala ziher desetkrat.
  • 0

#1898 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 August 2009 - 12:06 PM

Mladoletna, mogoče si imela ti več rdečega pigmenta od Dileme zato tud še vedno tok bolj izstopa.
Čene pa probaj z sodo pol ko se ti bo že sprala rjava dol.Po kakšnem mesecu.
Edit, jaz ko nisem več hotla rdečega odbleska sem si popramenala z pepelnato blond barvo.
  • 0

#1899 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 August 2009 - 12:07 PM

Fuck laugh.gif , da se ti je dal ej. Men je blo že tretjič vse odveč laugh.gif . Pa še zdej vidm, da mi tud kemična barva ni nč uničla las, se mi zdi. Pač po barvanju so ble konice bl suhe, sam nč hudga, zdej je že vse normalno.
  • 0

#1900 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 August 2009 - 12:12 PM

Za lase vse biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic