Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1881 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 November 2012 - 11:02 AM

V petek sem bila na koncertu Čomp, drugič v življenju. Bilo je fenonemalno, prav videlo se je, kako skupina uživa na odru. Dogajanje je bilo postavljeno
v Gromko na Metelkovi, dokaj majhen plac, ampak primeren za takšen koncert, kjer mora vladati malo bolj intimna atmosfera. :)
Pa kako lepo združijo pesmi Daneta Zajca in Kocbecka, ter harmoniko. Čudovito. :love:

Janez Škof je legenda, 4 krat smo jih priklicali nazaj na oder. Na žalost imajo malo repetoarja, samo za eno uro. In ko so 3 prišli na oder je Škof
rekel, da nimajo več komadov, ampak da lahko še enkrat odigrajo cel repertoar, edino da moramo kupit še eno vstopnico. :D

Vstopnina je bila 8 evrov. Nujna rezervacija.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1882 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 November 2012 - 01:57 PM

Nouvelle Vague v LJ
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1883 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 13 November 2012 - 08:24 AM

Posted ImageBolje en dan Juga kot tale tuga!Posted Image

Posted ImageŠe pomnite tovariši?Posted Image

Se še spomnite partizanskih rutic, Viki kreme, Titove zaprisege ali morda Zdenka sirčkov?
Se spomnite starih časov?
Jih pogrešate in ste jih pripravljeni obuditi za en večer ali dva?

Ste pripravljeni na ROCK PARTYZANE?!

ROXLY BAR - LJUBLJANA

29. & 30. 11. 2012

Posted Image

Potem si na koledarčku označite dan: četrtek, 29. november (nenaključno je to tudi nekdanji Dan republike), pridite v klub Roxly v Ljubljano in doživite YU spektakel, ki ga za vas skupaj s skupino Rock partyzani ter specialnimi gosti pripravlja Aleš Klinar. In če 29-ga ne utegnete, boste imeli še eno priložnost, saj se bo zgodba edinstvenega YU spektakla s posebnimi gosti ponovila še dan kasneje (30.11).

Posted Image

Pristna jugoslovanska zabava ne bo le glasbeni koncert; bo druženje ljudi, ki jih na takratno obdobje vežejo lepi spomini. Bo zabava za vse, ki so včasih nosili rdečo rutico in zajtrkovali Viki kremo. In za vse, ki se takrat še niso niti rodili.

DVA DNEVA NOSTALGIJE. DVA DNEVA DOBRE GLASBE.
DVA DNEVA ZA ŽE POZABLJENE GLASBENE IN KULINARIČNE MENIJE!

ROCK PARTYZANI bodo namreč zakrivili, da boste za dva dni pozabili, v katerem obdobju živite, pozabili boste na recesijo in na aktualne družbene probleme… Z glasbo in gurmanskimi priboljški se boste preslikali v obdobje, ko je bilo še vse drugače. Kako drugače? »Boljše«, z eno besedo odgovarjajo glasbeniki in obljubljajo, da bo koncert spomin in opomin na takratne čase, ki se jih bo večina z veseljem spominjala; manjšina pa si želela, da bi jih tudi sama doživela.

ROCK PARTYZANI ob 120. obletnici rojstva Josipa Broza Tita predstavljajo koncertno izvedbo znane Springsteenove skladbe, ki so jo naslovili RODJEN U JUGOSLAVIJI.

Posted Image»Pesem je namenjena vsem, ki so se rodili v Jugoslaviji

in jih na to obdobje vežejo lepi spomini.« Posted Image

Prenos pesmi: ROCK PARTYZANI – RODJEN U JUGOSLAVIJI (kLik)
Videospot: RODJEN U JUGOSLAVIJI(kLik)

Aleš Klinar skupaj z ekipo predstavlja najnovejšo skladbo, posvečeno nekdanjemu obdobju. Z njo pa Rock Partyzani začenjajo veliko turnejo po slovenskih krajih, pa tudi po krajih na območju nekdanje Jugoslavije. Sicer je ta skladba hkrati tudi naslovna pesem novega projekta in koncertne turneje BORN IN YU, ki jo bo skupina Rock Partyzani izvajala po vseh republikah naše nekdanje skupne države. Novi projekt Born in Yu pa bodo seveda predstavljali tudi po slovenskih krajih, vabijo vas že na prvi odmevni koncert 29. novembra v ljubljanskem klubu Roxly, 30. pa se prav tako obeta ponovitev spektakla.

Posted ImageSmrt fašizmu – svoboda narodu.Posted Image
Za domovino - Z ROCK PARTYZANI NAPREJ!
PREDPRODAJA VSTOPNIC
Cena: 5 €
Roxly bar Ljubljana (vsak delovnik) /Mala ulica 5

URADNA SPLETNA STRAN
www.rockpartyzani.com

FACEBOOK

www.facebook/rockpartyzani

• 0

#1884 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 November 2012 - 08:27 AM

:thumbup: To je od mojega šefa. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#1885 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 November 2012 - 08:17 PM

RAMMSTEIN Stožice 30.4.2013

FUCK YEAH!!!! :w00t2:
  • 0

#1886 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 13 November 2012 - 08:48 PM

:woot: :woot: :woot: :woot: I'm so fucking there!!!!!!!
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1887 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 14 November 2012 - 12:46 AM

:yes:

Ampak ne vem, če je 100 % potrjeno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1888 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 November 2012 - 08:23 AM

Baje, da se plakati že tiskajo. :)

Ampak počakajmo. :)
  • 0

#1889 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 November 2012 - 11:56 AM

Videla danes plakat, uradno je. :)

Karte: http://www.eventim.s...erformance.html
  • 0

#1890 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 November 2012 - 08:15 PM

Znani datumi za Robbie Williams tour 2013!! :woot:

Kam gremo, Milano ali Dunaj? :w00t2:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1891 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 26 November 2012 - 08:25 PM

Zürich, če že. :D
  • 0

#1892 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 November 2012 - 08:33 PM

:w00t2: OMG!!!!!

http://concertful.co...er/munich_48463
  • 0

After all this time?

Always.

#1893 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 28 November 2012 - 11:48 AM

Znani datumi za Robbie Williams tour 2013!! :woot:

Kam gremo, Milano ali Dunaj? :w00t2:

Predprodaja se začne jutri. Če bo tako, kot nazadnje, bo razprodano v trenutku. Sem pisala na koncerti.net, če bodo imeli aranžmaje in mi je Košmerl odpisal: Seveda bomo šli! :lol:
Bom šla kar z njimi, kamorkoli že.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1894 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 28 November 2012 - 12:20 PM

Videla danes plakat, uradno je. :)

Karte: http://www.eventim.s...erformance.html

Kul. Edino drago je ful, pričakovano. A je kje kakšna legenda, kje je zeleni ring in kje rdeča tribuna? Meni je sicer na koncertih malo brezvezno biti na tribunah.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1895 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 November 2012 - 12:21 PM

Pojma nimam. Mogoče pa ni slaba ideja bit tokrat na tribuni, se bo boljše videlo, ker imajo šov, pirotehnika, itd.
  • 0

#1896 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 28 November 2012 - 12:24 PM

jaz sem bila v Budimpešti na tribuni in mi je bilo res SUPER! Res da ni takšnega stika z množico, ampak meni se preprosto ne da gužvat in pazit, kdo mi bo stopil na nogo itd. Plus, da sem bolj pri majhnih in bi težko kaj videla. Tako pa sem imela čudovit razgled na vse :D
  • 0

#1897 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 November 2012 - 12:25 PM

Ja, jaz sem bila na Depeche Mode spodaj, nisem videla NIČ!!!! Tako da tribuna včasih ni slaba ideja.
  • 0

#1898 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 28 November 2012 - 12:45 PM

Ja, za razgled je boljša tribuna. Sicer pa meni na koncertih bolj paše biti nekje spodaj na ravnem, ker lahko skačeš itd. :D Od takih velikih koncertov v dvoranah sem bila edino na Metallici na Dunaju in sem bila spodaj, ampak sem vse videla in sem bila bolj spreda, pa tudi pritlikava nisem. Za Motorheade imam tudi karto za parter. Če si nekje zelo daleč od odra je pa res brezveze. Mogoče ta rdeča tribuna tudi ni slaba navsezadnje, če je pogled direkt na oder seveda. 35 € se mi ne zdi toliko, kar je čez 40 pa mi je že precej. Ampak saj je na srečo še kar nekaj mesecev časa, bomo videli, kako bo z denarjem. :)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1899 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 November 2012 - 12:58 PM

Z mano pa noben noče na Robbija, sama pa ne vem če bi šla.. :cry:
Ful si želim, no, bomo videli.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1900 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 November 2012 - 02:22 PM

Jaz sem bila na U2 na parterju, pa nikoli več na večjih koncenrtih.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users