Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1881 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 10 June 2015 - 09:28 AM

Začela sem gledat Mistresses

Sicer sem komaj pogledala 6 delov, ampak zapleti so že zdaj zelo "telenovelovski" :evilgrin: Taka popoldanska razbibriga, če ujamem.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1882 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 11 June 2015 - 09:33 AM

Mene niti slučajno ne prime, da bi redno gledala Devious Maids. Včasih malo pogledam, če ravno ujamem. Mi pa niti slučajno ni nič posebnega ta serija. Se mi zdi, kot da hočejo ponavljati za Razočaranimi gospodinjami.

Včeraj sem pogledala prva dva dela The killing. Že prvi del me je čisto potegnil noter. Zaenkrat mi je zelo všeč, komaj čakam nadaljevanje. :) Tudi glavna junakinja mi je všeč, mi ni moteča.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1883 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 June 2015 - 05:51 PM

Mene niti slučajno ne prime, da bi redno gledala Devious Maids. Včasih malo pogledam, če ravno ujamem. Mi pa niti slučajno ni nič posebnega ta serija. Se mi zdi, kot da hočejo ponavljati za Razočaranimi gospodinjami.

Take serije so dobre ravno za dat možgane na pašo in se sprostit. Ta je ena boljših za ta namen. Še vedno pa to niso tako glupe serije, kot npr. Gossip Girl, telenovele ipd. Pri takih ti nemara zraven možgani odmirajo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1884 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2015 - 06:00 PM

Se strinjam! DM FTW!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1885 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 15 June 2015 - 11:36 PM

Ja, se tudi jaz strinjam. Naložim si in pogledam do konca le tiste serije, ki so mi res všeč. Take, kot so Devious maids, pa so mi tako za mimogrede pogledat, kot si rekla, bolj za sprostitev, zato jih pogledam le, ko slučajno naletim na TV. Glede Gossip girl se pa tudi strinjam. Parkrat sem malo pogledala kakšen del in mi je bilo čudno, zakaj je serija tako priljubljena.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1886 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 16 June 2015 - 06:42 AM

Jaz GG ne morem več gledat, pa sem bila OBSEDENA z njimi. Ampak pri 17ih mi je to še sedlo, zdaj sem pa prerasla očitno. :D

• 0

After all this time?

Always.

#1887 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2015 - 09:54 AM

Začela sem gledati X Files. Ne morem verjeti, da se je serija začela pred 22imi leti.

Mulder in Scully sta ful smešna. :D

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1888 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 June 2015 - 10:01 AM

Midva jih tudi ravno gledava od začetka. Sva se močno režala epizodi z računalnikom. :D

Mulder je seksi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1889 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2015 - 10:14 AM

epizodi z računalnikom. :D

Mulder je seksi.

Jaaa, jaz tudi.

Hm ... meni je trenutno res zelo smešen. :D

• 0

#1890 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 17 July 2015 - 11:32 AM

• 0

#1891 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 17 July 2015 - 03:45 PM

Jebeš True Detective, Mr. Robot is the thing!  :w00t2: 

KFnBWON.jpg

4 deli so zunaj, midva sva pogledala 2.

• 0

― V. Van Gogh

#1892 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 July 2015 - 10:17 PM

^Em, Jina, a je tko od prve četrtine prvega dela dalje ultimate fail, ko naenkrat vsi govorijo o Evil Corp, namesto o E Corp in Evil Corp piše tudi na koncu na vseh ekranih, ki prenašajo??

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1893 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 July 2015 - 12:01 AM

Saj to je namenoma tako, ker gledamo iz njegove perspektive. Takoj zatem, ko razlozi, zakaj sovrazi to firmo, se povsod pojavla ime Evil Corp.
  • 0

― V. Van Gogh

#1894 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 August 2015 - 09:52 PM

Jaz pa sem si prvič v življenju zloadala nanizanko :D... Sem kar pri Razočaranih gospodinjah, pri drugi sezoni, ki pa mi je žal že slabša kot prva :/.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1895 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 August 2015 - 12:02 PM

UnREAL - zakulisje snemanja resničnostnega šova s spletkami in manipulativnimi osebki. Zelo všečno. 

ipad-featureLarge-UnReal-1472x808.jpg

• 0

#1896 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 20 August 2015 - 11:52 AM

http://www.imdb.com/...78/?ref_=rvi_tt

Sem začela gledat, ampak mi ni tako zelo všeč. Malo preveč zamorjeno.

Ma sem pa fan Ryana Phillippe :P

• 0

#1897 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 20 August 2015 - 02:06 PM

The Astronaut Wives club

MV5BMjcyMDE3NjIyMF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDkz

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1898 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 17 September 2015 - 10:57 PM

Best TV Shows Ever: Top 100 Television Programs

• 0

#1899 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 22 September 2015 - 09:40 PM

Anouk, okuzila si me z The Good Wife. :P Sicer sem sele na polovici 1. sezone, ampak mi je ful vsec. Sem pogresala kaksno odvetnisko serijo, zdaj ko je Suits na pavzi. Skoda, da se se oblacijo ne tako dobro, kot tam. :D

Poleg tega gledam se Extant, ki mi je fenomenalna.
  • 0

― V. Van Gogh

#1900 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 23 September 2015 - 07:33 AM

:D Meni so boljsi kot Suits, pa Alicia je dostikrat fajn napravljena :) Je pa ena tistih serij, ki so iz sezone v sezono boljse - kako razvijajo karakterje, napletajo zgodbo, izbor glasbe in "posebnih" karakterjev ...

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users