Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 24 January 2010 - 08:40 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 January 2010 - 08:42 PM
Posted 24 January 2010 - 08:45 PM

Posted 27 January 2010 - 12:56 AM
Posted 27 January 2010 - 02:49 AM
^^ Ne verjamem, preprosto ne verjamem. ˘-˘

Biceps prtisne na prsno -> prsna je stisnjena in polozaj je neudoben -> piket je zalosten. Mislim da slika nedvoumno pokaže to. Hvala. To bo to, za danes. Slikanje me ful utrudi.
Si si pa lepe joškice narisal...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 January 2010 - 10:14 AM
Se 4 ali 5 kil.
Na zivce mi gredo butli ki parkirajo na kolesarskih poteh
Enkrat se s kolesom peljem po rožni, tam pod rožnikom in en trotl je mel sparkirano avojo mašino na kolesarski. Jst vsa razp* stopimn dol in mu grem dvignit brisalce /pa tega nikol prej ali after nisem naredila/ in lih v tistmu momentu pride tip in se začne dret na mene kaj se jst grem. Kaj se ti greš, bizgec neuumni, a te bo ubilo, če boš šel tistih 100 mestrov peš, debelajs len. Rekla sem samo sorry dude, se tu ne parkira, ker se mimam kam umaknit, ker je zraven pač prometna cesta. Me je blo mal strah, ker je bil res H U G E

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 January 2010 - 10:29 AM
Jaz sem živec in se verjetno ne bi umaknil, ampak nisem ravno najmanjši. Ker mi tako dvignejo pritisk da bom en dan namontiral kovinske špice na rob balance in začel drsati po vratih avtov ki parkirajo na kolesarki. Na Miklošičevo je nočna mora. Potem se pa moram umikati na cesto, avti pa direkt proti tebi vozijo.
Posted 27 January 2010 - 10:53 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 27 January 2010 - 05:18 PM

-na živce mi grejo smučarji, ki stojijo v vrsti za tabo in ti veselo hodijo po smučkah, po možnosti še s kakšnimi sulicami, ki jih itak ni škoda in jim je vseen ane. Potem pa mogoče še kdaj palco zabijejo v tvojo smučko, ker sneg sfalijo. Naslednič bom enmu palco na glavi zlomila, k se to zgodi, res.
-skupine (ponavadi otrok), ki se učijo smučat in jih učitelj vodi z eeeeene strani na druuugo in ta kačica tko potuje da zavzame celotno dolžino smučišča in jih niti prehitet ne moreš. Potem ko pa končno pičiš mimo pa un učitelj gleda k da sem mu mtko ubila. Oprosti, ker nočem vozit pluga za vami no. Pa ponavadi to delajo po najboljših progah, kjer je že tko dost ljudi. Pejte se učit na une modre proge k so temu namenjene no.
-ljudi, ki čist nezavedno mal lebdijo na smučišču in tavajo okrog, k da sploh ne vejo kaj delajo. Vmes seveda parkrat čist nenačrtovano spremenijo smer, in zapelejo pred tebe
- še rajš mam, če se to zgodi glih na prehodu s hriba na ravnino. Ko morš vzet veliko hitrost, da potem ne rabiš štanfat. In potem se kar od nekje en kreten pojavi pa ustavi sred proge in butasto gleda okrog. In se morš ustavt in potem jebi ježa.
Jezijo me

After all this time?
Always.
Posted 27 January 2010 - 06:00 PM
Uf zdele jih mam ene par na zalogi

-na živce mi grejo smučarji, ki stojijo v vrsti za tabo in ti veselo hodijo po smučkah, po možnosti še s kakšnimi sulicami, ki jih itak ni škoda in jim je vseen ane.

Posted 27 January 2010 - 06:59 PM
Uf zdele jih mam ene par na zalogi

-na živce mi grejo smučarji, ki stojijo v vrsti za tabo in ti veselo hodijo po smučkah, po možnosti še s kakšnimi sulicami, ki jih itak ni škoda in jim je vseen ane. Potem pa mogoče še kdaj palco zabijejo v tvojo smučko, ker sneg sfalijo. Naslednič bom enmu palco na glavi zlomila, k se to zgodi, res.
-skupine (ponavadi otrok), ki se učijo smučat in jih učitelj vodi z eeeeene strani na druuugo in ta kačica tko potuje da zavzame celotno dolžino smučišča in jih niti prehitet ne moreš. Potem ko pa končno pičiš mimo pa un učitelj gleda k da sem mu mtko ubila. Oprosti, ker nočem vozit pluga za vami no. Pa ponavadi to delajo po najboljših progah, kjer je že tko dost ljudi. Pejte se učit na une modre proge k so temu namenjene no.
-ljudi, ki čist nezavedno mal lebdijo na smučišču in tavajo okrog, k da sploh ne vejo kaj delajo. Vmes seveda parkrat čist nenačrtovano spremenijo smer, in zapelejo pred tebe
- še rajš mam, če se to zgodi glih na prehodu s hriba na ravnino. Ko morš vzet veliko hitrost, da potem ne rabiš štanfat. In potem se kar od nekje en kreten pojavi pa ustavi sred proge in butasto gleda okrog. In se morš ustavt in potem jebi ježa.
Jezijo me

Z vsem se popolnoma strinjam!!!
Posted 27 January 2010 - 09:02 PM

After all this time?
Always.
Posted 27 January 2010 - 09:04 PM

Posted 27 January 2010 - 09:10 PM

After all this time?
Always.
Posted 27 January 2010 - 09:27 PM
Pa še ena stvar- avstrijska televizija. O. Moj. Bog. Ljudje sinhronizirajo V S E!!! Tuki mamo 18 programov, in edini, na katerem slišiš angleščino je Viva, pa še tam majo komadi podnpise. Svašta res. Razočarane gospodinje, Simpsonovi, Family guy, miljoon stvari za gledat, ampak vse sinhroniziran. Ne razumem tega spljoh

Pa sej to ne samo Avstrijci. Italjiani tudi

Posted 27 January 2010 - 09:33 PM

After all this time?
Always.
Posted 27 January 2010 - 09:36 PM
Pablo Picasso
Posted 27 January 2010 - 09:42 PM
ko sem bla na Poljskem tam gledaš tuj film,nadaljevanko in VSE govori en moški(tudi za žensko,ženski glas) vse en tip

tako je vsaj blo pred 9 leti, zdaj ne vem če je še tak
Posted 27 January 2010 - 09:45 PM

After all this time?
Always.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users