Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#18941 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 January 2012 - 08:35 PM

Še ne vejo ali bom samo jaz, ali bova dve predavateljici. Jutri grem tja, da se zmenimo vse, bo boljše v živo. Nisem pa še ničesar podpisala, tako da bom videla na licu mesta kaj in kako. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#18942 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 January 2012 - 08:46 PM

Poročaj! Lahko na zs/sms ali naslednjič, ko boš zmenjena za pivo, a pač ne boš šla, ker se dobiš z nami. laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#18943 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 January 2012 - 10:18 PM

laugh.gif

Bom videla, kako se bo razpletlo. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#18944 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 January 2012 - 03:08 PM

Vsi mi gredo na živce, tečna sem, osamljena sem, smilim se sama sebi, nimam motivacije za nič, še v knjižnico in trgovino se mi ne da it, čeprav mi je dosadno bit v totem stanovanju. Po mojem bom kar pozabila govorit, če bo šlo tako naprej. Rada bi šla na Ptuj, po drugi strani pa mi gredo na živce. Spet sem zapadla v eno manjše depresivno obdobje, ko bi se najrajši vsedla v avto in v sekundi odpeljala nazaj. Preveč je teh obdobij tukaj.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#18945 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 26 January 2012 - 04:57 PM

^^

Po mojih izkusnjah zelo pomaga, ce se prisilis in zbrcas ven, kamorkoli ze. Drugace gre samo navzdol. Jaz sem trenutno v PMS obdobju, mali je boln, usodna kombinacija, ze tako sem tecna potem pa se nobenega miru, ne podnevi, ne ponoci. Vceraj sem se odvlekla do trgovine, srecala par znancev in neznancev, malo poklepetala, je bilo takoj bolje. Dolgorocna resitev to sicer ni, je pa vsaj toliko, da se malo privleces nad vodo. :|

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#18946 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46016 posts

Posted 26 January 2012 - 06:05 PM

sade, če te kaj tolaži, popolnoma vem kako se počutiš. console.gif Sama trenutno čakam, da me spet "zadane" to obdobje.

• 0

#18947 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 January 2012 - 06:48 PM

Končno sem prišla do rezultatov 2. kolokvija pri enem predmetu, ki ga delam za naslednje leto in izvedela, da mi je zaključila 8! biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#18948 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 28 January 2012 - 04:21 PM

Ena izmed najljubših lastnostih mojega fanta mi je ta, da obožuje z mano hodit po trgovinah. laugh.gif Včeraj je bil zunaj in ima največjega mačka, pa ga zdajle kličem, če bi šel z mano malo do CityParka in pravi da jaaaa, da bi fuuul šel. Me pobere čez 15min. laugh.gif

Odjavila se bom od ponedeljkovega izpita. ph34r.gif wallbash.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#18949 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 January 2012 - 04:27 PM

Samo žrem danes.
  • 0

#18950 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 January 2012 - 08:00 PM

Že dve uri lahko nemoteno opazujem punco, kakšnih 14, 15 let ima, ki se je z družino pred dobrim tednom vselila v blok nasproti mojega.

Punca ima prižgane luči, notebook obrnjen proti oknu, in seveda nobenih rolet, žaluzij ali zaves. Vidi se jo tako dobro, da lahko razločim celo, katero stran na netu trenutno gleda. rolleyes.gif

Saj ne, da bi jo nalašč gledala, ampak vsake toliko, ko pogledam skozi okno, vidim, kaj počne. AJEBES.jpg

Prejle je na steno lepila plakate in strani iz revij, potem se je slekla do spodnjega perila in se očitno pogovarjala z osebami iz plakatov. Potem je divje plesala in se spet oblekla, se po skypu pogovarjala z nekim tipom, slekla majico, dvignila modrc in mu pokazala joške. wacko.gif

Ne razumem, kako da ne pomisli, da jo lahko kdo opazuje. ermm.gif
Na srečo nisem kak perverznež, ampak v našem bloku bi se tudi takšni našli...

Jaz sem ravno zato prav obsedena z zapiranjem žaluzij in rolet, takoj ko je zunaj temnejše kot notri, jih zaprem.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#18951 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 29 January 2012 - 12:48 PM

laugh.gif
  • 0

#18952 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 30 January 2012 - 01:17 AM

laugh.gif
  • 0

#18953 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 January 2012 - 01:19 AM

QUOTE(Immortelle @ 28. 1. 2012 - 20:00) View Post

Punca ima prižgane luči, notebook obrnjen proti oknu, in seveda nobenih rolet, žaluzij ali zaves. Vidi se jo tako dobro, da lahko razločim celo, katero stran na netu trenutno gleda. rolleyes.gif

laugh.gif

V filmu bi zdaj ona srfala po Čudoviti, videla kaj si napisala, se obrnila, zagledala tebe (=serijski morilec), nato kader nate, tema - TO BE CONTINUED. laugh.gif

• 0

#18954 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 30 January 2012 - 01:31 AM

QUOTE(Immortelle @ 28. 1. 2012 - 20:00) View Post

Prejle je na steno lepila plakate in strani iz revij, potem se je slekla do spodnjega perila in se očitno pogovarjala z osebami iz plakatov. Potem je divje plesala in se spet oblekla, se po skypu pogovarjala z nekim tipom, slekla majico, dvignila modrc in mu pokazala joške. wacko.gif

laugh.gif lol1.gif

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#18955 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 30 January 2012 - 01:56 AM

Kinky lol1.gif thumbup.gif
  • 0

#18956 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 30 January 2012 - 08:20 AM

lol1.gif lol1.gif @ obe laugh.gif
  • 0

#18957 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 January 2012 - 08:48 AM

thumbup.gif
Pri nas je ful zoprno, ker so steklene šipe čez celo steno in če imam ponoči ugasnjeno luč, sosed pa prižgano, lahko vidim vse h njemu not /in obratno). down.gif Sicer imamo neke senčnike, ampak to ni nič, rabila bi žaluzije, da mi res ne more noben gledat not.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#18958 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 30 January 2012 - 12:52 PM

AAAAAAAAAAAA jaz sem največji zmazek na svetu, dobila sem feed-back za eno službo, pa še iz moje stroke je, ampak v moji zmedenosti, se nisem mogla izjasnit, ker gre za poln delovni čas, po drugi strani, moram biti pa nujno vsaj 2 dni na faksu....ko sem sem odložila slušalko, in začela seštevati €, me je kap, in bi se s kladivom po glavi.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#18959 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 30 January 2012 - 01:02 PM

Pa ne moreš nazaj poklicat in razložit?
  • 0

#18960 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 30 January 2012 - 01:15 PM

Saj sem povedala, da težko rečem, ampak na nekaj predavanj bi mogla hodit, (ker drugače ne moreš lepe ocene dobit), v bistvo sem vse v pogojnikih govorila, saj sem se zdaj pomirila, mi ne pomaga služba 2 leti nič, če nimam dobrega povprečja smile.gif Pa še rekel je da si me bo zapisal, in bo računal name po maju...seveda je to utopično, da do takrat ne bi nič našel.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users