vprašanja (zanima me, ...)
Posted 24 August 2010 - 06:58 PM
Kje prodajajo PONS pripomočke za učenje jezikov? Imajo kje v BTCju ali na Viču?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 August 2010 - 07:01 PM
Posted 24 August 2010 - 07:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 August 2010 - 07:17 PM
vuelvo a vos,
Posted 24 August 2010 - 07:21 PM
Posted 24 August 2010 - 07:33 PM
Ali tega, ki je isti kot spodnja, samo da ima boljši fotoaparat in je dejansko ceneje, je pa smotane oblike in zaslon mi je mali

ali pa

oziroma

Ki sta skoraj identična, pa oba imata samo 3.2mp.
Muahhhh
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 August 2010 - 07:37 PM
Posted 24 August 2010 - 07:45 PM
Fotoaparat je sicer OK, sam moj prejšnji je imel 3.2 res pa je, da je imel eno boljšo lečo in oznako Cyber Shot in so ble fotke res fantastične
Posted 24 August 2010 - 07:52 PM
vuelvo a vos,
Posted 24 August 2010 - 07:56 PM
Načeloma velik zaslon že sam po sebi žre veliko energije.
Sam on SE ma ful mali zaslon.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 August 2010 - 07:57 PM
Saj razumem, da hočeš najboljše zase in svoj denar, ampak... Velik mobitelov je "najboljših", ni samo en res najbolj top nad vsemi.
vuelvo a vos,
Posted 24 August 2010 - 08:16 PM
Posted 24 August 2010 - 08:39 PM
Posted 24 August 2010 - 08:48 PM
Posted 24 August 2010 - 09:05 PM
Ne. :s Ampak saj imaš fotiča?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 August 2010 - 09:15 PM
FF PUNCE
Kako je s prošnjami za opravljanje izpitov za višji letnik? Se to še da?
Situacija:
Ponavljaš/pavziraš letnik, a ti manjkata recimo samo dva izpita. Prej se je dalo tekom leta, ko nisi bil sprejet v višji letnik, še opravljat izpite zanj. Si hodil na predavanja (po dogovoru s profesorji) in delal izpite iz njih. Tako, da si jih imel po rednem vpisu v višji letnik (recimo, da si popucal grehe iz preteklosti), pač tisto leto malo manj.
Me zanima, če so kakšne omejitve, koliko izpitov ti lahko manjka in kje je ta prošnja (na VISu je ne najdem, niti ni omenjana na spletni strani FF). Oz. če se prav spomnil, to nikdar ni bila uradna prošnja, ampak si jo napisal sam... Samo nisem ziher.
Anyone?
vuelvo a vos,
Posted 24 August 2010 - 09:22 PM
Ne. :s Ampak saj imaš fotiča?
Imam, samo je prevelik, da bi ga povsod vlačila s sabo+škoda mi ga je. Pa imela sem že 5mp fotkič na mobiju pa so res lepe slike lahko, tudi za razvit. Pa sej v bistvu ma pobič en čist fajn takeaway cannon fotkič, je mali sam je kul mrcina, fajn slike dela, sam z mobijem lahko res svašta posnameš in men je to kr pomembno, 2mp odpade, na žalost s tem tud ta fajna tipkovnica :/
Več € pa niti pod razno ne riskiram ker so mi prejšnjega spizdili in je bilo preveč boleče, da se mi še kdaj kaj takega ponovi.
Ful hvala za odgovore babe, moje upanje, da čez 1 mesec pride v ponudbo en 5mp wlan 3g querty mobič še ostaja. Pa stajliš pa pocen.
Posted 24 August 2010 - 09:26 PM
Še eno vprašanje:
FF PUNCE
Kako je s prošnjami za opravljanje izpitov za višji letnik? Se to še da?
Situacija:
Ponavljaš/pavziraš letnik, a ti manjkata recimo samo dva izpita. Prej se je dalo tekom leta, ko nisi bil sprejet v višji letnik, še opravljat izpite zanj. Si hodil na predavanja (po dogovoru s profesorji) in delal izpite iz njih. Tako, da si jih imel po rednem vpisu v višji letnik (recimo, da si popucal grehe iz preteklosti), pač tisto leto malo manj.
Me zanima, če so kakšne omejitve, koliko izpitov ti lahko manjka in kje je ta prošnja (na VISu je ne najdem, niti ni omenjana na spletni strani FF). Oz. če se prav spomnil, to nikdar ni bila uradna prošnja, ampak si jo napisal sam... Samo nisem ziher.
Anyone?
Jaz vem samo za angleščino žal - od letos naprej ne več, ni šans. Sošolki je manjkal samo en izpit na DRUGI smeri, in ni smela opravljat popolnoma nič vnaprej.
Ne vem pa, če je to samo na anglistiki al je to povsod. Predlagam, da zbereš ves pogum in potrpežljivost, kar ju premoreš, in poskusiš vprašat v kakšnem referatu.
Ni pa bila, kolkor vem, to nikoli prošnja, ampak bolj dobra volja profesorjev in oddelka.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 August 2010 - 09:30 PM
Prav skurcali so cel program no. hmmm, bom pač pisala posameznim profesorjem, drugega ni.
vuelvo a vos,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users