Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#18821 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 August 2010 - 05:06 PM

QUOTE(Kinky @ 19. 8. 2010 - 11:57) View Post

Daj si čez črn lak. laugh.gif laugh.gif oops.gif

laugh.gif twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#18822 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 August 2010 - 08:30 PM

QUOTE(Sarah @ 19. 8. 2010 - 13:27) View Post

Ne, zadnje čase res nisem ker se mi ni dalo. Bom probala limono.

Pa sej a ni tako da rumeni madeži nastanejo zaradi tega ker noht pač ne diha?

Pravijo, da je nastanejo rumeni madeži zaradi samega obarvanega laka. Ni nujno, da je to samo od rdečih/modrih... odtenkov, ampak tudi od svetlejših. To sem jaz slišala.
  • 0

#18823 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2010 - 08:40 PM

QUOTE(Braunkopf @ 19. 8. 2010 - 17:50) View Post

Mi lahko predlagate kako dobro jezikovno šolo? To leto bi rada šla na en tečaj.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#18824 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30629 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 August 2010 - 09:38 AM

Odvisno, kateri jezik, verjetno. Sicer sem že od precej ljudi slišala pohvale za Verbo, samo je baje precej draga. Ali pa se probi na FF uturit na kak lektorat ... hmm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#18825 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 August 2010 - 01:16 PM

Lektorati so ful preveč natlačeni, pa niso preveč zahtevni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#18826 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 21 August 2010 - 10:22 AM

Kje v Lj se dobi dober mojito za razumno ceno?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#18827 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2010 - 10:34 AM

Kaj je zate razumna cena? XD
In ne pozabi, v 90% kvaliteta stane. ;p

Meni imajo brez konkurence najboljše koktejle (vključno z M) v Penasu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#18828 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 21 August 2010 - 11:02 AM

Mene pa zanima, če poznate katero stran na internetu (lahko tudi knjiga) in jo priporočate, če želiš več izvedeti o zdravi prehrani. Vem, da jih obstaja veliko, če vtipkaš v Google, samo rada bi kakšno, za katero obstaja največja verjetnost, da ima točne podatke. Saj jih je kar nekaj takšnih, ki so napisane na podlagi lastnih mnenj oz. trenutnih situacij. Tako kot je bil par let nazaj paradižnik proglašen za morebitnega povzročevalca rakastih celic, potem je pa veliko člankov, ki trdijo kako zdrav je paradižnik.
Tako da če veste za kakšno stran, katere podatki skoraj sigurno držijo, na splošno o metabolizmu, prehrani, kaj naše telo potrebuje, ipd. se priporočam smile.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#18829 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2010 - 11:14 AM

QUOTE(Hevea @ 21. 8. 2010 - 11:22) View Post

Kje v Lj se dobi dober mojito za razumno ceno?

Cantina Mexicana

Joe Penas je beden, res ne morem pozabiti, da me enkrat niso hoteli postreči ob 9h zvečer, niti enih pofu**** tortilja čipsov nisem mogla dobiti, in isti večer je prijateljica tam dala 200 evrov za pijačo. Toliko o odnosu.

( down.gif ) x milijon

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#18830 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2010 - 11:22 AM

Mene vedno znova čudijo slabe izkušnje v Penasu (ne pravim, da jim ne verjamem, ampak me pa čudijo), kajti
jaz sem tam bila kar reden gost in NIKOLI nisem imela slabih izkušenj, pa nisem glih med najbolj nezahtevnimi
gosti. Velikokrat je kateri kelnar bil tako ustrežljiv, da sem mu še dala napitnino (pa sem proti napitninam).

Sem pa npr. precej manj zadovoljna s Cantino M., ne rečem, da je slaba, sem bila tudi večkrat tam, ampak
hrana mi ni glih najbolj okusna, kelnarji so levi in koktejli vsaj en razred manj kvalitetni, kot v Penasu.
V mestu je še na nivoju, v Supernovi je pa porazna.
Je pa res, da so v CM močna točka njihovi sticky fingers, katerih v P nimajo, a mi imajo mega koktejle.
Hmmm ... dileme, dileme. XD

• 0

#18831 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 August 2010 - 11:29 AM

Fluffy, meni je hrana v Penasu SUPER, pred tem 'incidentom' LOL, sem bila tudi jaz tam dokaj redna gostja, in je bilo vse super. Ampak s tem so se mi pa tako zelo zamerili, da se od takrat (zgodilo se je pred 2 leti) še nisem vrnila, in se tudi ne nameravam. Pač res se mi je zdelo brez veze, lačna sem bila, in sem si zaželela hrane, pa čeprav samo pogret načos čez tortilja čips. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#18832 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 21 August 2010 - 12:06 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 8. 2010 - 11:34) View Post

In ne pozabi, v 90% kvaliteta stane. ;p

Ne rečem, da v splošnem to ni res, ampak da človek zajebe mojito mora biti že res kreten, ker tistih pet sestavin skupaj dat ... biggrin.gif
Na določenih lokacijah imajo kdaj "dva za ceno enega" za coctaile, Pr' Skelet je to morda celo stalno. Tako zna biti znatna razlika, kje se jih lotiš. smile.gif

Si bom pa jaz danes kupil dva grmička mete, pa bacardi ...

Sedaj pa glavna dilema za delanje mojita doma - kje bi staknil neškropljeno limeto?? Ni mi do tega, da bi na redni bazi konzumiral pijačo, kjer so namočene škropljene lupine. hmm.gif
  • 0

#18833 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2010 - 12:11 PM

Kinky, ja, štekam, če bi se meni to zgodilo, me tudi tam ne bi videli več...

Sajk, lahko sta magari zgolj dve sestavini, pa se da zajebati. XD
V glavnem ... itak da niso kar vsi Mojitoji dobri. No, kakor komu.
V Skeleta me pa na koktejl ne spraviš, tudi, če bi bili zastonj.
Bolj ogabnih in vodenih še nisem pila, da ambienta in večinske populacije tam ne omenjam.
Bio limete se po moje dajo kupiti v kakšnem boljše založenem Mercatorju ali Leclercu? Morda celo tudi
na tržnici (ugibam)?

• 0

#18834 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 21 August 2010 - 12:14 PM

Če prav pomislim - http://www.youtube.c...mp;feature=fvwp

Tu niti ne tlači limete v drugačni obliki kot sok. Tako da za tak recept je pa vsaka limeta ok. smile.gif
  • 0

#18835 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 21 August 2010 - 12:45 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 8. 2010 - 13:11) View Post

Bolj ogabnih in vodenih še nisem pila, da ambienta in večinske populacije tam ne omenjam.

Ambient je tudi meni malo mimo, zato bi kje drugje, ja. smile.gif Koktejlov pa ne morem komentirat, jih tam nisem nikoli pil.
  • 0

#18836 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 August 2010 - 01:09 PM

V Skeletu so PORAZNI koktajli. ohmy.gif wink.gif
  • 0

#18837 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 21 August 2010 - 01:27 PM

Kaj je ze tista stran, kjer lahko gledas serije?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#18838 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 August 2010 - 01:32 PM

http://megastic.com/TvShows/
  • 0

#18839 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 21 August 2010 - 01:35 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2010 - 14:09) View Post

V Skeletu so PORAZNI koktajli. ohmy.gif wink.gif

OK, will avoid. cool.gif

Sicer bom pa na dolgi rok poskrbel za dva lepa grmička mete, limeto v škropljeni verziji lahko tudi stisnem in uporabim sam sok ... potrebujem v bistvu samo še nekaj za led drobit in je to to. twisted.gif
  • 0

#18840 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 21 August 2010 - 01:44 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2010 - 15:32) View Post

Hvala hvala hvala smile.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi