Daj si čez črn lak.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 19 August 2010 - 05:06 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 August 2010 - 08:30 PM
Ne, zadnje čase res nisem ker se mi ni dalo. Bom probala limono.
Pa sej a ni tako da rumeni madeži nastanejo zaradi tega ker noht pač ne diha?
Pravijo, da je nastanejo rumeni madeži zaradi samega obarvanega laka. Ni nujno, da je to samo od rdečih/modrih... odtenkov, ampak tudi od svetlejših. To sem jaz slišala.
Posted 20 August 2010 - 09:38 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 August 2010 - 01:16 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 August 2010 - 10:22 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 August 2010 - 10:34 AM
Kaj je zate razumna cena? XD
In ne pozabi, v 90% kvaliteta stane. ;p
Meni imajo brez konkurence najboljše koktejle (vključno z M) v Penasu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 August 2010 - 11:02 AM
Tako da če veste za kakšno stran, katere podatki skoraj sigurno držijo, na splošno o metabolizmu, prehrani, kaj naše telo potrebuje, ipd. se priporočam
Ralph Waldo Emerson
Posted 21 August 2010 - 11:14 AM
Kje v Lj se dobi dober mojito za razumno ceno?
Cantina Mexicana
Joe Penas je beden, res ne morem pozabiti, da me enkrat niso hoteli postreči ob 9h zvečer, niti enih pofu**** tortilja čipsov nisem mogla dobiti, in isti večer je prijateljica tam dala 200 evrov za pijačo. Toliko o odnosu.
(
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 August 2010 - 11:22 AM
Mene vedno znova čudijo slabe izkušnje v Penasu (ne pravim, da jim ne verjamem, ampak me pa čudijo), kajti
jaz sem tam bila kar reden gost in NIKOLI nisem imela slabih izkušenj, pa nisem glih med najbolj nezahtevnimi
gosti. Velikokrat je kateri kelnar bil tako ustrežljiv, da sem mu še dala napitnino (pa sem proti napitninam).
Sem pa npr. precej manj zadovoljna s Cantino M., ne rečem, da je slaba, sem bila tudi večkrat tam, ampak
hrana mi ni glih najbolj okusna, kelnarji so levi in koktejli vsaj en razred manj kvalitetni, kot v Penasu.
V mestu je še na nivoju, v Supernovi je pa porazna.
Je pa res, da so v CM močna točka njihovi sticky fingers, katerih v P nimajo, a mi imajo mega koktejle.
Hmmm ... dileme, dileme. XD
Posted 21 August 2010 - 11:29 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 August 2010 - 12:06 PM
In ne pozabi, v 90% kvaliteta stane. ;p
Ne rečem, da v splošnem to ni res, ampak da človek zajebe mojito mora biti že res kreten, ker tistih pet sestavin skupaj dat ...
Na določenih lokacijah imajo kdaj "dva za ceno enega" za coctaile, Pr' Skelet je to morda celo stalno. Tako zna biti znatna razlika, kje se jih lotiš.
Si bom pa jaz danes kupil dva grmička mete, pa bacardi ...
Sedaj pa glavna dilema za delanje mojita doma - kje bi staknil neškropljeno limeto?? Ni mi do tega, da bi na redni bazi konzumiral pijačo, kjer so namočene škropljene lupine.
Posted 21 August 2010 - 12:11 PM
Kinky, ja, štekam, če bi se meni to zgodilo, me tudi tam ne bi videli več...
Sajk, lahko sta magari zgolj dve sestavini, pa se da zajebati. XD
V glavnem ... itak da niso kar vsi Mojitoji dobri. No, kakor komu.
V Skeleta me pa na koktejl ne spraviš, tudi, če bi bili zastonj.
Bolj ogabnih in vodenih še nisem pila, da ambienta in večinske populacije tam ne omenjam.
Bio limete se po moje dajo kupiti v kakšnem boljše založenem Mercatorju ali Leclercu? Morda celo tudi
na tržnici (ugibam)?
Posted 21 August 2010 - 12:14 PM
Tu niti ne tlači limete v drugačni obliki kot sok. Tako da za tak recept je pa vsaka limeta ok.
Posted 21 August 2010 - 01:09 PM
Posted 21 August 2010 - 01:27 PM
Posted 21 August 2010 - 01:32 PM
Posted 21 August 2010 - 01:35 PM
V Skeletu so PORAZNI koktajli.
OK, will avoid.
Sicer bom pa na dolgi rok poskrbel za dva lepa grmička mete, limeto v škropljeni verziji lahko tudi stisnem in uporabim sam sok ... potrebujem v bistvu samo še nekaj za led drobit in je to to.
Posted 21 August 2010 - 01:44 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users