Spovednica
Posted 08 December 2011 - 08:11 AM

Posted 08 December 2011 - 12:02 PM

Požrla sem celo milkino riževo čokolado

Ne da se mi učit

[Napoleon]
Posted 09 December 2011 - 09:55 AM

Komaj čakam, da grem spet na naravno barvo spomladi.
Nič se me še ni dotaknilo božično razpoloženje. Ponavadi vedno že v začetku decembra postavim smrekico.
PS Moja babca je res zakon, res jo imam rada; včeraj je prišla v LJ in mi je prinesla nogavice, nove tople copate, kivije in veliko dišečih svečk, ker ve, da jih imam rada.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 December 2011 - 11:08 AM
Kinky, zakaj se pa sama ne pobarvaš? Pa tvoja babica je zakon.
Men so pa začel na polno, nikoli v življenju še tako, poganjat mladi lasje. In imam tak debilen frfru iz teh laskov, da mi gre na bruhanje, ko ga pogledam.
Danes mam že drugi petek fraj, samo zase.

Nohte sem si spet pogrizla.

Posted 09 December 2011 - 11:22 AM
Kinky, zakaj se pa sama ne pobarvaš? Pa tvoja babica je zakon.
Nisem še nikoli, ne vem, če bi mi uspelo.

Ej, jaz imam isto full teh mladih, ogabno, sploh kadar imam lase spete nazaj (takrat si jih z gelom utrdim, da ne štrlijo naprej).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 December 2011 - 01:41 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 December 2011 - 02:35 PM

Posted 09 December 2011 - 05:44 PM
Kinky, če imaš barvo te komot kakšna kolegica pobarva ali pa se sama daj, na youtubu je ogromno videov kako se pobarvat.

Barvo imam, jutri bom poskusila . . . mogoče me bo celo fant; poročam (upam da ne o katastrofi).

Posted 09 December 2011 - 06:08 PM
Kinky, zakaj se pa sama ne pobarvaš?
Men so pa začel na polno, nikoli v življenju še tako, poganjat mladi lasje.
Danes mam že drugi petek fraj, samo zase.

Jaz sem se tudi vcasih sama barvala, sicer s prelivom, ampak saj je enako. Sedaj se ne vec, ker mi je prezamudno, grem raje k frizerki.
Aha, tudi meni raste veliko mladih las, sej super, ampak, ko imam spete lase izgleda malo neurejeno vse skupaj.

Ho ho luksuz! : ) Jaz sem se pa kar nekako navadila, da je skoz ob meni, zadnjic je sel z nama v Italijo, v Ikeo in k zobozdravniku, smo se imeli prav lepo. : ) Mi ga ni za dajati v varstvo, vsaj zaenkrat se ne. Razen P.u seveda. Pomoje delam enako kot so delali z mano, povsod sem sla zraven, ker me babica, pri kateri smo ziveli, ni hotela cuvati. Nimam pojma zakaj. Mi ni jasno, kako je moja mami dostudirala, vse v roku.

Posted 09 December 2011 - 06:12 PM
Barvo imam, jutri bom poskusila . . . mogoče me bo celo fant; poročam (upam da ne o katastrofi).

Kinky, pri temni barvi nimaš kaj za zafrknit. Najbolj nevarno je naprimer če doma prehajaš iz blond na temno ali obratno. Ti pa predvidevam, da bom samo pobarvala narastek in je to to.

Posted 09 December 2011 - 06:22 PM

Posted 10 December 2011 - 12:18 PM

Posted 12 December 2011 - 11:10 AM

Fant me spravlja ob živce; kadar je lačen, kaže na svoja usta in dela MIJAW, MIJAW, kot Simon's cat. Saj je smešno, ampak včasih prav teži.

Posted 12 December 2011 - 11:57 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2011 - 12:17 PM

Hm, naravno si blond? Ne me hecat? : )
Posted 12 December 2011 - 01:05 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 December 2011 - 03:02 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 December 2011 - 03:09 PM
Naša TASH ima meni najlepše naravne blond lase, kar sem jih videla, moram omeniti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 December 2011 - 03:22 PM

Posted 12 December 2011 - 07:20 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users