vprašanja (zanima me, ...)
Posted 18 August 2010 - 01:03 PM
Sicer pa je itak povsod odvisn od človeka, pa tud, če je ista hiša.
Men je fotr med tem k sm bla v Vietnamu šou menjat eno majco pa obleko za drugo številko.
Majco je uspel zamenjat, obleka je bla pa samo še ta, moja, ni blo sploh šanse, da karkoli menja... pa je pol obleko tam pustil in me obvestil po smsu. Men pa to ni blo kul in sm ga nazaj poslala reveža, da je šel spet tja po isto obleko.
Sicer ni blo zamenjano blago za zamenjano blago, ampak sem že sama tud tko nrdila, kar hočeš ti, pa se da =)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 August 2010 - 01:53 PM
Bom probala, pa dejansko bi kar za darilni bon vzela, ker si ne mislim nič kupovat tam trenutno. Hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 August 2010 - 03:00 PM
Kdaj ponavad pride ta nov katalog od ikee ven? konec avgusta al septembra?
Moja mami je že novega dobila na dom
Ralph Waldo Emerson
Posted 18 August 2010 - 04:17 PM
Posted 18 August 2010 - 09:23 PM
hvala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 August 2010 - 10:04 PM
Jaz sem lani hodila v 1.letnik faksa in se pol prepisala na drugi faks oz kar na drugo univerzo. In me zanima, če letos padem, moram pavzirat?
Ja, pavziraš. Lahko se pa vpišeš na kak fax, višjo šolo npr., samo zaradi statusa.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 August 2010 - 10:58 PM
Posted 19 August 2010 - 07:55 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 August 2010 - 08:00 AM
Posted 19 August 2010 - 10:55 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2010 - 10:57 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 August 2010 - 10:57 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2010 - 11:25 AM
Madeži
Rumeni madeži na nohtih lahko nastanejo zaradi nikotina ali laka za nohte. Odstranimo jih z drgnjenjem limone 2–krat dnevno.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 August 2010 - 12:27 PM
Pa sej a ni tako da rumeni madeži nastanejo zaradi tega ker noht pač ne diha?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2010 - 04:50 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users