Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1861 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 January 2008 - 05:53 PM

Hvala Špelca. smile.gif Bom vrjetno kr to vzela.
  • 0

#1862 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 January 2008 - 08:40 PM

QUOTE(laLa° @ 1. 1. 2008 - 16:08) View Post
Mene pa zanima ali Bed Head Superstar kaj zmastita lase. Pri Superstar me še zanima, če res poveča volumen.

Meni ni nič zmastil las. Naredi volumen, oz. malo "trše" kompaktne lase, sicer ni zaj nek pretiran volumen, ampak malo pa pripomore.

Aja, je kera že probala to kremo za lase za volumen Cocky ?

IPB Image

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1863 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 January 2008 - 08:42 PM

Sem ravno prišla v to temo, da bi vprašala glede te kreme Cocky. biggrin.gif
Vrjetno bom kar ta komplet vzela, samo me vseeno zanima glede te kreme... Ocenjena ni bila tako slabo. hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1864 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 January 2008 - 09:17 PM

QUOTE(eve @ 1. 1. 2008 - 16:41) View Post

Kinky, tale brunette šampon ti je všeč, ne? smile.gif A ti kaj hitreje zmasti lase?

Ne, nič hitreje, perem si jih enkrat na 5 dni, tako je bilo z ostalimi šamponi, in tako je tudi s tem. Obožujem ga pa zaradi vonja, ker tako kot ta zadeva diši....neverjetno. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1865 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 January 2008 - 09:26 PM

Meni spet nobena akcija ni všeč. Pa sej še sreča, itak nič ne rabim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1866 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 January 2008 - 12:25 PM

Meni isto.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1867 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 January 2008 - 01:52 PM

yawn.gif Kako interesantne ponudbe. Skačem do stropa. Res. Najbolj so me prepričali s tako nizkimi cenami.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1868 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 02 January 2008 - 09:24 PM

QUOTE(eve @ 1. 1. 2008 - 22:42) View Post

Sem ravno prišla v to temo, da bi vprašala glede te kreme Cocky. biggrin.gif
Vrjetno bom kar ta komplet vzela, samo me vseeno zanima glede te kreme... Ocenjena ni bila tako slabo. hmm.gif

Predvsem ful lepljiva je, čigumi pač. ermm.gif Utrdi pa sicer precej dobro, ampak naredi res trde lase.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1869 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2008 - 09:25 PM

QUOTE(URŠKA @ 2. 1. 2008 - 13:52) View Post

yawn.gif Kako interesantne ponudbe. Skačem do stropa. Res. Najbolj so me prepričali s tako nizkimi cenami.

Ditto. laugh.gif
Iz meseca v mesec so bolj bedni, res no.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1870 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4193 posts

Posted 02 January 2008 - 09:30 PM

Vsaj prišparamo kaj, sploh ker sem zdaj tak preveč zapravila za darila. Drugače pa jaz tud čakam na BG dvojček.
  • 0

#1871 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 January 2008 - 10:15 PM

QUOTE(Jinadaze @ 2. 1. 2008 - 21:24) View Post

Predvsem ful lepljiva je, čigumi pač. ermm.gif Utrdi pa sicer precej dobro, ampak naredi res trde lase.

Hvala. smile.gif Itak ne bom vzela.

Čakam, da dajo v akcijo spet thickening šampon.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1872 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 13 January 2008 - 07:17 PM

A Superstar pride k nam? Obeta. laugh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1873 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 13 January 2008 - 11:21 PM

Je že par mescev, kolkr vem. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1874 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 January 2008 - 11:58 PM

QUOTE(bellini @ 2. 1. 2008 - 21:30) View Post

Vsaj prišparamo kaj, sploh ker sem zdaj tak preveč zapravila za darila. Drugače pa jaz tud čakam na BG dvojček.

Js ga mam že par mesecev tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Mi je pa všeč zadeva - čeprav šampon ni nič kaj posebnega, razen da norooo diši laugh.gif Balzam pa je mega lasje so čist taki mehki. Pa zdi se mi da ful lepo ohranja barvo, ker js sem pobarvano rjava in nism že celo večnost barvala (si puščam naravno barvo biggrin.gif), pa so lasje take lepe barve da ne morm verjet. Ponavadi se mi je rjava barva vedno spirala na zeleno...zdej pa je taka lepa z zlatimi odtenki. Res, vsakič k si operm lase me folk sprešuje da če mam novo barvo laugh.gif laugh.gif laugh.gif

LP, Mateja
  • 0
Why so serious?

#1875 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 14 January 2008 - 09:39 AM

Tukaj berem, da vse hvalite neko kremo za lase za kravžlaste lase in si jo mislim nabaviti. Kako se tej kremi točno reče, ker nočem faliti. A je to mogoče Curls Rock Curl Amplifier? Hvala.
  • 0

#1876 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 January 2008 - 11:02 AM

IPB Image
mislim, da je to to, ja. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1877 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 14 January 2008 - 11:04 AM

Ful ti hvala, Špela. IPB Image
  • 0

#1878 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 January 2008 - 11:07 AM

NP. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1879 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 14 January 2008 - 11:13 AM

Men je frizer rekel da naredi take trde kodre. A je to res?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1880 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 January 2008 - 12:17 PM

Ne, ni. Nič ne zmasti, lasje so pa mehki z uporabo te kreme.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users