Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1861 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2008 - 06:54 PM

QUOTE(Sarah @ 29. 6. 2008 - 21:02) View Post

Ja meni se tudi ne zdi ravno poceni. Ga bom ščekirala, čeprav sem skoraj ziher da ne bo nobenega ful svetlega odtenka, glede na to da je tebi Plain Jane ustrezal najsvetlejši odtenek, pa imaš drugače C3 pri L'orealu, meni bo to ziher pretemno, ah. biggrin.gif

Ne ne, sej men je tud mal pretemen (C3). laugh.gif Se raj ne spomnem, kakšna sem mogla okol hodit. rolleyes.gif
  • 0

#1862 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 July 2008 - 09:56 PM

Mi lahko ena torej priporoči en dober puder v kamnu, ne predrag, ne K, pa da ne bo dal maskastega videza?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1863 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 August 2008 - 08:19 PM

Kakšne izkušnje z MAC Studio Fix pudrom? Je slučajno K? ohmy.gif
  • 0

#1864 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 25 August 2008 - 07:35 PM

Meni zmankuje pudra pa me zanima da glede na t,o da imam mastno kožo je bolje če imam puder REVLON Colorstay Oily/Combination skin ali L'Oreal Infallible. Zdej že nekej časa uporabljam tega od L'oreala ampak zadnje čase me precej zanima ta Revlonov.

Pa me zanima ker bi bil boljši glede na to da imam mastno kožo, pa hočem kar dobro prekrivnost in obstojnost (vem da je L'orealov ful obstojen ampak vseeno...).

Help?
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1865 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 25 August 2008 - 07:38 PM

Meni osebno so boljši Revlonovi pudri kot Lorealovi. Infallible je vsaj meni osebno "kot beton", pa še naravno ne izgleda...Revlon je 100x boljši, za mastno kožo pa sploh.

• 0

#1866 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 25 August 2008 - 07:50 PM

A obstojnost je vredu?
(kakšna je pa cena revlonovega?)

Edit: OK ceno sem ugotovila smile.gif pa obstojnost tudi smile.gif

hvala La*Perla
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1867 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 25 August 2008 - 08:10 PM

np thumbup.gif
  • 0

#1868 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 31 August 2008 - 09:04 PM

Bi mi znala katera povedati, če se ta puder še prodaja:
http://www2.cudovita...mp;#entry142938

kakšni so odtenki? Sedaj imam v uporabi Avonov sodt matte mousse in sem nad pudri v peni čisto navdušena. Imela sem tudi že Maybellinov DMM ampak potegne najsvetlejši odtenek na rumeno, kar je zame pač no go. Če bi imel Lancome kakšen dober zelo svetel odtenek, bi bilo treba pa sprobat. ;p
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1869 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2008 - 09:15 PM

Mislim, da je en zelo svetel odtenek, ampak sem gledala že kakšni dve leti nazaj in se ne spomnim točno. Sem ga pa potem kasneje še enkrat probala in me ni navdušil. Ful se vidi, da si napudran, četudi ga naneseš minimalno, meni se je vsedel v pore okoli nosu (pa nimam gromozanskih) in mi resnično ni bil všeč. Avonova penica je neprimerljivo boljša.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1870 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 31 August 2008 - 09:22 PM

Sem čekirala nekaj na netu, pa vidim da obstaja 010 Porcelain. Tako kot pri tekočih pudrih. Na Kozmetometru sem pa zasledila eno zelo obetavno oceno. Najbrž mi ne preostane drugega kot da kar kmalu zavijem v Müller in sprobam. No saj če mi ne bo kul vsaj ne bo šlo tam ene 40 eur. laugh.gif
Drugače pa Avon puder res rulz, pa totalno lep odtenek imam, povsem mi ustreza. Zna pa sicer poudarit luske, čemur se izognem s predhodnim nanosom vlažilne kreme/gela. In nasploh so mi pudri v peni ful všeč, čeprav je uporaba morda nehigienična - nanašanje s prsti, pa so zame osebno boljši kot tekoči pudri.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1871 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2008 - 09:30 PM

Zakaj bi sploh imela potem Lancomovega, če pa imaš super odtenek pri Avonovem? Zaradi firme pač? Ker tudi Lancomov zagotovo poudari luskice, to ti lahko jaz zagotovim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1872 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 31 August 2008 - 09:42 PM

Lancome pudri so bolj na roza oziroma na nevtral, tko da če NISI rumena, nimaš kaj zgrešiti smile.gif
Meni je Lancome Teint idole ultra super puder, ampak je odtenek 010 porcelain čisto preveč roza zame, nažalost sad.gif
  • 0

#1873 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 31 August 2008 - 09:53 PM

Definitivno ne zaradi firme, pač pa preprosto zaradi želje po probi česa drugega. ;)
mična, a si imela Avon soft matte mousse kdaj? Zanima me le primerjava najsv. odtenka z 010 Porcelain pri Lancomu (čeprav sta pudra v drugačni obliki).
  • 0

Bill Bullard

#1874 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 August 2008 - 09:53 PM

QUOTE(Plain Jane @ 16. 8. 2008 - 21:19) View Post

Kakšne izkušnje z MAC Studio Fix pudrom? Je slučajno K? ohmy.gif

BMK, meni naredi ful lepo kožo, pa odlično prekriva!
  • 0

#1875 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 31 August 2008 - 10:07 PM

QUOTE(Matilda @ 31. 8. 2008 - 22:53) View Post

Definitivno ne zaradi firme, pač pa preprosto zaradi želje po probi česa drugega. ;)
mična, a si imela Avon soft matte mousse kdaj? Zanima me le primerjava najsv. odtenka z 010 Porcelain pri Lancomu (čeprav sta pudra v drugačni obliki).

Ne, žal nisem imela, tako da ti pri tem ne more pomagat sad.gif je pa Lancome TIU eden najboljših pudrov, kar sem jih kdaj sprobala (še boljši kot Sisley), žal zame ni primernega odtenka in ga ne morem imet sad.gif sad.gif

• 0

#1876 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2008 - 10:18 PM

Matilda,
poglej si mojo oceno Lancome TI Ultra pudra.
Zame boljšega ni, pa je res za porcelanke.
Ni pa prekriven.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1877 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 31 August 2008 - 10:52 PM

Meni se je v tem tednu fuuuuuuuuuuul malih mozoljčkov nardilo povsod po obrazu. Mislim za ubit se cry.gif . No, in uporabljam max factor puder, tisti, ki se ob stiku s kožo spremeni v tekočega. Ful se mi vsede v pore, zdaj, ko je koža tako katastrofalna. Bi bil revlonov v tem primeru boljši? In katere vrste revlonov?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1878 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 September 2008 - 04:49 AM

Jaz bi na tvojem mestu malo počakala in se mazala s kakšno kremico z Salicilno ali pa z kakšnim tistim prahcem kot npr.Sweetscents Green tea(meni zadeva zelo pomaga, če se mi kdaj naredi kakšen mozoljček čez noč nanesem green tea in zjutraj ga ni več).
Se mi tudi zdi , da takrat ko imam kakšne mozoljčke, če se s pudrom namažem jih je potem še več...(ampak to je samo moje mnenje smile.gif )
  • 0

#1879 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 01 September 2008 - 09:05 PM

Sploh nisem vedela, da imajo Lancome teint idole tud odtenek 01 beige albatre, ki je moj popolni match wub.gif Danes sem si ga kupila, je že moj wub2.gif
  • 0

#1880 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 September 2008 - 05:25 PM

QUOTE(november.rain @ 1. 9. 2008 - 5:49) View Post

Jaz bi na tvojem mestu malo počakala in se mazala s kakšno kremico z Salicilno ali pa z kakšnim tistim prahcem kot npr.Sweetscents Green tea(meni zadeva zelo pomaga, če se mi kdaj naredi kakšen mozoljček čez noč nanesem green tea in zjutraj ga ni več).
Se mi tudi zdi , da takrat ko imam kakšne mozoljčke, če se s pudrom namažem jih je potem še več...(ampak to je samo moje mnenje smile.gif )

Ne vem, katere stvar imajo salicilno, ker do zdaj nisem imela toliko mozoljev ... hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users