Big Brother
Posted 19 April 2008 - 03:05 PM
Posted 19 April 2008 - 03:11 PM

Btw., Mateja ima ful dobro postavo. Upam trdit, da veliko boljšo, kot kakšna punca, ki ima manj kg od nje.
Posted 19 April 2008 - 04:10 PM
mEN TA KOMAD NI VŠEČ V NOBENI IZVEDBI, SAM ROKO NA SRCE, JE PA UN TAPRVI VELIKO BOLJ ENERGIČEN.
ups.
Posted 19 April 2008 - 04:30 PM
Še niti enega Pomurca ni bilo. V nobenem šovu!
Btw. Nisem vam še povedala, da sem predlani fanta, ko je bil na morju, prijavila na BB. Bil izbran med prvih 100, a ni šel na casting. Hvala bogu! Kljub temu sem se pošteno cepala, ko je odprl pismo in prebral vabilo

To ti lahko zgolj pove kakšen je IQ v tistih krajih. In kakšna je želja po samopromociji. Koper je očitno 1A scena kar se tiče plehkoglavcev (no offence tistim, ki se ne čutijo kot take).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 April 2008 - 04:37 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 April 2008 - 04:38 PM
Posted 19 April 2008 - 06:02 PM

Posted 19 April 2008 - 06:05 PM
men je pa ta komad tok gnil
Malo kitar dodajo in že - wuhuuu - nov komad.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 April 2008 - 10:21 AM

Meni so vsi stanovalci dobesedno 'prizadeti', kakšne bedarije kvasijo, pa saj to svet že ni videl.
No, Dejan mi je simpatičen, to ja.

Sebastijan ElTyebu: "Ti si džubre!" - proti koncu
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 April 2008 - 10:36 AM
Posted 20 April 2008 - 10:48 AM
....ostani đubre do krajaaaa.
Posted 20 April 2008 - 12:46 PM
Seba zame favorit,ma da pobaci 92k evrov pa vsem usta zapre.
Posted 20 April 2008 - 01:41 PM
Jaz pa mislim, da bo na koncu, če ne naredi kar takega, da bo vsem šlo v nos, zmagal Marcello. Taki nekonflikten je, kot da ga ni. Me spominja na lanskega avstralca.
seveda so vsa moja mnenja vezana na to koliko spremljam preko foruma, spletne strani in petkovih oddaj.
Posted 20 April 2008 - 02:11 PM
Pa zanimivo bi blo vedet kako on ve kaj folk zunaj govori.
Pa od teh dveh tanovih ima "črna gazela"

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2008 - 03:01 PM
Posted 20 April 2008 - 05:13 PM
Posted 20 April 2008 - 05:16 PM
Posted 20 April 2008 - 05:38 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2008 - 05:40 PM

Tisto objemanje pa to,s tajbom. Ko se je seba drl na tajba,je zraven jokal in imel totalno jokav glas. Bi lje razočaran nad tajbom,fajt je trajal uro pa pol,pokazalo so pa deset minut miksa,kjer je seba izpadel agresiven kreten. V resnici je fajt zanetil marčelo, ki je eden izmed večjih hinavcev v hiši. Dela se pametnega,pa je daleč od tega. Je pa res da je tihi vodja skupine gospodarjev.
Povod pa je blo tisto,ko so se par dni nazaj spravili na Dejana zaradi oblek. Marčelo je spet začel o teh oblekah,vmešal se je Tajb,Seba pa se je postavil na dejanovo stran,da pač jim ne more on pomagat,če ne razumejo,zakaj se je človk mal večkrat preobleku ko je pršu v luksuz. Bili so veseli,da so po enem mesecu oblekli svoje cujne, Se strinjam s sebatom da se v svojih čsito drugače počutiš kot v enih neudobnih,ki še tvoje niso in jih nosiš cel mesec. Tajb je namreč očital dejanu,daje materialist,bugatun in da se dela frajarja in non stop preoblači.
Seba je Slišal folk,ki se je zunaj hiše drl,da je tajb đubre in hinavec,in mu je samo povedal,kaj folk zunaj govori (če niste pozabil je Bb hiša sredi ljubljane)....Eno nedeljo se je en čapac tud na strehi bajte znašel in so pol mogli vsi v spalnice da so unega bučmana dol spravli.pa kamne jim je metal.
Seba je tip človeka ki bi za frenda naredu vse, in pač tajb ga je hinavsko razočaral. Bil je tud ISKRENO vesel zanj,ko je prišla njegova punca in ga je samoinciativno objel in na nek način probal vse skupaj zgladit. Tajb na drugi strani je pa med pogovorom svoji punci rekel,da se je odloču da se bo delal frenda z unimi samo zato,da se naujo kregal pa da se nau seba na njo držal. Pravi prijatelj,kajne?
Posted 20 April 2008 - 05:46 PM
Sam tkole da mal razjasnim ozadje,ker gledam več kot uro na dan

Seba je Slišal folk,ki se je zunaj hiše drl,da je tajb đubre in hinavec,in mu je samo povedal,kaj folk zunaj govori (če niste pozabil je Bb hiša sredi ljubljane)....Eno nedeljo se je en čapac tud na strehi bajte znašel in so pol mogli vsi v spalnice da so unega bučmana dol spravli.pa kamne jim je metal.
Haha, lani so jajca metali baje.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users