hujšaj z mano:)
Posted 09 August 2012 - 08:28 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 August 2012 - 10:09 PM
Posted 10 August 2012 - 07:12 AM

Marmelada, ne vidi se očitno, sej ni tko ful kriza, ampak ko nagubam kožo,... vem, da sem bila pridna in da sem se potrudila max., tako da je očitno to neizogibno. Priporočam osebi, da si kupi kako učvrstitveno kremo in olje. Jaz sem citrusnega od Alverde skoz uporabljala.
Posted 10 August 2012 - 10:21 AM
Posted 10 August 2012 - 11:51 AM
Posted 11 August 2012 - 08:56 AM
Posted 13 August 2012 - 05:47 AM
Če obstaja kaka druga tema pa naj se prestavi?
Jaz sem zdaj kar na idealni teži, 51 kg. Super se počutim s to kilažo. No,po idealni zame, po razpredelnicah sem še vedno podhranjena.
Res da tole ni v okviru "hujšaj z mano", sam kam pa naj dam

Sedaj ko sem tu sem se pa odločila da nekaj malo bolj drastičnih ukrepov, kar se poštimanja prehrane toče. Motivacija je velika, tako da mislim da ne bi smelo bit večjih težav. Zaenkrat se mi poštimanje tega ni zdelo potrebno, zadnje čase pa ob teh rečeh dobivam občutek, da zase ne delam nič dobrega, zato sem se jih odločila skenslat, počasi, pa ne vse naenkrat. Za začetek bom:
Skenslala alkohol - popolnoma, tudi nazdravljala na rojstnih dnevih ne bom več. To bo še najmanjši problem, saj sem že imela obdobje kakih 3 let brez kapljice alkohola. V zadnjem času sem ga pa popila ob prilikah. Nikoli se nisem napila, ampak vedno ko je bil sem ga pa pila.
Opustila kavo in jo zamenjala z zelenim čajem, postopoma. Zaenkrat sem na eni kavi na dan, prej sem spila 2-3.
Jedla najkasneje do 19h (ta bo težka ampak I'm motivated).
Opustila skladkor - ne striktno, ampak v smislu da ga jem samo še takrat, ko je situacija taka in nimam veliko izbire (ne odklanjat javno in razlagat da ne jem). Veliko bo že ča ga sama impulzivno ne bom jedla.
To bo tako zajebano, vem, ampak...uspelo mi bo. Namesto sladoleda zvečer bom pač sadnji jogurt s sadjem ali pa kaj podobnega.
No, to je to. Z rekreacijo pa nimam težav.
Posted 13 August 2012 - 08:38 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 August 2012 - 09:26 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 August 2012 - 10:43 AM
Posted 13 August 2012 - 11:35 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 August 2012 - 11:41 AM

Jaz sem tudi sladkosneda...saj nimamo pogosto doma sladkarij, ko pa so,se težko upiram. No, včeraj sem si namesto dodatnega kosa peciva raje šla po fige.

Posted 13 August 2012 - 01:06 PM
Za danes mi je že veliko uspelo - še nič cukra in nobene kave. Tudi potrebe nimam.
Posted 13 August 2012 - 01:19 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2012 - 01:26 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 August 2012 - 02:16 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 13 August 2012 - 03:21 PM
Se čisto podpišem. Meni se vse od tega ne zdi čisto nič narobe, če je vse v majhnih količinah, vsake toliko pač. Ne bo nikogar ubilo. Pa tudi sladice se da naredit doma take, da sploh ni panike (manj cukra, polnozrnata moka itd.). Se mi zdi čisto brezveze se tako omejevati. Meni kozarec alkohola, kava, kos dobre tortice v dobri družbi kvečjemu polepša dan.Ne vzeti to kot soljenje pameti, ampak ena mala veselja kot je jutranja kava, kozarec vina ali koktejl ali kos torte brez slabe vesti ti pa lahko ostanejo?

Se strinjam tudi z Zoey, da ne vem, kaj točno si zdaj hotela povedat? S popolnim črtanjem kave, alkohola in sladkorja bi ti rada obdržala to težo ali kaj?

Posted 13 August 2012 - 03:27 PM
Posted 13 August 2012 - 04:04 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2012 - 04:32 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users