Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1861 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2008 - 08:00 PM

Jaz pa opažam, da odkar sem na KT, sploh nimam več suhe kože na obrazu, ampak je celo nekako mešana in sploh ne rabim kakšne kreme, seruma. To mi je res čisto nov svet.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1862 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 September 2008 - 08:29 PM

Sepravi ni narobe, če LL masko uporabljam na 2-3 dni (dokaj pogosto torej)? smile.gif

Mi namreč paše, da se fajn očisti, ker zvečer jojobino olje uporabljam ... smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1863 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 07 September 2008 - 08:45 PM

Meni je rekla (takrat, ko sem jo prvič uporabila), naj jo uporabljam največ 3x na teden.
  • 0

#1864 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 September 2008 - 08:48 PM

Torej bi bilo znosno na 3 dni. Čeprav bom probala omejit uporabo, zdele kar malo pretiravam.
Meni je rekla na začetku 3 zapored na dva dni, potem pa enkrat na teden.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1865 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 07 September 2008 - 09:01 PM

Bom enkrat kmalu spisala oceno za love lettuce masko (trenutno mi net bolj počasi dela, ko loudam 7 filmov ;p). Jaz je verjetno ne bom več kupila. Da bi dobila kak očiščevalni izbruh mozoljev, nisem opazila. Ogrcev mi tudi nič ni spucalo ven. Da sem pa "prisiljena" nucat masko 2-3 na teden, mi pa tud ne ustreza. Je pa res, da lepo razmasti kožo in se potem cel dan ne svetim.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1866 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 September 2008 - 10:07 AM

Dilema jaz sem ga dobila prek ene druge punce.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1867 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 08 September 2008 - 11:51 AM

Cosmetic Warrior - še ena super reč. meni je vonj ok. tudi drugače vonj česna čist ok prebavljam v življenju. moj dragi pa je anti čebulen in anti česnast in ko imam tole masko gor in sem mu tam bolj blizu, mi kar reče naj se malo odmaknem, happy.gif . meni npr. je zoprno smrdljiva (veliko bolj) maska za laske H`Suan Wen Hua (ampak pomaga pa mi!!). no, Cosmetic Warrior mi je prvič naredil ful lepo kožo, mehko, malo pozdravil hrastice oz kakšne ranice, privlekel na dan kašno nečistočo, na splošno pa je koža bila lepša in mehkejša. prvič sem uporabljala kašno masko z glino in mi je super. komaj čakam, da sprobam še kakšno. sedaj po več uporabah, sem se sicer že navadila efekta, ampak še kar mi vleče ven nečistočice in predvsem na dolgi rok mi naredi kožo mehko in nežno. nobenih lusk, posušene povrhnjice, izsušitev ali kaj takega...

Catastrophe Cosmetic bi imela... a je preveč hranljiva za mešano/mastno kožo?
Kaj pa A Crash Course In Skincare?
  • 0

#1868 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 08 September 2008 - 12:04 PM

A Crash Course je superca...jaz sem jo imela za kombinacijo z Love Lettuce. Lepo mi je očistila in umirila kožo. Je pa trenutno nimajo...
  • 0

#1869 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2008 - 12:37 PM

Catastrophe Cosmetic ima božanski jogurtasto borovničev vonj, res njam, pa notr se še vidijo koščki borovnic in barve je tud take. Očisti in razmasti zelo učinkovito, je pa tudi negovalna in vidno navlaži. Jaz imam mešano kožo z dokaj mastnim T predelom in mi ni bila preveč, ker ni 'težka'. Zdej sem jo porabla, imam pa še malo Mask of Magnaminty, ko še to porabim, grem pa v nakup nove. Do zdej sem imela torej Catastrophe, Magnaminty, Love Lettuce in ... konec. Ne vem katero bi naslednjo, bi rada pa dobro čistilno masko, ki ob enem ni preveč agresivna.

A je imela katera Cupcake? Mene predvsem mika ta, pa Crash Course In Skincare. Morda tudi Warrior. Ajaa, kaj pa Ayesha? Kokr vem, je ful hvaljena kot odlična vsestranska maska.

BTW, Ančka, a nisi ti vzela zdej Brazened Honey? Si že sprobala?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1870 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 September 2008 - 01:02 PM

Zdej imajo samo masko Ayesha. Jutri pridejo Catastrophe Cosmetic, Brazened Honey, Crash Course in Skincare in Sacred Truth.(dobila mail)

Torej mene me zanima kako je s temi? Jaz bi eno, ki nima hladilnega ali toplotnega učinka.

• 0

#1871 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 September 2008 - 01:04 PM

A bi mi kters kupla in poslala eno masko? oops.gif
Na netu ne morem naročit. Vzela bi CCIS ali BH.
Ančka, tebe čakam, da mi poveš kaj o Brazened Honey.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1872 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 08 September 2008 - 01:42 PM

Jo moram še sprobat.... mami jo je sprobala pa je rekla, da ji je fajn. Notr so baje zmlete lupine oreha in je hkrati še fajn piling. Več povem, ko jo sprobam.
  • 0

#1873 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 September 2008 - 01:51 PM

Danes jo sprobaj. sleep.gif
  • 0

#1874 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 September 2008 - 01:55 PM

Jaz sem včeraj prvič sprobala Love Lettucce in prvi vtis mi je ful fajn. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1875 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 September 2008 - 02:22 PM

Jaz sem že imela Brazened Honey pa ni pustila ne vem kakšnega posebnga vtisa name. Je dokaj hranljiva in nisem imela občutka, da bi mi sčistila kožo. Fajn mi je blo edin to, ker je vsebovala take delce za piling in lepo dišala. Kupila je pa ne bom več.
  • 0

#1876 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 September 2008 - 02:36 PM

Torej če prav razumem se sedaj Love lettuce ne da dobiti?
  • 0
We must let go to live on.

#1877 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 September 2008 - 03:08 PM

Ne je ni več.
  • 0

#1878 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 September 2008 - 03:33 PM

Joj jaz pa res nimam sreče, že prejšnič, ko sem bila v Lushu je niso imeli. Torej če tudi Cupcake ni bom vzela Catastrophe Cosmetic in Crash Course in Skincare - upam da jih bodo so srede še imeli wacko.gif
  • 0

#1879 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 08 September 2008 - 05:13 PM

Punce, meni so rezervirali Love Lettuce. Klicala sem v torek ali sredo in me je do petka počakala. Še izbrala sem lahko koliko je bom dobila (sem vzela tisto, v kateri je bilo več notri).

Brazened honey imam ravnokar gor - deluje mi zelo hranilno in tako...."toplo". Kot bi imela žamet na obrazu. Ful mi lepo diši po medu. Samo malo veliki koščki oreha so notri (edini minus). Čistilna ravno ni. Ima pa brinove jagode, ki delujejo protibakterijsko. Jaz jo imam za "nahranitev" in to ravnokar deluje smile.gif
  • 0

#1880 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 September 2008 - 05:45 PM

No potem si jo bom naslednjič tudi jaz rezervirala, drugače nebom nikoli prišla do nje laugh.gif

A je drugače maska Ayesha tudi kaj čistilna?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users