Anti-aging nega
Posted 09 January 2022 - 03:07 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 January 2022 - 03:11 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2022 - 03:13 PM
Posted 09 January 2022 - 03:41 PM
Posted 10 January 2022 - 02:34 PM
Meni se po njem koza dostikrat lusci.Ne, prinesla nam je tretinoin - Retirides
Kakšne razlike pa za enkrat nisem opazila. Namazem 1x na 14 dni.
Bi morala pogosteje?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 January 2022 - 05:01 PM
Posted 10 January 2022 - 05:07 PM
Ja, jaz sem tudi najprej videla razliko in bila navdušena, potem pa kot da bi se ustavilo.
Se pa jaz pred tretinoinom obvezno namažem z bepanthenom in umivam naslednjih par dni z nežnim milom. Opazila sem tudi, da se luščim in me peče, če naslednji dan nanesem CeraVe ali pa Niacinamide. Odkar tega ne delam več, se tudi ne luščim.
Posted 10 January 2022 - 05:15 PM
Posted 24 January 2022 - 12:28 PM
Mogoče malo pozno, ampak vseeno
Jaz si zvečer z milom očistim obraz (včasih naredim še piling z mojim eggotom) in čez namažen Retirides.
Kdaj (če sploh) naj bi se čez namazala krema? Ali pustim samo Retirides ali dam čez kremo in če, koliko časa pustim?
Put A Kilt On It!
Posted 24 January 2022 - 04:36 PM
Posted 03 March 2022 - 08:57 PM
Posted 09 March 2022 - 07:22 AM
Nobena?
Posted 09 March 2022 - 07:35 AM
Posted 09 March 2022 - 08:10 AM
Jaz namažem Retirides, počakam nekaj minut, čisto odvisno, kot se spomnim, od 5 pa tudi do 20 minut, potem pa namažem čez še drugo kremo (La Roche Posay Cicaplast imam). To dvoje potem pustim celo noč na obrazu.
jaz delam podobno, le da imam DermaE. Torej sem na pravi poti
Se mi je pa tokrat, ko sem ga uporabila 2x na teden, noro začela luščit koža in ko se namažem naslednji dan s svojo kremo, me koža peče, kot bi imela polno mikro ranic.
Ali se še kateri to dogaja?
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2022 - 09:17 AM
Hialuronska kislina je sestavni del kože in veže nase vlago vendar topikalno nanešeno se mora nujno še "zaklenit". Ali je smiselno to plastiti ali rajše uporabljat kombinirane vlažilne izdelke, je stvar lastne presoje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 March 2022 - 10:05 AM
full hvala za obrazložitev! Jaz se res ne spoznam
Če povzamem:
za zvečer Derma-E zamenjam z LRP Cicaplast, balzam B5
podnevi uporabljam La Roche-Posay Cicaplast Baume B5, balzam - ZF 50,
eggota ne rabim
čistilo imam Balea MED ultra sensitive - upam, da je OK.
Hialuronska kislina je sestavni del kože in veže nase vlago vendar topikalno nanešeno se mora nujno še "zaklenit". Ali je smiselno to plastiti ali rajše uporabljat kombinirane vlažilne izdelke, je stvar lastne presoje.
tega dela pa ne razumem. Mi je preveč kozmetično - medicinski in nimam pojma kaj naj uporabljam, kaj ne in kaj naj zaklenem
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2022 - 10:08 AM
Ali pa da uporabljaš kremo, ki to hialironsko kislino že vsebuje.
No jaz sem si nabavla ta gel v Hoferju, zdej pa raziskujem, kako ga uporabljat, haha.
Posted 09 March 2022 - 10:12 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 March 2022 - 10:15 AM
hvala. Več kot očitno nimam pojma o kozmetiki, če niti ne vem, kdaj in kaj je meni odgovorjeno in kaj ne
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2022 - 10:22 AM
M, jaz imam hialuronsko do Hada Labo, mislim pa da so ta geld od Hoferja komenitrale v Ljubim kozmetiko FB skupini. Mogoče tam preveriš.
Jaz bi na tvojem mestu dala tonik (če ga imaš), hialuron in potem obvezno čez neko kremo.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users