Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1861 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 24 July 2009 - 08:58 AM

Z rjavimi zgledam pa ful bolehna, razen ko sem sveža od frizerja.

Tak bi cry.gif
IPB Image

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1862 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 24 July 2009 - 09:29 AM

jaz bi prosila za pomoč
naravno imam temno rjave lase, zdaj si jih že 8 let blajham na belo-blond(alla aguilera)
zdaj si želim spremembe, ampak je hudič ko najbrž na belo blond ne bo prijelo kot je treba.
take si želim kot so na sliki

kaka ideja, kaj mi je naredit..
.[attachmentid=5832]

[attachmentid=5833]

Attached Files

• 0

#1863 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 July 2009 - 07:43 AM

ampak na sliki so popramenani lasje.Jaz bi tej barvi rekla lešnikova rjava z blond prameni.

Primla ti bo zagotovo ker to je kot tisti trgovinski pramen las pri katerem lahko pogledaš barvo(npr. Keune ima svojo knjigico s prameni ker slik barvanih las na ženskah na barvah ni), le da je tisti pramen popolnoma bel ane.

Fora je pa v tem da se ti bo barva precej spirala.Ampak vseeno pzi da neboš las barvala potem čisto vsak mesec.Pusti najprej da malce zbledi ta blond barva potem pa daj gor rjavo.Probaj z kakšno obstojnejšo.Npr. jaz uporabljam zadnje čase keune(no med poletjem ne in tudi tebi nebi priporočala zaradi sonca, če pa še nisi šla na morje pa še zaradi soli) ki so meni osebno res zelo kvalitetne barve, barva in lesk držita en mesec brez da bi ful zbledela potem začne počasi bledeti in po kakšnih dveh mesec izgubi tist barvan lesk ane.

Pa fejst jih neguj. ;)

Dobro naj mi ena pomaga...kaj hudiča mi tolko izpadajo lasje dobro ne po cele šope ali kaj podobnega ampak..prej mi je izpadlo mnj las kot bi moglo(100 je neka meja ane), no sej zdej mi jih tud ne tolk ampak vseen...sadje jem po novem vsak dan sleep.gif barvala se nisem od..hmm od maja, torej bo zdej štiri mesce.To je pri meni rekord laugh.gif

No skratka lasje malce več izpadajo odkar sem imela na laseh ricinusovo olje iz lekarne down.gif bilo nenormalno gosto, tako gosega olja še v življenju nisem videla.npr. kot kakšno gosto lepilo.
Češem jih ne agerivno, cukam jih ne...nevem kaj bilahko bilo hmm.gif
  • 0

#1864 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 July 2009 - 05:37 PM

november hvala biggrin.gif

sem bla v četrtek pri frizerju, mi frizerka ni hotla takoj čist lešnikove barve dat gor, kao da bo prevelik šok za mene ko sem že 10 let platinasto blond.....in kao postopoma bomo zrihtale
no pol mi je dala gor svetlo rjavo in je prijela siva-bakica sive barve sem bla oops.gif ....bi skoraj pop.... in kaj mi je preostalo???? da mi je spet vlila blanž na lase in sem spet taka kot prej. Barva je sicer (ta moja) fenomenalna) me pa moti ta blanž.....
v bistvu bi je moja barva (naravna) itak taka kot ma ta na sliki(lešnikova rjava) ampak kako zdaj prit do naravne barve???' verymad.gif če nič ne prime...

glede izpadanja November, pa ti verjetno kaj hormoni nagajajo...počakaj še malo...
smile.gif
  • 0

#1865 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 July 2009 - 05:55 PM

Joj tem debilnim frizerjem ne zaupam nič.Ma kakšen šok, ti lačaš naj ona naredi kakor hočeš ne pa nekaj po svoje pametuje in potem si TI ki ji povrhu vsega še drago plačaš razočarana.
Jaz se zelo zelo redko strižem pri frizerju(razen velikih sprememb npr. 10 cm stran ali kaj podobnega) barvala pa se nebi niti podrazno.

Mislim fak kako me to razkuri.Če ti hočeš rjavo naj ti jo da ne pa da potem prideš z dvakrat bolj uničenimi lasmi od nje kot če bi se sma pobarvala.Jaao

Do naravne barve pa lahko prideš samo tako da pustiš da prerastejo..vsaka barva ima nek svoj podton in nobena ni enaka kot tvoja.
Drugače se ti bodo barve na začetku zelo izpirale ker si bila prej blond ampak sčasoma bo potem vredu.
Kaj pa če poskusiš če greta postopoma kakšne ful ful goste pramene v takšni barvi IPB Image
Tak se ti bodo precej hitro sprali in bodo temno blond/svetlo rjavi.
  • 0

#1866 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 July 2009 - 08:42 PM

QUOTE(november.rain @ 25. 7. 2009 - 8:43) View Post

No skratka lasje malce več izpadajo odkar sem imela na laseh ricinusovo olje iz lekarne down.gif bilo nenormalno gosto, tako gosega olja še v življenju nisem videla.npr. kot kakšno gosto lepilo.

Zakaj je pa ricinusovo dobro???

Hmmm še nisem slišala da bi blondinka prišla siva ven po rjavi barvi, ne vem kaj sanja ta tvoja frizerka. Pri kom se pa friziraš?

Jaz bi rekla da bi moralo na beljene lase vse prijet, samo se strinjam z NR da se bodo barve na začetku fejst spirale... Sčasoma pa bo bolje.

Jaz bi ti podobno svetovala da greš na temnejše lase postopno, z gostimi prameni. Najprej pač temno blond, zelo topel odtenek (!), pa kasneje še malo temnejše itd.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1867 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 July 2009 - 10:10 PM

se strinjam z vama,
očitno obvlada samo blond varijante(te so pri vseh bjondah ki hodijo tja,božanske)....bom drugič poskusla,če ne pa pač frizera menjam biggrin.gif
hvala obema
  • 0

#1868 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 July 2009 - 12:37 PM

Ni za kaj Lo fi smile.gif
Barunkopf, naj bi bilo za rast vredu..mislim če gre na trepalnice zakaj nebi še na lase.
  • 0

#1869 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2009 - 12:46 PM

OT : koliko stane ricinusovo olje v lekarni ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1870 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 July 2009 - 01:01 PM

hm...jaz sem poslala mamo ponj ko je šla v lekarni ker jaz nikoli ne hodim na oni konec.Mislim da nekje 4€.Ampak ti ga rees ne priporočam.Kupi raje kakšno drugo hranljivo(avokadovo, jojobino, orehovo ipd).Tale je res podn od podnaPLUS TEGA v flaški je par cm manj kot bi moglo biti .
  • 0

#1871 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2009 - 06:05 PM

Hvala. Jaz ga rabim za obraz sicer..
  • 0
Viens, reste ici!

#1872 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 July 2009 - 06:10 PM

ohmy.gif ohmy.gif Kaj ti bo pa za obraz?Učinek mislim?
  • 0

#1873 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2009 - 06:15 PM

Saj sem ful skeptična, ampak itak ne bom vedla če deluje dokler ne bom probala. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1874 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 July 2009 - 06:22 PM

To zaradi suhe kože?
  • 0

#1875 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2009 - 06:33 PM

Klikni na mojo prejšnjo objavo. Sem dala link. Gre za metodo čiščenja por z oljem. Pač vmasiraš olje v kožo, potem pa daš obraz nad paro, da se ti odprejo pore, stisneš ogrce in lepo navlažiš kožo, če je potrebno. Podobno se topi v podobnem - maščobe v maščobah ? Punce ful hvalijo to metodo, pravi hit je postala. Jaz sem skeptična, ampak bom pa probala.
  • 0
Viens, reste ici!

#1876 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 July 2009 - 06:46 PM

Hmm...ja to bi se dalo fajn probat ampak vseeno bi namesto ricinusovega dala kakšno jojobino je baje tud antibakterijsko in grozdnih pešk(upam da se nisem zmotla hmm.gif )
  • 0

#1877 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2009 - 07:26 PM

Hm, mogoče. Ampak najbolj priporočajo ricinusovega. Kaj te vem...
  • 0
Viens, reste ici!

#1878 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 July 2009 - 10:54 AM

Mene nekaj zanima, namreč..imam tale head massager doma in me zanima, če bi mtole res pomagalo pri hitrejši rasti las in kako dolgo bi mogla to izvajat(kolikokrt na dan po koliko minut?)
Imam pa točno takega kot je na sliki(slika ni moja smile.gif )
IPB Image
  • 0

#1879 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 30 July 2009 - 11:43 AM

QUOTE(november.rain @ 25. 7. 2009 - 8:43) View Post

Dobro naj mi ena pomaga...kaj hudiča mi tolko izpadajo lasje dobro ne po cele šope ali kaj podobnega ampak..prej mi je izpadlo mnj las kot bi moglo(100 je neka meja ane), no sej zdej mi jih tud ne tolk ampak vseen...sadje jem po novem vsak dan sleep.gif barvala se nisem od..hmm od maja, torej bo zdej štiri mesce.To je pri meni rekord laugh.gif

Češem jih ne agerivno, cukam jih ne...nevem kaj bilahko bilo hmm.gif

NR na tole sem ti hotela ze zadnjic odpisati, pa sem pozabila. Morda ti lasje izpadajo preprosto zato, ker smo ravno v obdobju "menjave dlake". Meni tudi zadnje tri tedne v malo vecjih kolicinah kot sicer letijo z glave, ampak tako je vsako leto ob tem casu. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1880 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 July 2009 - 11:59 AM

Okej, kak sem si oddahnila, se je ful zmanjšalo izpadanje, ja.Hvala ti Planet.
Nisem sploh posmislila na to hmm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users