ampak na sliki so popramenani lasje.Jaz bi tej barvi rekla lešnikova rjava z blond prameni.
Primla ti bo zagotovo ker to je kot tisti trgovinski pramen las pri katerem lahko pogledaš barvo(npr. Keune ima svojo knjigico s prameni ker slik barvanih las na ženskah na barvah ni), le da je tisti pramen popolnoma bel ane.
Fora je pa v tem da se ti bo barva precej spirala.Ampak vseeno pzi da neboš las barvala potem čisto vsak mesec.Pusti najprej da malce zbledi ta blond barva potem pa daj gor rjavo.Probaj z kakšno obstojnejšo.Npr. jaz uporabljam zadnje čase keune(no med poletjem ne in tudi tebi nebi priporočala zaradi sonca, če pa še nisi šla na morje pa še zaradi soli) ki so meni osebno res zelo kvalitetne barve, barva in lesk držita en mesec brez da bi ful zbledela potem začne počasi bledeti in po kakšnih dveh mesec izgubi tist barvan lesk ane.
Pa fejst jih neguj.

Dobro naj mi ena pomaga...kaj hudiča mi tolko izpadajo lasje dobro ne po cele šope ali kaj podobnega ampak..prej mi je izpadlo mnj las kot bi moglo(100 je neka meja ane), no sej zdej mi jih tud ne tolk ampak vseen...sadje jem po novem vsak dan

barvala se nisem od..hmm od maja, torej bo zdej štiri mesce.To je pri meni rekord
No skratka lasje malce več izpadajo odkar sem imela na laseh ricinusovo olje iz lekarne

bilo nenormalno gosto, tako gosega olja še v življenju nisem videla.npr. kot kakšno gosto lepilo.
Češem jih ne agerivno, cukam jih ne...nevem kaj bilahko bilo