Zabaven film, ki spremlja skupino angleških fantov, ki odidejo med poletnimi počitnicami na Kreto. Simpatičen no-brainer film. Glede na to, da mi The Inbetweeners serija ni nekaj ekstra, mi je bil film presenetljivo všeč. Sicer prodaja že videne fore o seksu, alkoholu, puncah in fantih - nekatere tudi ne najbolj okusne, ampak so zapakirane v ličen in zabaven angleški humor meets american humor paket. Izogibajte pa se ga vse, ki ne marate filmov v stilu American Pie, ker boste ob ogledu trpele!

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 11 June 2013 - 09:46 PM
Posted 12 June 2013 - 10:07 AM
Kje ste snele En kongelig affære? Meni ga niti na isohunt, niti na mojblink ne najde. :/
Posted 12 June 2013 - 10:15 AM
Klik (iso pa je čisto beden).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 June 2013 - 11:47 AM
O hudo, na piratebay res vedno pozabljam. Vedno uporabljam isohunt, navada železna srajca. :-) Hvala ti!
Posted 17 June 2013 - 07:31 PM
Včeraj sem končno pogledala The hunt in moram reči, da sem glede na pohvale tukaj pričakovala ful več in sem bila kar malo razočarana. Čeprav je zgodba dobra, se mi je film kar malo vlekel. Se mi je zdelo, kot da se vmes, med zapletom in koncem ni nič zgodilo. Taki počasni filmi niso ravno zame.
Se strinjam, pa konec mi je bil prav beden. Nasploh ne maram filmov, katerih vsebino lahko strneš v en stavek. Zgodba je že zanimiva, ampak premalo dogajanja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 June 2013 - 08:32 PM
Zanimivo, meni je bil pa Jagten (gledala v kinu) poln emocij, ful se me je dotaknil, pri prizoru v cerkvi sem malo zacmerila.
In pa ta način snemanja - vse deluje tako resnično, pristno.
Tudi konec mi nikakor ni bil beden - dobro nakaže, da bo senca preteklih dogodkov nad njim bedela vse življenje, da ljudje ne pozabijo.
Fantu je bil OK, je pa rekel, da mu to ni bil film "za it gledat v kino".
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 June 2013 - 08:42 PM
Meni so se zdeli vsi po vrsti zarukani, prav kot neki vaščani, ki ne vidijo 5 m od praga. Za povrh pa še verski fanatiki in lovci, pfuj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 June 2013 - 11:23 AM
Način snemanja mi je bil všeč, ker za spremembo ni nekaj hollywoodskega, ampak je tudi mene motilo isto kot Jinodaze, premalo dogajanja. Pride do zapleta, odpelje ga policija, kar naenkrat ga spustijo, ne pokaže nobene preiskave, on nikoli ne pojasni svoje plati zgodbe.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 June 2013 - 11:28 AM
Arlington Road - kljub malce starejši letnici je dober in napet triler. Še posebej me je navdušil konec.
Posted 18 June 2013 - 11:32 AM
Tega sem gledala. Meni je bil tudi dober. Čeprav se zdaj ne spomnim več podrobnosti, ker je minilo že nekaj časa.
Ravno ker je pod tem filmom dalo še predloge drugih, sem se spomnila na Misery, tudi že malo starejši. Zelo mi je bil všeč, sem ga že večkrat gledala.
Posted 19 June 2013 - 09:56 PM
Je že gledala katera Now you see me? Je v kinu trenutno in me zanima, če je za kaj.
Posted 20 June 2013 - 12:32 AM
Meni je bil zakon, malo je počasnejši, ampak spet ne tako zelo. V glavnem - super. Pa ravno o tematiki, o kateri sem pred kratkim gledala en dober dokumentarec.
Lahko poveš naslov dokumentarca?
Sem pogledala Side Effects - dober film, ampak z nekaj pomankljivostmi.
V zgodbi je velika luknja: SPOILER (kopiram komentar z imdb):
Victoria is being arrested for conspiring with Emily to kill her husband. As part of the conspiracy, Victoria helped teach Emily to fake signs of depression.
By arresting Victoria, you're exposing Emily as a fraud. Emily worked with the DAs office to set up Victoria. That means she'll be their key witness at the trial.
While she's on the stand she'll testify to everything Victoria taught her. She'll also testify that at no point was she actually depressed, but she was in fact
faking the whole time and she knew how to do it because Victoria taught her. So yes it looks better on the surface to lock Emily up, she got what was coming to her right?
However when you actually think about it, it doesn't make sense to have Victoria arrested for teaching Emily how to fake being depressed while at the same time Emily
is locked up in a nut house for being depressed.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 June 2013 - 06:12 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 June 2013 - 02:37 PM
Jaz pa iščem motivacijske filme. Torej take, ki te malo naprej potisnejo. Pa ne nujno filmi, tudi dokumentarci...
Ima katera kako idejo?
Posted 20 June 2013 - 03:14 PM
Na pamet mi padejo športni filmi, kjer "underdog" ekipe in posamezniki premagajo favorite (a la Miracle (2004). Si imela v mislih kaj takšnega ali kaj specifičnega?
Posted 20 June 2013 - 11:39 PM
Jaz bi ti ful priporočala Temple Grandin, samo ne vem točno, kaj pričakuješ pod motivacijsko.
Bill Bullard
Posted 22 June 2013 - 08:23 AM
V kakšen smislu motivacijski? Jaz priporočam Društvo mrtvih pesnikov, ta film je čista 10ka.
Mogoče še Pursuit of Happyness, ta je tudi super.
Spet drugačen, ampak zanimiv je, Into the Wild.
Gledala katera Stoker?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 22 June 2013 - 08:40 AM
Včeraj sem končno pogledala The hunt in moram reči, da sem glede na pohvale tukaj pričakovala ful več in sem bila kar malo razočarana. Čeprav je zgodba dobra, se mi je film kar malo vlekel. Se mi je zdelo, kot da se vmes, med zapletom in koncem ni nič zgodilo. Taki počasni filmi niso ravno zame. Tako me tudi We need to talk about Kevin, Into the wild in Antikrist niso navdušili.
Podpis.
Posted 22 June 2013 - 08:49 AM
Pač drama je. Meni so bili vsi zgoraj našteti filmi super, si pa moram definitivno ponovno pogledati Into The Wild, ker miselim, da ga nisem doživela tako, kot bi morala.
Posted 22 June 2013 - 08:58 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users