Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1861 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 24 March 2015 - 04:04 PM

Tole me je spomnilo na eno telenovelo izpred davnih časov. In zdajle,ko gledam vidim da gre ubistvu za nekakšno ameriško verzijo tega. :D

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1862 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25903 posts

Posted 24 March 2015 - 04:20 PM

Jaz jo vsake toliko poskilim, je po svoje kar zabavna. Itak se pa moras zavedat, da bodo bizarne dramaticne situacije v izobilju, ampak malo na hec obrnejo vse skupaj in ni slabo na koncu. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1863 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 24 March 2015 - 05:09 PM

Sem jo začela gledat in mi je tak prijeten no brainer. Sicer je na trenutke res prava žajfasta telenovela, ampak se tega zaveda in to unovči ter se na nek način dela sama iz sebe norca. Pa ta pripovedovalčev glas, ki povezuje zgodbo, mi je tak dober dodatek. :)

• 0

#1864 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25903 posts

Posted 24 March 2015 - 05:13 PM

Ja, si fajn povzela - se strinjam z opisom :)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1865 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 27 April 2015 - 03:52 PM

Še ena dobra serija za ljubitelje kriminalističnih, The Killing. Danes sem začela z 2. sezono, malo me spominja na The Fall, a kljub temu tako genialna ni, pač ni britanska. :D Je pa cel kup twistov in poudarek je na detektivki, ki je tokrat tako pusta in nezanimiva (tako karakterno kot vizualno), da bi težko bila bolj.

the-killing-season-4-key-art-poster-smal

Pa super je, da so 4 sezone, tako da je kar nekaj materiala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1866 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 11 May 2015 - 01:42 PM

Sherlock special to be set in 1895 

ad_157521413-e1421956028753.jpg

• 0

#1867 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 May 2015 - 10:25 PM

Jaz sem pogledala The Killing do konca. Tako mi je bila dobra, da sem samo 1 - 2 dela na dan, da mi je ne bi prehitro zmanjkalo. :D Zdaj sem pa prav žalostna, ker je konec. Redko kje mi liki tako prirasejo k srcu, sploh glavna detektiva in redko katera ameriška kriminalistična serija je tako domišljena in nepretenciozna. 2. in 3. sezona sta mi bili najboljši. Priporočam, res! 

• 1

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1868 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 16 May 2015 - 08:57 PM

Je gledala katera Wayward Pines, so delali precej promocije okoli serije? Na TV sem zadnjič ujela prvi del in zgleda precej obetavno. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1869 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2015 - 11:01 AM

Jaz sem pogledala The Killing do konca. Tako mi je bila dobra, da sem samo 1 - 2 dela na dan, da mi je ne bi prehitro zmanjkalo. :D Zdaj sem pa prav žalostna, ker je konec. Redko kje mi liki tako prirasejo k srcu, sploh glavna detektiva in redko katera ameriška kriminalistična serija je tako domišljena in nepretenciozna. 2. in 3. sezona sta mi bili najboljši. Priporočam, res! 

Se strinjam. Jaz sem zdaj začela s tretjo sezono in me je že spet potegnilo notri. Sicer čakam, da mi še glavna detektivka priraste k srcu ... po moje se bo to težko zgodilo. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1870 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 18 May 2015 - 12:57 PM

Meni je pa Sulejman Veličastni ful všeč. Ja, prav konc mi je. Je narejen po resničnih zgodovinskih dogodkih (tudi dogajanja znotraj dvora) in Otomani me od nekdaj fascinirajo. Lep jezik, lepi ljudje, lepe obleke, lepi melos, ljubav, spletke...

Bali Bey (bello da morire)

61192_1bali%20beg.jpg

• 0

#1871 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 21 May 2015 - 02:51 PM

Empire me ni pritegnila tako kot sem mislila, da me bo, ampak je solidna. Se pa v njej pojavi kup znanih imen. 

Empire_Cast_-_Official_Soundtrack_from_S

• 0

#1872 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2015 - 10:36 PM

Full Renewed and Cancelled List for 2014-2015 Prime Time TV Shows
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1873 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25903 posts

Posted 22 May 2015 - 10:45 PM

Mi smo si prejsnji teden v enem susu pogledali celo sezono serije Galavant :D Se ena taka muzikalno-komicna zadeva, ki se brije norca iz vseh in sama sebe. Fajn za krajsanje casa. 

• 0

#1874 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 26 May 2015 - 11:40 AM

Predvsem to, nepretenciozna. Mene malo spominja tudi na True Detective in The Wire.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1875 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 29 May 2015 - 09:08 AM

Je gledala katera Wayward Pines, so delali precej promocije okoli serije? Na TV sem zadnjič ujela prvi del in zgleda precej obetavno. :)

jaz sem včeraj ujela drugega in se mi zdi zanimivo ... mal taka Twin Peaks scena .... oz. spet kaj je res in kaj ne.

Bom verjetno še kakšnega pogledala.

Drugače pa kdaj pa kdaj ujamem The Blacklist in mi je zanimiv.  Zanima me, če je James Spader tudi v resničnem življenju tako zoprn tip. Meni je antipatičen do konca!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1876 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2015 - 11:29 AM

Še enkrat bi izpostavila nadaljevanko Orphan Black.

Traja nekaj časa (vsaj pri meni je), da padeš notri, ampak potem pa ne greš več ven.

Morda je zanimiv podatek, da ista igralka igra več različnih vlog v seriji.

Meni je je zelo zanimiva! Žanr je zf.

• 0

#1877 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 June 2015 - 05:49 PM

Loadam serijo The Bridge. Predlagala mi jo je Jinadaze. Verjamem, da je odlična. ˇ-ˇ

• 2

#1878 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 04 June 2015 - 12:19 PM

Uuu, jaz si bom pa The Killing naložila. Po opisu sodeč mi bo všeč, ker imam zelo rada drame in kriminalke. Po gledanju Seinfelda, Modern family, Sopranovih, Six feet under, Dexterja in American horror story, ki so mi vse zelo všeč in zdaj, ko bo kmalu konec še Game of thrones, namreč nimam nič za gledat. :)

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1879 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 June 2015 - 12:23 PM

Jaz sem pa začela gledat Stalker. Meni zelo všečna serija, ki ima tudi nekaj zelo dobrih priredb znanih komadov.

• 0

#1880 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 08 June 2015 - 10:41 AM

^

Zgleda zanimivo....

Mene ta zanima:

http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_2