Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#18721 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 20 November 2011 - 08:25 AM

Spala sem sam par urc cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#18722 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 01:11 PM

Jaz se več takorekoč ne spomnim, kdaj sem nazadnje res dobro spala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#18723 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 November 2011 - 02:33 PM

Ful mi mori to, da sem brez šihta. sad.gif
  • 0

#18724 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 November 2011 - 02:35 PM

Ne morem verjet, kako je lahko en dan super fajn, potem se pa naslednji dan v momentu obrne v neko bedarijo, obup, obup, obup! Sovražim take dneve, vse izniči, vse tiste lepe trenutke, ko končno po dolgem času res uživam. Not for long! cry.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#18725 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 November 2011 - 03:10 PM

^^

Tako sem se jaz ponavadi pocutila po dnevu, ko sem sla ven in malo vec spila. Takrat sem vsakic imela dopust od same sebe, sem se pa naslednji dan vrnila v dvojni dozi. :|
Zadnje mesece mi mali pomaga k dopustu od same sebe, nimam izbire, ali sem na dopustu, ali se mi scufa. Se mi zdi, da sem ze dosegla dno in gre sedaj na bolje. Trkam na les.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#18726 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 November 2011 - 03:50 PM

Ma, v bistvu sem jaz eno sranje naredila, ker sem pac mali egoist in mislim samo nase. Po drugi strani, je pa the second person involved tudi nekaj podobnega, ma poskrb zase tako, da se ne bo treba meni zmeraj prilagajat. dry.gif

In potem delam big deal out of it, ker se poklopijo ene 3 druge stvari zraven, ki me itak konstantno nervirajo in otem itak rata b o m b a!

W H O A ! Feels better.

kiss1.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#18727 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 November 2011 - 06:20 PM

Razpočila se bom od vsega stresa in živcev in napetosti, jaz res ne morem tako funkcionirat. sad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#18728 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 November 2011 - 06:55 PM

Olivija in Coco, I know the feeling.

En dan bo tako ali tako vse skupaj pocilo. Ce ni ze. :|

• 0

#18729 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 November 2011 - 07:18 PM

Na organ mi gre ta bajta in določeni osebki. Prov neki bom nardila, pa upam da bo to določenim osebkom končno odprlo oči, da pri nas nič ne štima, nikoli ni in da če ne bomo neki naredil zato tud nikoli ne bo. Še večji tujci si bomo, kot pa smo si zdej. Samo to bo. Vsak zase, vsak sam.
  • 0

#18730 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 November 2011 - 10:54 PM

Par dni nazaj, smo mel scene.. Danes spet, mt se je totalno odpelal. Usekala me je, ne morem verjet, da je tko nizko padla. Sem pa happy, da ni še men živc poču in da je nisem nazaj, mal je manjkal. Je pa res, da sem ji rekla, da je stvor. Rekla sem ji pa zato, ker je rekla, da sem si sama kriva za stvari k so se mi dogajale v otroštvu.

Komi čakam da grem stran, živim za to. Upam, da mi čim prej rata.
  • 0

#18731 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 November 2011 - 11:29 PM

Naj se ti bo dano čimprej!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#18732 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 November 2011 - 11:31 PM

console.gif kiss1.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#18733 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 November 2011 - 11:56 PM

Sej mi ni nič hudo veš. Sem bla pa šokirana zelo. Toliko o tem, da ona koga spoštuje kot človeka. Sva imeli že zadnjič scene okol tega, ker je začela, da je ne spoštujem. Sem ji rekla, toliko jaz tebe kot ti men. Današnji dan je živ dokaz, da ona mene kot človeka ne spoštuje nič.
Pol mi začenja ne vem s kakimi, da mi je od strica žena oprala možgane in da ke hodim njo obrekovat. Halo, tam mam sestrično, bratranca. Kaj sta pa vi2e s stricevo ženo imele, men dol visi. In to je zame žalitev, da mi reče, da imajo lahko oni vpliv name pri pizda skoraj 30-ih letih. Kot, da bi bla stara pet let. Ne s tem otroke žalim, kot da nimam svojih možganov. Da bi me lahko kdo proti njej našuhtal.
Pol se je pa še drla neki za mano, da mi nje ne bomo na psihiatrijo spravli... Bolnica res. Pa ja, bojda je moja krivda, da sestra tamale nikoli ne pripelje. Po njenem sem jo jaz našuhtala.

Js res več ne vem s kom je kej narbe, al z nami vsemi al pa sam z njo.

aja pa včeraj mi je rekla, da sem pri svetovalcu osramotila celo družino. ne vem o čem je blo govora, ker nisem bila zraven na zadnjem sestanku. In mi je rekla, da naj grem danes kar jaz tja, da ona ne gre. Pa hodmo ke zarad brata. Sem ji spet sam rekla, če je teb vseen k je tvoj sin, tud prov. Ti pa ni treba it.
  • 0

#18734 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 November 2011 - 01:12 AM

:|

• 0

#18735 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18459 posts

Posted 22 November 2011 - 08:14 AM

Luci, tvoja mama ni stvor, ampak nestvor.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#18736 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 November 2011 - 11:25 AM

Prekipelo mi je, kaj nej. Psihično ni gladka to je to.
  • 0

#18737 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2011 - 12:40 PM

Ena rdeča Espritova torba mi nikakor ne gre iz glave, kako to sovražim, ko hodim broke po trgovinah in
SEVEDA ravno takrat vidim kaj, kar iščem že 100 let. Zdaj pa sem doma žalostno s faking rdečo torbo z
Asosa, iz katere se še zdaj nisem rešila smradu. >.<
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#18738 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 November 2011 - 12:57 PM

To je ZMERAJ tako, jaz sem letos totalno broke, in guess what? Našla popolno bundo & popolne škornje. Lani sem imela keš, a našla nič. dry.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#18739 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 22 November 2011 - 01:09 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 11. 2011 - 12:40) View Post

Ena rdeča Espritova torba mi nikakor ne gre iz glave, kako to sovražim, ko hodim broke po trgovinah in
SEVEDA ravno takrat vidim kaj, kar iščem že 100 let. Zdaj pa sem doma žalostno s faking rdečo torbo z
Asosa, iz katere se še zdaj nisem rešila smradu. >.<

Hočeš 15% popusta?
  • 0

#18740 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2011 - 03:29 PM

Ö Žal kaj dosti ne bi prišparala, ker bi mogla v LJ prit, vseeno hvala na ponudbi. ;) Sem jo pa drugače
danes kupila v DF Shopu, že dooolgo iščem eno popolno rdečo torbo. Za torbo je še bilo nekaj v štumfu.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users