Spovednica
Posted 20 November 2011 - 08:25 AM

Posted 20 November 2011 - 01:11 PM
Jaz se več takorekoč ne spomnim, kdaj sem nazadnje res dobro spala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 November 2011 - 02:33 PM

Posted 20 November 2011 - 02:35 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 November 2011 - 03:10 PM
Tako sem se jaz ponavadi pocutila po dnevu, ko sem sla ven in malo vec spila. Takrat sem vsakic imela dopust od same sebe, sem se pa naslednji dan vrnila v dvojni dozi. :|
Zadnje mesece mi mali pomaga k dopustu od same sebe, nimam izbire, ali sem na dopustu, ali se mi scufa. Se mi zdi, da sem ze dosegla dno in gre sedaj na bolje. Trkam na les.
Posted 20 November 2011 - 03:50 PM

In potem delam big deal out of it, ker se poklopijo ene 3 druge stvari zraven, ki me itak konstantno nervirajo in otem itak rata b o m b a!
W H O A ! Feels better.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 November 2011 - 06:20 PM

Pablo Picasso
Posted 20 November 2011 - 06:55 PM
En dan bo tako ali tako vse skupaj pocilo. Ce ni ze. :|
Posted 20 November 2011 - 07:18 PM
Posted 21 November 2011 - 10:54 PM
Komi čakam da grem stran, živim za to. Upam, da mi čim prej rata.
Posted 21 November 2011 - 11:31 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 21 November 2011 - 11:56 PM
Pol mi začenja ne vem s kakimi, da mi je od strica žena oprala možgane in da ke hodim njo obrekovat. Halo, tam mam sestrično, bratranca. Kaj sta pa vi2e s stricevo ženo imele, men dol visi. In to je zame žalitev, da mi reče, da imajo lahko oni vpliv name pri pizda skoraj 30-ih letih. Kot, da bi bla stara pet let. Ne s tem otroke žalim, kot da nimam svojih možganov. Da bi me lahko kdo proti njej našuhtal.
Pol se je pa še drla neki za mano, da mi nje ne bomo na psihiatrijo spravli... Bolnica res. Pa ja, bojda je moja krivda, da sestra tamale nikoli ne pripelje. Po njenem sem jo jaz našuhtala.
Js res več ne vem s kom je kej narbe, al z nami vsemi al pa sam z njo.
aja pa včeraj mi je rekla, da sem pri svetovalcu osramotila celo družino. ne vem o čem je blo govora, ker nisem bila zraven na zadnjem sestanku. In mi je rekla, da naj grem danes kar jaz tja, da ona ne gre. Pa hodmo ke zarad brata. Sem ji spet sam rekla, če je teb vseen k je tvoj sin, tud prov. Ti pa ni treba it.
Posted 22 November 2011 - 01:12 AM
Posted 22 November 2011 - 08:14 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 November 2011 - 11:25 AM
Posted 22 November 2011 - 12:40 PM
Ena rdeča Espritova torba mi nikakor ne gre iz glave, kako to sovražim, ko hodim broke po trgovinah in
SEVEDA ravno takrat vidim kaj, kar iščem že 100 let. Zdaj pa sem doma žalostno s faking rdečo torbo z
Asosa, iz katere se še zdaj nisem rešila smradu. >.<
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 November 2011 - 12:57 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 November 2011 - 01:09 PM
Ena rdeča Espritova torba mi nikakor ne gre iz glave, kako to sovražim, ko hodim broke po trgovinah in
SEVEDA ravno takrat vidim kaj, kar iščem že 100 let. Zdaj pa sem doma žalostno s faking rdečo torbo z
Asosa, iz katere se še zdaj nisem rešila smradu. >.<
Hočeš 15% popusta?
Posted 22 November 2011 - 03:29 PM
Ö Žal kaj dosti ne bi prišparala, ker bi mogla v LJ prit, vseeno hvala na ponudbi.

danes kupila v DF Shopu, že dooolgo iščem eno popolno rdečo torbo. Za torbo je še bilo nekaj v štumfu.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users