Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#18701 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 November 2011 - 10:39 AM

^^Enako. Meni je OBUPNO. Prav voljo do življenja pije.
  • 0

#18702 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 November 2011 - 10:40 AM

Mami tudi jamra; ona bi kar na bus za Gorico. : )

Sinnaia, pri vas je tudi se megla?

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#18703 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 November 2011 - 10:43 AM

Govorim za Ljubljano, ker sem zdaj večinoma itak tam, ampak ja, tu na Vrhniki je tudi vse moreče.
  • 0

#18704 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 November 2011 - 10:43 AM

Danes je tudi pri nas na Obali precej tako megleno, čeprav že malo kuka sonce ven.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#18705 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 19 November 2011 - 10:58 AM

Mi imamo pa že od osmih zjutraj sonce, ravnokar bojo oprane cunje in jih bom kar ven obesila. Sem pa ravno rekla fantu ta teden (ob 12ih, ko sem šla najkasneje domov iz LJ, je bila v LJ še sama megla, pri nas pa že sonce na polno, edino v četrtek ga ni bilo), da tudi če bi meni nekdo plačeval 300 € za to, ne bi nikoli živela v Ljubljani. da bi si pa plačevala najemnino, da sem lahko cel dan v megli, pa ne hvala. smile.gif Rajš živim v prečudovitih rovtah (in ja, tudi fantu je tu zdaj tako lepo, da mislim, da bova oba orng žalostna, ko se bova selila kam drugam. res da bova šla na svoje, ampak lokacija je pa tule popolna).
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#18706 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 November 2011 - 02:11 PM

QUOTE(_Planet_ @ 18. 11. 2011 - 20:20) View Post
laugh.gif

pojedla sem jih samo 5! woot.gif sploh mi niso pasale. ermm.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#18707 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2011 - 02:41 PM

QUOTE(Kinky @ 19. 11. 2011 - 8:20) View Post
Ne morem verjet kako me moti ta ljubljanska megla, saj vem, da nič ne morem, in se je brez veze pritoževati, ampak razjeda me, uničuje. cry.gif

Meni je tudi v LJ šlo vedno najbolj na živce vreme, skoraj vedno oblačno, megleno, za drek v glavnem.
Saj - kot v nekem kotlu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#18708 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 19 November 2011 - 03:11 PM

Najboljša prijateljica je odpovedala udeležbo na obletnici mature in zdaj se mi še bolj ne da it down.gif
  • 0

#18709 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 19 November 2011 - 04:12 PM

meni je pa megla super, pa oblačno,pa dež, ...megla pa zakon(razen za vozit) biggrin.gif
meni gre sonce na k.
  • 0

#18710 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 November 2011 - 04:39 PM

Ampak ne non stop, vsak dan od jutra do večera, pogledaš skozi okno in - prisežem - ne veš ali je jutro, ali večer, isto ob 9 zjutraj kot preden pade mrak, meni je obupno. bruh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#18711 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 19 November 2011 - 04:48 PM

Jst si lepšega vremena, kot je bilo ta teden, skoraj ne bi mogla zamisliti - zjutraj fajn hladno, potem pa takoj po 8. uri sonce nabije direkt v pisarno in nam sije cel dan... ko pridem domov, je seveda komajda še svetlo, ampak je tak fajn hladen zrak, prav po zimi diši... in pol si še zakurim v peč in ga ni boljšega
  • 0

#18712 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 November 2011 - 05:10 PM

Meni je megla in oblačno vreme do neke mere kul, sploh če nimam kakih opravkov in sem lahko na toplem s čajem, mmm. Ampak tole v LJ pa tudi meni na polno mori, preveč je je. Mi kar vzame voljo za hodit na faks.
  • 0

#18713 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 November 2011 - 05:16 PM

Jaz sem zgleda prava Ljubljančanka in me megla sploh ne moti. laugh.gif Pa sicer obožujem sonce, ampak jbg, zima, tko je. laugh.gif Dežja ne maram, tisto mi je depresija.
  • 0

After all this time?

Always.

#18714 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 November 2011 - 05:19 PM

QUOTE(_M_ @ 19. 11. 2011 - 16:48) View Post

Jst si lepšega vremena, kot je bilo ta teden, skoraj ne bi mogla zamisliti - zjutraj fajn hladno, potem pa takoj po 8. uri sonce nabije direkt v pisarno in nam sije cel dan... ko pridem domov, je seveda komajda še svetlo, ampak je tak fajn hladen zrak, prav po zimi diši... in pol si še zakurim v peč in ga ni boljšega

Pri nas doma cel teden sonce na polno, tud danes, samo da pridem po kuclju dol totalna megla, 5 stopinj manj, v kranju je pa itak cel teden taka megla da bi jo z nožem lahk rezal. Totalna depresija.
Da bi bla v Lj, ne hvala. Recept za samomor.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#18715 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 November 2011 - 06:33 PM

Se v vsem podpišem pod Kinky, jaz res fuuul pogrešam primorske zime, ko je skoraj stalno sonce in si v bundici in supergah in ti je zakon; jaz sem prav vsako jutro tečna in ful grdo gledam, ker vsak dan upam, da se bom jutri zbudila v bolj jasen dan, pa je megla veeeedno tu in sem pol prav jezna. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#18716 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 November 2011 - 08:11 PM

V solariju sem bila. oops.gif

• 0

After all this time?

Always.

#18717 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 November 2011 - 08:46 PM

QUOTE(Špela @ 19. 11. 2011 - 14:11) View Post

pojedla sem jih samo 5! woot.gif sploh mi niso pasale. ermm.gif laugh.gif

happy.gif

Meni je megla kul v omejeni kolicini; to, kar se zadnji teden ali ze celo vec dogaja v Lj ni omejena kolicina. : )
Pozimi so mi jasni, hladni dnevi vsec.

• 0

#18718 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19142 posts

Posted 19 November 2011 - 08:59 PM

Celi dan jem sladkarije pa še kar nimam dosti. oops.gif
  • 0

#18719 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 November 2011 - 09:40 PM

zgleduj se po meni; danes še niti ene napolitanke nisem dala v usta in je tut ne bom! laugh.gif mi ne paše sladko.

meni tudi megla nič ne mori, jbg, na to ne morem vplivat; lahko pa vplivam na to, kako se bom počutila in valda ne bom zarad megle cela deprasta in jezna na cel svet, ker ni vse leto sončija. laugh.gif
LJ je prav kewl! sleep.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#18720 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 November 2011 - 12:35 AM

Špela, se strinjam s tvojim razmisljanjem glede megle, tudi jaz se poskusam ne ravnati po vremenu, ampak npr. pomanjkanje svetlobe povzroci spremembe v organizmu, tako da ni vse samo v glavi. Eni so bolj obcutljivi, drugi manj. ;)
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users