Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#18701 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 August 2010 - 12:16 PM

odvisno od modela. Jaz mam ene uk 7 ki so 41, sem se pa tudi ze zafrknila in dobila uk 7, ki so bili 40.
  • 0

#18702 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 August 2010 - 12:20 PM

Uf sad.gif ma jst mam nogo 40, tko da pomoje (glede na to, da so balerinke k copatki), da ni panike, če je mal večje, sam da ni pol to lahko tudi 39?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#18703 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 August 2010 - 02:01 PM

Še eno vprašanje:
a lahko prek telefona vstopam na e bay in bidam?

(jutri bom namreč na obali pa moram nujno zabidat neki)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#18704 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33967 posts

Posted 14 August 2010 - 03:14 PM

39 je UK 6 velikost.
Je pa tud odvisno od modela, znamke... Npr. tiste Adidasove japonke sm naročila 6 (navadno imam 39 št.), pa so fuuul majhen model, pomoje bi pasale nekomu ki ima 37, hehehe
7-ka je pa menda 40,5.
  • 0

#18705 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 August 2010 - 03:17 PM

čist odvisno od modela je. Je pa napisana na vsakem čevlju tudi evropska številka tako da najbolje da povprašaš prodajalca pa naj ti pogleda na čevelj.
  • 0

#18706 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 August 2010 - 04:23 PM

_M_, Adidas so res manjše cifre. Jaz imam superge 42 pa imam drugače 40. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#18707 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20104 posts

Posted 14 August 2010 - 08:54 PM

Joj, a ma katera kakšen recept za nutellino torto, kjer bi bil na koncu dejansko okus po nutelli, ne pa da ti v receptu po žlicah povejo, kok nutelle not dat. To bi se moglo vsaj z lončki štet biggrin.gif .

Radabi res dobro nardila, prosm prosm smile.gif smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#18708 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28772 posts

Posted 14 August 2010 - 08:57 PM

Jaz jo porabim vedno več kot en lonec, recepta pa nimam laugh.gif
  • 0

#18709 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 14 August 2010 - 08:59 PM

Jaz delam po unem receptu na kulinariki, s tem da zmanjšam količino cukra in močno povečam količino nutele biggrin.gif Pa ima kar nutelast okus, sploh če kakšen dan stoji v hladilniku in se prepoji.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#18710 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20104 posts

Posted 14 August 2010 - 08:59 PM

Daj daj, na približno zih veš, kako jo delaš tongue.gif . Meni se sanja ne, nikoli tort ne pečem.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#18711 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 14 August 2010 - 09:03 PM

http://www.kulinarik.../torta-nutella/

Tole, dam manj cukra, potem pa nutelo kar bogato doziram. Te žlice so itak tako na približno, jaz lahko na eno žlico spravim tudi pol lonca nutele, če se potrudim, haha biggrin.gif Kremo kar probam, če mi je dovolj nutelasta, v bistkvit pa dam recimo 5 obilnih žlic. Pa namočim z mlekom ali čem podobnim namesto s cukrasto vodo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#18712 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4844 posts

Posted 15 August 2010 - 08:34 AM

QUOTE(Princeska @ 14. 8. 2010 - 15:01) View Post

Še eno vprašanje:
a lahko prek telefona vstopam na e bay in bidam?

(jutri bom namreč na obali pa moram nujno zabidat neki)

Če še ni prepozno za odgovor. Za bidanje preko telefona ne vem, lahko pa uporabiš funkcijo, kjer ti sam ebay bida namesto tebe. Ti samo označiš najvišjo ceno, ki si jo pripravljena dat za predmet in potem ti ebay zvišuje do te cifre sam, ko vidi, da je nekdo ponudil več, če veš kaj mislim.
  • 0

#18713 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 August 2010 - 09:11 AM

jaz sen nutelino delala samo enkrat, vem da sem dala pa dve veliki nutelli (kozarca), moraš pa nujno vzet v Mullerju, ker merkatorjeva nutella je kot Puma, ki si jo kupla v Bosni.

Dodala sem tudi banane (ne vem če te so v osnovnem receptu) in čarala z marelično marmelado.

Mladoletna, pri tortah tak nimaš dosti za zajebat kar se file tiče, malo eksperimentiraj pa bo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#18714 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 15 August 2010 - 10:27 AM

Kdaj ponavad pride ta nov katalog od ikee ven? konec avgusta al septembra?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#18715 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 August 2010 - 10:33 AM

Ali obstaja kakšen ekvivalent Burdi, samo NE v nemščini? smile.gif

QUOTE(bellini @ 15. 8. 2010 - 9:34) View Post

Če še ni prepozno za odgovor. Za bidanje preko telefona ne vem, lahko pa uporabiš funkcijo, kjer ti sam ebay bida namesto tebe. Ti samo označiš najvišjo ceno, ki si jo pripravljena dat za predmet in potem ti ebay zvišuje do te cifre sam, ko vidi, da je nekdo ponudil več, če veš kaj mislim.

Da, bellini ima prav. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#18716 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28772 posts

Posted 15 August 2010 - 10:35 AM

Kinky a ni Burda tudi v SLO? Drgač pa ne vem, mi imamo samo burde sad.gif
  • 0

#18717 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 August 2010 - 10:37 AM

Ne vem. smile.gif

Io non kompredno švaben šprahen. cry.gif cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#18718 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28772 posts

Posted 15 August 2010 - 10:41 AM

Sm šla preverit, jo mava tud midva samo v nemščini, ampak ne pomnim, da bi kdaj zarad tega mela težave. Česa pa ne razumeš? Ker jaz tud ne znam pikice nemško, pa sm se vedno znašla laugh.gif .
  • 0

#18719 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 August 2010 - 10:45 AM

biggrin.gif

Hehe, nameravala sem si kupiti eno izvod, malo šivam. woot.gif Ampak bi imela nekaj recimo vsaj v italijanščini, če že ne v angleščini, ker nemščina mi je španska vas. No, hvala za pomoč, bom videla.

• 0

#18720 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 15 August 2010 - 10:47 AM

KInky, burde dobiš tudi v knjižnici. Nov izvod ne posojajo, ostale pa.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users