Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#18681 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 08 August 2010 - 09:58 AM

Pri popotniški bibliji Lonely Planet so objavili tri vroče destinacije tega hipa.

Ali je tole slovnično pravilno?
  • 0

#18682 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28772 posts

Posted 08 August 2010 - 10:01 AM

Pomojem ne. Pomoje je: ta hip
  • 0

#18683 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33967 posts

Posted 08 August 2010 - 10:33 AM

Jst mam eno tako ogromno usnjeno torbo na kolesih in z izvlečnim ročajem za prenosnika; a mislite, da bi to kdo kupil? Je nerabljena čist, drgač jo imam pa kake 2 leti.
  • 0

#18684 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2010 - 06:26 PM

Če v oglasu piše, da je stanovanje 4 sobno, je mogoče da s tem mislijo še naprimer kuhinjo (ki ni povezana z dnevno sobo) ? Ker potem meni to ni 4 sobno. Je tak, da se kao kopalnica in kuhinja ne štejejo ostalo pa se šteje kot sobe ? Torej je štirisobno stanovanje, stanovanje z kuhinjo, kopalnico in štirimi sobami ?
  • 0
Viens, reste ici!

#18685 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 August 2010 - 06:27 PM

QUOTE(Ana @ 8. 8. 2010 - 19:26) View Post

Torej je štirisobno stanovanje, stanovanje S kuhinjo, kopalnico in štirimi sobami ?

Ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#18686 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2010 - 06:28 PM

No meni je tut tak logično, ampak v primeru, pa da je kuhinja povezana z dnevno sobo, pa je še tisto "ena soba" a ?
  • 0
Viens, reste ici!

#18687 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4844 posts

Posted 08 August 2010 - 06:35 PM

Če je kuhinja povezana z dnevno sobo, potem se dnevna soba šteje kot ena soba in imaš v stanovanju še tri ločene sobe, npr. spalnica in dve otroški sobi.
  • 0

#18688 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2010 - 06:51 PM

Ok, hvala. smile.gif
Pač to mi je vse jasno ja, ampak nekateri štejejo za sobo še predprostor al pa kaka taka scena. :/
  • 0
Viens, reste ici!

#18689 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4844 posts

Posted 08 August 2010 - 07:57 PM

Mene pa zanima kako je kaj vreme na koroškem? A pada toča?
  • 0

• Guests

Posted 09 August 2010 - 07:24 AM

QUOTE(_M_ @ 8. 8. 2010 - 9:33) View Post

Jst mam eno tako ogromno usnjeno torbo na kolesih in z izvlečnim ročajem za prenosnika; a mislite, da bi to kdo kupil? Je nerabljena čist, drgač jo imam pa kake 2 leti.

M, nalimi v male oglase sliko, js bi mogoce mela. Ce je res dost velika. smile.gif Iscem ze neki casa, pa ne najdem, vsaj ne za zmerno ceno.
  • 0

#18691 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 August 2010 - 03:33 PM

Ja ej, ziher bo kdo kupil, sploh, če je kvalitetna.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 09 August 2010 - 06:28 PM

Js je ne bom. Sem narobe razumela stavek. smile.gif
Sem mislila, da je ogromna torba + izvlecni rocaj za prenosnika. huh.gif biggrin.gif
  • 0

#18693 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25800 posts

Posted 10 August 2010 - 07:25 AM

Doma sem našla Akamutijevo maslo karitee, še cel (po nesreči ga založila) in je datum uporabe 09/09.
A je to še uporabno ali raje kar stran vržem?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#18694 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 10 August 2010 - 07:27 AM

Jaz bi pogledala, povohala itd, in če bi blo vse normalno bi sprobala malo na roki, in če bi se dobro obneslo bi uporabljala.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#18695 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25800 posts

Posted 10 August 2010 - 07:35 AM

QUOTE(Ana @ 8. 8. 2010 - 19:26) View Post

Če v oglasu piše, da je stanovanje 4 sobno, je mogoče da s tem mislijo še naprimer kuhinjo (ki ni povezana z dnevno sobo) ? Ker potem meni to ni 4 sobno. Je tak, da se kao kopalnica in kuhinja ne štejejo ostalo pa se šteje kot sobe ? Torej je štirisobno stanovanje, stanovanje z kuhinjo, kopalnico in štirimi sobami ?

To je pa zadnje čase "marketinški nateg" in moraš točno opredelit koliko SPALNIC hočeš imet in ne koliko sobno stanovanje. Če je kuhinja fizično ločena od ostalih prostorov, potem to ni soba. Novogradnje zadnje čase pa dajejo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v en prostor in to štejejo kot eno sobo. In če ti v tem primeru piše dvosobno, pomeni da ima poleg zgoraj naštetega samo še spalnico.
Ko sva še kupovala sem se vedno kregala z nepremičninarji da rabim DVE SPALNICI in ne dvosobno stanovanje. In žalostno je, da če hočeš kupit dve spalnici, po novem pristaneš na 75m2 ali več, da imaš tako kot želiš.
Trenutno sem v fazi, ko bi vse arhitekte oz. njihove naročnike pobila (se opravičujem vsem užaljenim, ampak je res tako). Včasih so na 55m2 bili sposobni spravit pravo dvosobno stanovanje (kot sem ga prilimala v razdelek), zdaj pa na isti kvadraturi spi vsa družina v eni sobi. Očitno bodo res samo še polno zaposleni managerji kupovali stanovanja.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#18696 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30629 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 August 2010 - 07:44 AM

zato je men ameriški sistem full bolj pregleden, ker se 'štejejo' spalnice in točno veš, če hočeš '3-bedroom flat', dobiš 3 spalnice in zraven še dnevno, poleg ostalega, seveda.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#18697 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 10 August 2010 - 10:03 AM

Kami, se strinjam okoli stanovanj in kvadrature, sem gledlaa tlorise enih novih blokov, skor 50 kvadratov pa garsonjera down.gif

Nincha, a si bla okol šestih učer pri magistratu s fantom?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#18698 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19004 posts

Posted 10 August 2010 - 01:20 PM

Nope, nisva bla midva. Sva bla ob šestih pri meni doma biggrin.gif Drugač bi že pomislila, da si ga vidla s kero drugo blondinko tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#18699 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 10 August 2010 - 01:33 PM

Sej se mi je zdel da nisi ti, sam kako zgleda fant pa tud ne vem čist točno biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#18700 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 August 2010 - 11:50 AM

A je UK 7 št. čevljev naša 40?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users