Spovednica
Posted 25 October 2011 - 08:59 AM
Posted 25 October 2011 - 09:20 AM
Da mi foter končno nakaže ves denar, ki ga mi je dolžan.
Posted 25 October 2011 - 10:36 AM
Pa kdo še lika , no?
Seriously?
Ne rečem kake srajce, drugače pa res ni nobene potrebe po likanju vsega možnega.
To je taka stara šola, moja babica primer, k nogavice, spodnje hlače in kuhinjske krpe lika....
Pri nas doma se lika VSE razen nogavic in spodnjega perila. Mami fase zivcnega, ce kuhinjske serviete nezlikane zlozim in pospravim v predal, haha. Odkar sem pa na Nizozemskem, pa res nic ne likam, jbg. Ce je kaj pomeckano, pac obleces malo prej, da se na tebi poravna
Posted 25 October 2011 - 11:51 AM
Meni se pa likanje sploh ne zdi nepotrebno (izvzemam spodnje perilo in brisače (LOL), pa večino hlač, puloverje in majice, ki se zravnajo na tebi, če ne prej),
za kakšne stvari je pa res nujno, drugače izgledaš, kot da bi te kravi iz riti potegnil.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2011 - 12:30 PM
Jao, kako se to perilo nabira, ne?
Noro, res!
Meni se pa likanje sploh ne zdi nepotrebno (izvzemam spodnje perilo in brisače (LOL), pa večino hlač, puloverje in majice, ki se zravnajo na tebi, če ne prej),
za kakšne stvari je pa res nujno, drugače izgledaš, kot da bi te kravi iz riti potegnil.
Točno tak! Najine stvari še likam sproti, od malega pa se ful prehitro menjuje, zato je priročno imet vse zlikano in zloženo. Mene bi bilo sram ga oblečt v zmečkana oblačila.
Posted 25 October 2011 - 12:40 PM
Jao, kako se to perilo nabira, ne?
Ja, prikimavam. Največ dela v gospodinjstvu je s temi faking cotami. Prat, obešet, sušit, zlagat, likat, po omarah raznost... In najhuj je, ko veš, da ne bo nikol zmanjakalo materiala.
Posted 25 October 2011 - 02:39 PM
Ja, neverending story!
Pa kdo še lika , no?
Seriously?
Ne rečem kake srajce, drugače pa res ni nobene potrebe po likanju vsega možnega.
To je taka stara šola, moja babica primer, k nogavice, spodnje hlače in kuhinjske krpe lika....
Meni se nabira samo za zloziti, likam ze dolgo ne, I have a life to live.
Da bi M.eve cote likala, se mi strga. : D Niti ne vidim potrebe, meni se ne zdi zmeckano, ce se mi pa kdaj zazdi, pac sproti polikam (zelo redko : )).
Posted 25 October 2011 - 04:29 PM
Posted 25 October 2011 - 06:30 PM
pač se mi nabira v košu in če kaj res rabim, pač po sili razmer napolnim stroj in magari operem napol praznega, ampak to je redkokdaj...
Likam pa čist minimalno, poleti sem še kar, ker sem ogromno lanenih hlač in srajčk nosila zdej pa ne...
Posted 27 October 2011 - 06:15 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 October 2011 - 09:47 PM
Posted 27 October 2011 - 10:00 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 October 2011 - 03:12 PM
Zdaj se spravim jaz k učenju. Fizike. Pišem pa zjutraj ob 8.30. Pred enim tednom sem bila trdno odločena da bom ta test pisala vsaj 4, zdaj bom bogu hvaležna če bom spravila skupaj za pozitivno, resnično.
Tri sem pisala, not bad.
Posted 30 October 2011 - 04:16 PM
Jaz sem pa pokvarjena. Dopoldan in tako nekje do 3h, 4h še zdržim brez sladkarij, potem mi pa utrga! Eno božansko čokolado bom pospravila v roku ene ure, brez problema. In se tolažim kao sej tečeš, sej pokuriš te kalorije..
Pa še to - če ni ničesar pri roki se poigravam z mislio pa dej, skoči na kolo, pa si pojdi po nekaj. Hvalabogu sem ponavadi prelena in se zaprejo štacune, dokler se jaz res spravim do tega. Potem je pa itak prepozno, hvalabogu. Še najbolje bi bilo, če bi se trgovine pri nas odpirale ob 10h in zapirale najkasneje do 6e ure popoldan.
Mislim, res sem grozna zadnje čase s temi sladkarijami. Ko že itak ogromno sadja pojem, potem še pa to.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 October 2011 - 04:53 PM
Posted 30 October 2011 - 05:01 PM
Jaz sem pa pokvarjena. Dopoldan in tako nekje do 3h, 4h še zdržim brez sladkarij, potem mi pa utrga! Eno božansko čokolado bom pospravila v roku ene ure, brez problema. In se tolažim kao sej tečeš, sej pokuriš te kalorije..
LOL jaz sem ista....
jaz sem itak že celo življenje težko odvisna od čokolade
Posted 30 October 2011 - 05:49 PM
Posted 30 October 2011 - 05:50 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2011 - 11:45 AM
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users