Mene je prav presenetilo, ker imam dokaj mastno kožo (sicer mešano, ponekod prav dehidrirano), pa sem ga prvič zelo skeptično zvečer pred spanjem nanesla po celem obrazu in potem zjutraj šok nad lepo kožo.
No in potem sem se čez par dni malo zafrknila in si zjutraj nanesla olje, potem sem pa morala takoj nekam in in sem si kar čez dala tekoči puder in ostali MU, pa na koncu še puder v prahu in se ves čas sekirala, da bo to gotovo katastrofa, ampak spet šok, ko so me vsi hvalili - da kar žarim, ker imam tako čudovito kožo, ki kar poka od zdravja.

In res mi olje naredi tak poseben "glow", pa ne izgleda mastno, ampak kot res taka zdrava, sijoča koža.
Sem pričakovala, da se mi bodo zamašile pore, ker ga zdaj uporabljam zjutraj in zvečer, pa še nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe. Luskic, ki mi jih je povzročal puder pa tudi ni več!

Se pa kar hitro vpije v kožo in mi ni nič kaj pretirano mastno.
Meni odgovarja, ampak je po mojem čisto odvisno, kakšen puder uporabljaš in kak tip kože imaš.

Podpis. Meni je arganovo olje No.1 pri negi kože, vedno ga nanašam zvečer pred spanjem in zjutraj niti pičice nimam mastne kože ali česarkoli, mi pa naredi čudovito sijočo, mehko, zdravo kožo, tako kot opisuje Immortelle.

Danes:
Suki moisture rich cleaning lotion
Suki exfoliate foaming cleanser
Suki concentrated nourishing toner Shitake and olive leaf
Suki targeted bio-brightening face serum
Mimogrede, obožujem Suki!