Dejansko bi si moje tedensko žretje razdelile na dve osebi (jaz pol, ti pol), toliko je blo tega
Spovednica
Posted 14 September 2007 - 10:10 PM
Dejansko bi si moje tedensko žretje razdelile na dve osebi (jaz pol, ti pol), toliko je blo tega
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 September 2007 - 10:31 PM
Lahko se za naslednji teden zmenmo, če bo še kr kriza.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 15 September 2007 - 07:19 AM
Posted 15 September 2007 - 08:02 AM
Sekiranje brez očitnega razloga.
In imam ene hude luknje v samodisciplini. Rada bi dala pobiča mal na off, če že on mene, pol pa kr zijam na mobija pa na mejl, če je kej od njega. Really great, ja.
Eh jst grem palačinke delat. (še ena vsebina za v spovednico
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 September 2007 - 08:09 AM
Posted 15 September 2007 - 10:09 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 September 2007 - 10:20 AM
Posted 15 September 2007 - 10:29 AM
Upiram se določenim ljudem. Vem, da sem jih s tem prizadela, ampak ne morem tako naprej.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 15 September 2007 - 04:32 PM
Ne da se mi več učit! Komi čakam petek, pa tudi če padem, samo da imam mir!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 September 2007 - 04:41 PM
Posted 15 September 2007 - 04:46 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 September 2007 - 04:50 PM
Posted 15 September 2007 - 04:52 PM
Posted 15 September 2007 - 05:09 PM
Posted 15 September 2007 - 05:12 PM
Posted 15 September 2007 - 05:17 PM
Lahko se za naslednji teden zmenmo, če bo še kr kriza.
Ej, se že danes ponavlja štorija, no need to wait for the next week
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 September 2007 - 05:22 PM
Tita take situacije so meni za popizdit, jaz bi ga prav grdo postavila nazaj, sicer bi se potlej ziher začele širit kake gadne stvari okoli, a jbg, tudi čez to je treba it. To je ta tip s katerim si bla še do nedavna, ali kaki bolj oddaljen bivši?
ma ta s katerim sem bla zdaj, jaz vem da se on ne more sprijaznit da je tokrat RES konec, ker je blo tako že večkrat(kar ene 100krat) in potem ima neke finte, da bi me nazaj dobil ,se bojim da bo nevzdržno
Posted 15 September 2007 - 05:27 PM
Ne vem koliko bom še lahko prenesla. Nekako gre iz dneva v dan...ampak se mi zdi, da imam čedalje bolj vse razbito in v koščkih. Vsega se le ne da popravit in zacelit.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 15 September 2007 - 07:34 PM
Posted 16 September 2007 - 10:04 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users